„Şoptind Suspine Mute” – a doua carte a poetei Hedir Al-chalabi şi încă o treaptă spre consacrare

31 May 2012 by admin, Comments Off on „Şoptind Suspine Mute” – a doua carte a poetei Hedir Al-chalabi şi încă o treaptă spre consacrare

Poeta Hedir Al – chalabi  şi-a lansat, ieri, cea mai recentă carte – „Şoptind Suspine Mute”, apărută de curând la David Press Print. Evenimentul a avut loc la sala Clio a Complexului Muzeal . În deschi­dere au vorbit scriitoarea Mariana Gurza din Timişoara şi criticul Dan Lăzărescu fiind prezent şi compozitorul Gheorghe Iovu care a susţinut un recital.
„Şoptind Suspine Mute” este cea de-a doua carte a autoarei. Ilustrațiile sunt realizate de Ioana Șimon-Vlad, concepția copertei aparține lui și Mariei Luiza Grecu, iar tehno-redactarea de . „Avem convingerea că «Şoptind Suspine Mute» este o carte de re­ferinţă a secolului în care trăim şi că este doar începutul prin care autoarea va rupe toate gratiile care o despart de o consacrare reală”, afirmă jurnalista Graziela Bârlă în prefaţa cărţii.
Lansarea volumului „Şoptind Suspine Mute” face parte din proiectul Grundtvig „Art-terapia în penitenciare”. Parteneri sunt Penitenciarul Arad, Liceul de Artă Sabin Drăgoi, Penitenciarul Szeged, Casa de Corecție Radece și Penitenciarul Verona. Facem menţiunea că la eveniment au fost prezenţi, pe lângă apropiaţi şi admiratori ai tinerei autoare şi reprezentanţi ai instituţiilor menţionate. La final scriitoarea a acordat autografe.

Cristina Lazurca

http://glsa.ro/cultural

http://www.trilulilu.ro/muzica-clasica/recita-ben-todica-poezii-de-hedir-al-chalabi

 

Comments are closed.

Cuvânt și Iubire

Cuvânt și Iubire

„De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. Şi [&hellip

Comments Off on Cuvânt și Iubire

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!
,,Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește". (Corinteni 13,4)
 

Carţi în format PDF

Articole Recente

Reviste de cultură și spiritualitate

Linkuri Externe

Multimedia

Ziare

Vremea

Ultimele Comentarii