“Îndemn la rugăciune pentru însănătoșirea Părintelui Justin. Mergeți cu mic cu mare la Aiud, la Sfinții Inchisorilor, și rugați-vă în ziua întemnițării elitei neamului românesc, 14 mai”

13 May 2013 by admin, Comments Off on “Îndemn la rugăciune pentru însănătoșirea Părintelui Justin. Mergeți cu mic cu mare la Aiud, la Sfinții Inchisorilor, și rugați-vă în ziua întemnițării elitei neamului românesc, 14 mai”

Parintele Justin la Aiud – Acatistul Sfintilor Inchisorilor de Victor Roncea

Credinciosii cu evlavie la Sfintii Inchisorilor –  martirii anticomunisti care izvorasc mir si fac minuni, un fenomen unic in tot spatiul european spurcat de leprele bolsevice si urmasii lor dar curatat prin jerfa si lupta de romani – sunt chemati pentru noaptea si ziua de 14 mai la Aiud, pe Golgota rezistentei neamului romanesc. Crestin-ortodocsii romani sunt asteptati la o priveghere care va dura toata noaptea de luni spre marti, 14 Mai, ziua mucenicilor, ziua arestarii, in 1948, si, totodata, ziua eliberarii  Parintelui Justin din inchisoare, dupa 16 ani de temnita grea. La finalul privegherii se va savarsi un sfant maslu pentru sanatatea Parintelui Justin si o procesiune cu sfintele moaste ale noilor mucenici ai Mantuitorului nostru, Iisus Hristos. Slujba va incepe in lacasul Sfintilor Inchisorilor de pe Rapa Ropilor, luni, la orele 22. Cei care nu pot sa ajunga sunt rugati ca acasa, in sanul familiei, in manastiri sau oriunde s-ar afla, sa se roage pentru insanatosirea Duhovnicului Neamului, a Voievodul Ortodoxiei Romanesti, Parintele Justin Parvu.
Doamne, ajuta!

Cititi si: Părintele Justin a ieşit cu bine din operaţie dar este necesara continuarea rugaciunilor. Comunicat al obştilor Mănăstirilor Petru Vodă şi Paltin, ctitorii ale Părintelui Justin Pârvu”

Sursa: Victor Roncea

Foto: Cristina Nichitus Roncea

Comments are closed.

Cuvânt și Iubire

Cuvânt și Iubire

„De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. Şi [&hellip

Comments Off on Cuvânt și Iubire

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!
,,Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește". (Corinteni 13,4)
 

Carţi în format PDF

Articole Recente

Reviste de cultură și spiritualitate

Linkuri Externe

Multimedia

Ziare

Vremea

Ultimele Comentarii