Victor Roncea: “ATAC LA UN SIMBOL NAȚIONAL: PĂRINTELE JUSTIN PÂRVU. Ce nu știe Alexandru Florian de la Institutul Elie Wiesel: Părintele Justin Pârvu mai este deja Cetățean de Onoare și la Poiana Teiului. Nemțenii îl așteaptă pe fiul ideologului bolșevic Radu Florian să vină să-l conteste pe Părinte la Poiana Teiului”

4 Sep 2013 by admin, Comments Off on Victor Roncea: “ATAC LA UN SIMBOL NAȚIONAL: PĂRINTELE JUSTIN PÂRVU. Ce nu știe Alexandru Florian de la Institutul Elie Wiesel: Părintele Justin Pârvu mai este deja Cetățean de Onoare și la Poiana Teiului. Nemțenii îl așteaptă pe fiul ideologului bolșevic Radu Florian să vină să-l conteste pe Părinte la Poiana Teiului”

“Maramureşul nu a luat-o înaintea Neamţului când a avut iniţiativa de a-i acorda părintelui Justin Pârvu titlul de cetăţean de onoare al oraşului Baia Sprie. Comuna Poiana Teiului, unde arhimandritul a ridicat lăcaşurile de închinăciune de la Petru Vodă, l-a inclus încă din 2004 în rândul vârfurilor localităţii. “

Victor Roncea, jurnalist

Presedinte-fondator Asociatia Civic Media

 

Comments are closed.

Cuvânt și Iubire

Cuvânt și Iubire

„De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. Şi [&hellip

Comments Off on Cuvânt și Iubire

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!
,,Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește". (Corinteni 13,4)
 

Carţi în format PDF

Articole Recente

Reviste de cultură și spiritualitate

Linkuri Externe

Multimedia

Ziare

Vremea

Ultimele Comentarii