“Părintele Justin lucrează: Cărțile electronice de identitate amânate pentru 2014”

2 Jul 2013 by admin, Comments Off on “Părintele Justin lucrează: Cărțile electronice de identitate amânate pentru 2014”

“Introducerea cărților de identitate electronice, programată pentru data de 1 iulie, a fost amânată din nou, pentru anul viitor, după ce comisiile de specialitate din Camera Deputaților au formulat mai multe amendamente, potrivit Ministerului Afacerilor Interne (MAI), citat de Mediafax.

Potrivit Direcției pentru Evidența Persoanelor și Administrarea Bazelor de Date (DEPABD) din MAI, termenul pentru emiterea documentelor de identitate electronice, programat pentru data de 1 iulie, a fost amânat pentru 2014. Potrivit sursei citate, cartea electronică va fi opțională iar cetățenii vor putea, în continuare, să opteze pentru documentele de identitate clasice. Nu este pentru prima dată când termenul prevăzut pentru introducerea cărții electronice este prelungit. Termenul prevăzut inițial pentru emiterea acestui document a fost 1 ianuarie 2003 și a fost amânat succesiv de Executiv până la 1 ianuarie 2006 și, ulterior, până la 1 ianuarie 2009. Noua extindere a termenului a fost atunci explicată de Guvern prin faptul că îndeplinirea acestui obiectiv este condiționată de modernizarea Sistemului Național Informatic de Evidență a Populației și că platforma-pilot de constituire a sistemului informatic pentru emiterea cărții electronice de identitate va fi realizată începând cu 1 iulie 2010.

Se poate spune, așadar, că Părintele Iustin Pârvu a învins și continuă veghea asupra poporului român. Reamintim că Părintele Iustin a lansat o amplă mișcare împotriva actelor biometrice și a făcut apel la toți românii să se împotrivească acestora.

”Nu credeam că voi trăi să văd și eu începutul acestor vremuri de durere, apocaliptice – dar iată că mânia lui Dumnezeu a venit mai degrabă asupra noastră, pentru toate păcatele și fărădelegile pe care le-am săvârșit. Și văd cum bieții oameni nu sunt pregătiți să facă față acestor capcane ale vrăjmașului, a cărui nouă lucrare acum este să pecetluiască sufletele voastre cu semnul Fiarei – 666. Toți am citit Apocalipsa și înfricoșătoarea profeție – scrisă cu 2000 de ani în urmă: „Și ea(fiara) îi silește pe toți, pe cei mici și pe cei mari, și pe cei bogați și pe cei săraci, și pe cei slobozi și pe cei robi, ca să-și pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei”(Apoc. 13:16-17).

Vremea în care ne aflăm acum este premergătoare acestei profeții. Prin lege, prin ordonanță de guvern, românii sunt obligați să se încadreze într-un plan de urmărire și supraveghere la nivel național și mondial, proiect care le răpește de fapt oamenilor libertatea. Românilor li se cere să-și pună pe pașapoartele, permisele auto și orice alt act personal cipul biometric ce conține amprenta digitală, imaginea facială, și toate datele personale. Poate pentru mulți dintre dumneavoastră acest cip pare un lucru nesemnificativ, dar în spatele acestui sistem de însemnare a oamenilor, de codare și stocare a datelor de identificare se ascunde o întreagă dictatură, un întreg plan demonic, prin care de bună voie îți vinzi sufletul diavolului. Însemnarea oamenilor, ca pe vite, este primul pas al unor alte măsuri luate pentru controlul absolut al ființei umane. Dragii mei, după cum proorocesc Sfinții Părinți, primirea acestui semn este lepădarea noastră de credință. Să nu credeți că putem sluji și lui Dumnezeu și lui mamona. Nu, dragii mei, nu primiți acest însemn diavolesc care vă răpește ceea ce vă aparține prin moștenire de la Dumnezeu, dreptul la identitate, dreptul la unicitate și originalitate, al fiecărei ființe umane! Trebuie să vă apărați acest drept de la Dumnezeu, chiar de ar fi să plătiți cu prețul vieții voastre. În zadar câștigați cele ale lumii, dacă vă pierdeți sufletele voastre și ale copiilor voștri, pentru că Sfinții Apostoli ne spun clar „se cuvine să ascultăm de Dumnezeu mai mult decât de oameni”. (Arhimandritul Justin Pârvu, Mănăstirea Petru Vodă, 14 Ianuarie 2009).”

Sursa: http://mesagerulneamt.ro/parintele-iustin-lucreaza-cartile-electronice-de-identitate-amanate-pentru-2014/

Mai multe despre apelul Părintelui puteți citi aici și aici….

http://victor-roncea.blogspot.ro/2009/01/parintele-iustin-parvu-contra-cipului.html

http://roncea.ro/2012/12/16/parintele-justin-atat-de-mult-ne-iubesc-conducatorii-nostri-incat-nu-au-binevoit-sa-informeze-catusi-de-putin-acest-popor-cu-privire-la-introducerea-cipurilor-in-actele-noastre-de-identitate-vrem/

http://roncea.ro/tag/parintele-justin-parvu/page/49/

 

Victor Roncea

Comments are closed.

Cuvânt și Iubire

Cuvânt și Iubire

„De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. Şi [&hellip

Comments Off on Cuvânt și Iubire

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!
,,Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește". (Corinteni 13,4)
 

Carţi în format PDF

Articole Recente

Reviste de cultură și spiritualitate

Linkuri Externe

Multimedia

Ziare

Vremea

Ultimele Comentarii