Colonei şi căruţe cu coviltir

10 Jul 2012 by admin, Comments Off on Colonei şi căruţe cu coviltir

Astronomul Seth Shostak de la proiectul SETI (Search for Extraterrestrial Intelligence Institute) şi astrofizicianul Alex Filippenko de la Universitatea California, Berkeley, citaţi de Yoda.ro, pun carul înaintea boilor şi afirmă că „Dumnezeu nu există, iar cu legile fizicii, poţi obţine universuri”. Dar cu Legea Big Brother, intrată în vigoare din 21 iunie, ce se poate obţine? Îi întreb tot pe americani, pentru că de la ei pleacă mult rău în lume. Le spun sigur că Legile fizicii doar descriu Creaţia. Cine a creat legile? Dumnezeu, Creatorul. El Însuşi este fizică şi lege în stare pură… Aristotel spunea: „Dacă Dumnezeu nu există şi eu m-am străduit să respect tot ce e bun din ce spune El, nu am pierdut nimic. Dar dacă fac tot ce e rău şi el există, am pierdut totul…” Dacă pe Dumnezeu nu-L vedem, nu înseamnă că El nu există. Nici gîndul nu poate fi văzut, dar el există. O alăt teorie a profesorului Senovilla, publicată recent în New Scientist, spune că timpul se va opri şi „totul va îngheţa ca într-o fotografie. Timpul încetineşte constant pînă în punctul în care se va opri.” Nu cred că se va opri vreodată maestre! Timpul e veşnic, noi sîntem trecători. Mă rog, vom muri şi vom vedea. Biblia spune destul de explicit: vremea de apoi va fi foarte grea, dar ca să nu li se pară aşa de greu drepţilor lui Dumnezeu, va scurta timpul, astfel că anul va fi ca luna, luna ca săptamîna, săptămîna ca ziua. Nu observaţi că acum e luni, acum sîmbătă?

De, libertatea, limitele şi iluziile ei! La noi, de pildă, în favoarea libertăţii se aduce imediat argumentul sensibil: comunismul. Se ştie că infracţionalitatea economică nu exista în comunism, iar la nivel de individ era foarte de redusă. Într-o societate democrată libertatea, egal, utopie. Chiar şi americanii, părinţii haosului modern, folosesc tehnici comuniste de securitate. Nu mişti în S.U.A. fără să fii monitorizat. Problema este că omul, precum afirma Montesquieu în „Despre spiritual legilor”, odată ajuns la putere, abuzează de ea. Cel îndrituit să vegheze la securitatea noastră, devine el însuşi un agresor. Priviţi panoplia guvernanţilor postdecembrişti! Toţi s-au jucat extreme de periculos cu Patria Română! Climatul societăţii de consum, livrat odată cu pachetul capitalist, croit nu pe sufletul omului, ci împotriva firii lui, a aruncat poporul în bătaia manipulărilor de tot felul.

Orice, numai bîlci sa fie! Depinde pe ce parte mergi, altfel, ca civil sau jurnalist de curte, rişti sa fii făcut colonel. Impostorii n-au stat niciodată în poziţie de drepţi, au făcut constant la stînga „marş” şi ţara s-a trezit cu batalioane de colonei şi generali civili, arondaţi la pensii pe măsură. Din cauza unor astfel de personaje, economia noastră se află pe mîini străine, iar marile centre industriale au ajuns zone sinistrate, unde se trăieşte de azi pe mine, fără niciun viitor. Încălzirea globală, argumentată prin aşa-zisa poluare industrială, este un mare fals şi o mare afacere mondială, care a stat la baza mumificării industriei din ţările „eliberate”. De la lovitura de stat, puterile oculte se tot străduiesc să ne înlesnească migraţia în căruţe cu coviltir, de care sînt legaţi cîinii, cratiţele, ceaunele de mămăliga, purcel, raţe, găini. Cu astfel de imagini ni s-a făcut „reclamă” pe toate canalele internaţionale. Adică o „gospodărie” ambulantă, alungată în lume pe post mînă de lucru uşor de exploatat, de către foştii ţigani pletoşi şi scandalagii, aflaţi pe poziţii de putere. Aceeaşi ţiganii care pînă în 1989 săreau gardul în curtea românilor cinstiţi, furau orătăniile şi hainele de pe sîrmă. Cu furatul au fost atunci, cu hoţia de stat trăiesc boiereşte şi azi. Nelipsiţi de la putere, mari oameni de carte, unii dublu şi triplu licenţiaţi, creatori de opere ştiinţifice care au demolat România din temelii, transformînd-o în colonie!, acoperă ca o mîzgă adevărata cultură a poporului, ştiind că o ţară căreia i se răpeşte istoria, cultura, religia, economia, educaţia şi sănătatea, devine vulnerabilă.

După 22 de ani ani „libertate” impusă, am înţeles interesele meschine ale celor ce au îndatorat România pe veci, şi scuipă pe memoria marilor valori naţionale. Din păcate, aceştia ocupă tot de atîţia ani scaune şi funcţii naţionale. Şi-au alimentat pe săturate generaţiile viitoare ale propriilor familii din munca românilor, în timp ce adevăratele valori intelectuale trăiesc la limita sărăciei, hăituiţi să plătească biruri şi pe supravieţuire. Cine a apărut în prima linie după lovitura de stat? Falşii dizidenţi, unul şi unul. Parvenitismul şi hoţia sînt ciuma vremurilor pe care le trăim. Sîntem singurul popor din lume, din cîte ştiu, care sărbătoreşte, drept revoluţie, o lovitură de stat, pe deasupra, instituţionalizată.

Bun, s-ar putea ca de la toamnă să păşim în bunăstare şi civilizaţie. Guvernul se va îngriji nu să plătim taxe ca în Europa, ci să fim plătiţi ca în Europa. Fără să enerveze pe nimeni fiecare român va consuma lapte şi miere din heleşteul propriu, ba chiar, clasa politică, extaziată de realizările sale, va deveni brusc cointeresată de fiecare cetăţean în parte şi se va strădui să lucreze bine cu punctuaţia şi majuscula. Dacă mă gîndesc mai bine, după aceste scorniri fantastice, tot mai fantastică mi se pare realitatea care ne înglodează şi ne macină.

Maria Diana Popescu   

Sursa: Revista ART – EMIS

Comments are closed.

Cuvânt și Iubire

Cuvânt și Iubire

„De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. Şi [&hellip

Comments Off on Cuvânt și Iubire

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!
,,Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește". (Corinteni 13,4)
 

Carţi în format PDF

Articole Recente

Reviste de cultură și spiritualitate

Linkuri Externe

Multimedia

Ziare

Vremea

Ultimele Comentarii