Ion Măldărescu: “Recurs la Dumnezeu”

6 Oct 2013 by admin, Comments Off on Ion Măldărescu: “Recurs la Dumnezeu”

Vlad Tepeş – voievodul absolut – are meritul de a fi coborât morala absolută prin ţepele sale puse la nivel absolut. Dormeai cu punga de aur la cap şi ţi-era frică să n-o furi tu de la tine. Păi fără Vlad Ţepeş ăsta, istoria românilor e o pajişte cu miei!(Petre Ţuţea)

România – periferia colonială a U.E.

“Da! În 24 de ani, România a ajuns o pajişte pustiită, unde „mieii” au fost şi sunt mânaţi spre prăpastie de către „ciobani” corupţi, hoţi, netrebnici şi criminali. În decursul ultimelor două decenii, guvernele României au promovat o umilitoare politică de vasalitate, cu consecinţe dezastruoase pentru starea naţiunii şi pentru imaginea Ţării în lume. Incontestabil, mass-media este cel mai util instrument de manipulare, de menţinere a poporului în starea de ignoranţă, din cauza căreia extrem de pu­ţini oameni cunosc adevărul din politica, economia, religia şi istoria României. Posibil, mulţi au auzit despre războiul bio-psihologico-psihotronic. În timpul unui „Război Cald”, duşmanul bombardează localităţile, otrăveşte apa potabilă sau răspân­deşte viruşi şi bacterii. În „Războiul Rece, Invizibil” în care se află astăzi omenirea, e altfel, confruntările sunt, pe cât de subtile, pe atât de distrugătoare. De-a lungul deceniilor s-au făcut experienţele bio-psihologice, unele programate prin emiterea pe lungimi bio-electronice de frecvenţă „Electrified Low Frequence”(E.L.F.) sau „Tesla effect”, unde descoperite în 1884 de Nicola Tesla. Aceste unde, proiectate asupra unui om provoacă decuplarea impulsurilor electrice ale creierului, diminuează funcţiunile neurologice şi psihologice ale acestuia, iar indivizii devin sugestionabili şi aduşi în stare de transă. Se pare că aşa s-a întâmplat cu poporul român. Începând cu sângerosul decembrie 1989, de 24 de ani ne aflăm în stare de transă, chiar dacă nu doar E.L.F. sunt de vină.

România, ţară sub ocupaţie

O multitudine de subiecte „importante” au fost aruncate haotic în spaţiul public, provocate direct sau indirect de „ingineriile” machiavelice ale talibanilor, baronilor, mogulilor şi mastodonţilor vremelnici ai puterii, protejaţi de imunităţi absurde: refuzul unor state ale U.E. de a admite România în spaţiul Schengen, eutanasierea câinilor şi explozia cazului Roşia Montană – „Afacerea Dreyfuss” a secolului al XXI-lea -, modificarea Constituţiei Ţării silicoanele şi liftingurile „vedetelor” din show-urile păcătoase, divorţurile prigoano-bahmuţane, holocaustisme exacerbate sau inventate şi agresiunea iredentismului maghiar asupra teritoriului românesc, posibila agresiune a forţelor S.U.A.-N.A.T.O. împotriva Siriei, temperată de poziţia Federaţiei Ruse…, dar, fără putinţă de tăgadă şi deasupra tuturor, imbecilizarea românilor pentru a fi transformaţi în sclavi. Se ocultează faptul că România este Ţară sub ocupaţie. Ştiam că avem baze americane (o fi bine, o fi rău?), dar, deunăzi am văzut o fotografie care m-a derutat. De ce? Avea următoarea explicaţie: „Soldați israelieni – femei şi bărbaţi -, din Batalionul 33 Caracal iau parte la un marș tipic de absolvire a instruirii iniţiale…” De la Deveselu la Caracal… nu-i decât un pas. Să fi înţeles eu greşit? Domnule Preşedinte, domnule Prim-Ministru mă puteţi lămuri? Sunt român, „SuntCetăţean European”. Am dreptul să ştiu!

Ni s-a recomandat (a se citi ordonat) să fim toleranţi cu unele minorităţi naţionale… şi/sau sexuale. Ni s-a recomandat (a se citi ordonat) să scriem rromi, nu ţigani, evrei, nu jidani. Ni s-a recomandat (a se citi ordonat) să se interzică negarea Holocaustului în România. Care Holocaust? Evreiesc, românesc, german, roşu? În 2002 ni s-a aplicat leucoplast pe gură![1]  Riscul de a fi criticaţi de U.E. & Co. pentru declaraţii „antisemite”[2]  sau homofobe, i-a făcut pe mulţi politicieni să se abţină de la a mai spune public ce gândesc cu adevărat. Cazul şovă-ielnicului ministrului-marionetă este relevant şi de neignorat de către toţi troglodiţii-„analfabeţi” ai istoriei din toate partidele, cei fără deţinerea de noţiuni definite ale toleranţei sau ignoranţei.

Banii, unicul subiect de luptă politică.

Poporul român i-a așteptat mulți ani pe americani să vină în România, dar nu pentru a fi umilit, înşelat, jefuit, sau pentru a suferi chiar mai mult decât în ​​timpul regimului comunist. I-au așteptat pentru a-i ajuta pe români. Vise… iluzii deşarte! Petre Roman-Neulander, fostul prim prim-ministru postdecembrist al României a declanşat operaţia de distrugere a economiei naționale – pe care a denumit-o ostentativ şi deliberat mincinos, „grămadă de fier vechi” – și a pus-o sub controlul evreului-maghiar-american, George Sörös. Acum, Gold Corporation încercă să ne fure aurul de la Roşia Montană […][3] [3]

Cu doar cu trei ani în urmă „Marele Maestru Trilateral” de la B.N.R. susţinea un vast program de „salvare” a tuturor băncilor (străine) din România şi nu oricum, pe speţele salariaţilor, pensionarilor, cu un cuvânt, al contribuabililor la bugetul ţării, prin împrumuturile României la F.M.I. Astăzi, „Marele Maestru Trilateral” susţine că „salvarea unei bănci mari cu bani de la buget costă enorm şi devine un atac la democraţie”! Păi când să-l credem? Atunci sau acum? Când a minţit? Atunci sau acum? Desigur, „Marele Maestru” este conştient că ultima sa declaraţie este valabilă doar la Bruxelles, nu şi la Bucureşti, unde creditarea, cămătăria cartelizată şi jefuirea poporului se practică sub scutul (fără de)legii. Atunci de ce ne minte?

Scandalul câinilor comunitari s-a soldat cu sentinţa definitivă: eutanasierea! Sentinţa ar trebui aplicată şi celor care au distrus economia românească, aducând-o la faliment. Tuturor guvernelor postdecembriste! Oana Pellea a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj adresat părinţilor lui Ionuţ, copilul decedat în urmă cu o lună, în apropierea Parcului Tei din Capitală, acuzându-i că profită de moartea unui copil nevinovat pentru a obţine bani. Dacă astfel stau lucrurile, fără jenă, fără scrupule, fără cea mai elementară noţiune a bunului simţ, se face negoţ cu pierderea unei vieţi. Ruşine!

Cum rămâne cu Demnitatea Naţională?

Ca o frustrare suplimentară la modul în care Uniunea Europeană tratează copilul vitreg – România -, Franţa s-a alăturat celor care se opun intrării României în spaţiul Schengen. De teama de a nu fi catalogaţi incompetenţi, guvernanţii noştrineagă, cu o laşitate condamnabilă, adevărul că cea mai severă barieră a intrării României în normalitatea circulaţiei libere a cetăţenilor ţării este avalanşa actelor antisociale comise în spaţiul occidental, în marea lor majoritate, de către ţiganii-români. Dar cine oare i-a încurajat pe ţigani să facă ce fac astăzi?

Ipocrizia Occidentului

În ipocrizia sa, Occidentul a învinuit România că face DISCRIMINARE rasială.
În ipocrizia sa, Occidentul a învinuit România că face DISCRIMINARE între români şi maghiari. În ipocrizia sa, Occidentul a promovat, a încurajat producerea unor evenimente de genul celor din martie 1990, de la Târgu Mureş, când românul Cofariu şi maiorul Agache au fost victime alebestialităţii umane, nu cum fals şi deliberat s-a promovat ideea în Occident că un „ungur a fost bătut sălbatic de români”. Până când nu i-au văzut la ei acasă pe ţigani, până când aceştia nu i-au buzunărit şi nu le-au agresat vederea şi auzul cu aspectul, cu apucăturile de cort şi zbierătele specifice lor, occidentalii le-au plâns de milă şi au impus României să aplice „Drepturile omului”. S-au erijat în „educatori” asemenea unui Makarenco în versiune contemporană, dar, mai târziu, s-au convins că alta este realitatea decât cea afişată de ei. Ipocrizia Occidentului a primit ce a meritat: un eşec total! Invalidând tomurile de recomandări ipocrite, occidentalii şi-au demonstrat impotenţă în faţa rezolvării problemei, au dărâmat şatrele ţigăneşti încropite la marginea marilor lor oraşe, i-au urcat în avioane sau autocare şi i-au trimis retur, i-au expulzat crezând că aceasta ar fi rezolvarea! Zadarnic. Odată ajunşi în ţară, au tras un chef cu confraţii lor, le-au povestit peripeţiile, apoi, în zbor planat, au aterizat în Place Pigalle, Piazza San Pietro, San Marco, Mercado de San Miguel sau lângă Brandemburger Plätze, reluându-şi obiceiurile nomade.

Astăzi, urmare a presiunilor externe, incompetenţii, escrocii oportunişti căţăraţi în fotolii de demnitari, care au condus şi conduc România din ’90 până azi, au creat o situaţie de neacceptat. Îţi este teamă să faci o observaţie cuiva, unui ţigan care încalcă, nu doar bunul simţ, ci Legea. Ori te înjură, ori strigă la tine: comunistule! securistule! rasistule!, ori scoate cuţitul. Din cauza dublei timorări, până şi Poliţia, Jandarmeria şi Forţele Speciale evită confruntare cu ei. Deşi au obligaţia să aplice Legea, instituţiile amintite se tem de tupeul şi agresivitatea ieşite din comun ale clanurilor ţigăneşti care se bat, se împuşcă pe stradă, în plină zi. Cu românii se procedează însă conform legislaţiei în vigoare. Asta nu se cheamă Discriminare? Faptul că din pricina comportamentului ţiganilor suferă toţi cetăţenii României nu se poate considera încălcarea Drepturilor omului?

Cei care merg sau trăiesc în afara Ţării, cei care văd cum ne fac de râs, să spună tuturor că acei pe care-i văd cerşind sau furând sunt Ţigani, Zigeuner, Gitanes… nu români! Din păcate, cei mai mulţi se exprimă ca la şedinţele de sindicat de altădată: să se facă, să se dreagă… dar, concret, doar se lamentează, le este ruşine că sunt români! Când copiii românilor iau premiile de sub nasul occidentalilor, le mai este ruşine că sunt români? Dacă nu, să spună tuturor: iată, ei sunt Români! Îi întreb: cum rămâne cu Demnitatea Naţională?

Soluţia de rezolvare nu este prea complicată şi este imperios necesar să fie aplicată ferm şi fără ipocrizie, atât în România cât şi în spaţiul planetar: orice ţigan, evreu, român, ungur, rus, japonez, american, francez, italian, kenyan, chinez…, care nu respectă legile, să fie pedepsit conform reglementărilor ţării unde trăieşte şi de la care se abate. Dura Lex, sed Lex! Fără Discriminare!

Românii au acumulat prea multă frustrare de-a lungul Istoriei. Este şi vina lor, că au permis, mai permit încă să fie înşelaţi şi jefuiţi. Este vina lor, dar pentru asta au suferit mult prea mult în decursul Istoriei. Mai suferă şi astăzi. Nefiind luat în seamă de cei care au putere de decizie în această Ţară, eu, Ion Măldărescu, Cetăţean Român şi muritor de rând, fac astăzi un Recurs la Dumnezeu pentru a nu muri acoperit de ruşinea de a nu fi încercat tot ce se putea încerca pentru a face din nou din România o Ţară a Românilor! Celor vinovaţi de distrugerea Ţării, dă-le, Doamne – vorba lui Ion Creangă – de trăit, „încă trei zile începând cu cea de alaltăieri”. Nu lăsa, Doamne, ca până a ajunge la Tine „să ne mănânce sfinţii”! “


[1]  Vezi O.U.G. 31 2002 privind interzicerea organizaţiilor şi simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob şi a promovării cultului persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni contra păcii şi omenirii, publicată în Monitorul Oficial nr. 214 din 28.3.2002

[2]   „Antisemit”, termen incorect şi uzual folosit. Vezi DEX: SEMÍT, -Ă, semiți, -te, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană care face parte din grupul de popoare, apropiate între ele prin limbă și prin aspect fizic, din sud-vestul Asiei, nordul și estul Africii, căruia îi aparțin astăzi arabii, sirienii, evreii etc.

[3] vezi Constantin Burlacu, Scrisoare adresată senatorului american John McCain, 4 octombrie 2013

Ion Măldărescu

Comments are closed.

Cuvânt și Iubire

Cuvânt și Iubire

„De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. Şi [&hellip

Comments Off on Cuvânt și Iubire

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!
,,Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește". (Corinteni 13,4)
 

Carţi în format PDF

Articole Recente

Reviste de cultură și spiritualitate

Linkuri Externe

Multimedia

Ziare

Vremea

Ultimele Comentarii