Marian Avramescu: ’’Traim într-o lume normală, plină de anormalități’’

6 Oct 2013 by admin, Comments Off on Marian Avramescu: ’’Traim într-o lume normală, plină de anormalități’’

Dupa cum ati putut vedea, motto-ul ales pentru site ne relateaza cu subinteles realitatea zilelor noastre. Am ales sa vorbesc putin pe marginea acestui subiect, pentru a va arata un adevar ce isi mareste dimensiunea pe zi ce trece. Poate ca multi nu sunt de acord cu el, cred ca este nepotrivit, ca locul lui nu este aici, dar stiti ce m-a determinat sa-mi ‘’construiesc’’ un astfel de motto? Momentul cand am privit in jurul meu si am vazut acest adevar.

Normalitatea ne-a parasit de ceva timp, a mai ramas doar umbra ei la care ne ascundem de arsita vietii, totul in jur se pierde, se transforma in cenusa unor amintiri, parca nici aerul nu mai este de calitate, stelele si-au pierdut din stralucire, luna este tot mai intunecata iar soarele isi arde singur si ultima speranta ce vroia sa ne-o trimita pe-o raza.
Daca privesc in jur, nimic nu mai este cum era…chiar si gandul meu optimist s-a murdarit de pesimism, pentru ca totul pare ca s-a intors pe dos si continua s-o faca cu o viteza ce ar trebui amendata.

Asadar, lumea noastra normala este invadata de anormalitati. Pe mine nu ma mai mira nimic, poate doar acele lucruri firesti, de care aud tot mai rar, lucruri care sunt din ce in ce mai putine, pentru ca locul acestora este ocupat de anormalitatile ce iau nastere cu ajutorul nostru, al oamenilor.

Azi, poate nu se mai intampla, ca este tarziu, dar maine ma astept ca oamenii sa foloseasca mainile in loc de picioare, pentru ca… ’’Traim intr-o lume normala, plina de anormalitati.’’

Marian Avramescu

Sursa: Marian Avramescu – Textier Pentru Suflet

 

Comments are closed.

Cuvânt și Iubire

Cuvânt și Iubire

„De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. Şi [&hellip

Comments Off on Cuvânt și Iubire

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!
,,Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește". (Corinteni 13,4)
 

Carţi în format PDF

Articole Recente

Reviste de cultură și spiritualitate

Linkuri Externe

Multimedia

Ziare

Vremea

Ultimele Comentarii