Victor Roncea: “Am redebutat în ZIUA: Golan, Kosovo-ul Siriei. Lumea văzută de pe Înălțimile Golan. EXCLUSIV Ziua News”

7 Oct 2013 by admin, Comments Off on Victor Roncea: “Am redebutat în ZIUA: Golan, Kosovo-ul Siriei. Lumea văzută de pe Înălțimile Golan. EXCLUSIV Ziua News”

“În urmă cu trei ani, când m-am deplasat în Siria într-o mică delegație de ziariști români hârșâiți, așa-zisa “primăvară arabă” nu începuse încă. Fără îndoială că regimul de la Damasc, la câți “prieteni” are în zonă, se afla într-o permanentă expectativă. Ca mai toate statele din Orientul Mijlociu, bântuite de zeci de războaie în decursul istoriei mai vechi sau mai noi, în special după constituirea statului Israel, în 1948, acestea trebuie să fie mereu în stare de alarmă. 

Dupa 17 ani de cand, proaspat intors din SUA, am inceput sa lucrez la ZIUA, cel mai tanar, ca medie de varsta a redactorilor, si cel mai viu ziar din Romania post-decembrista, iata ca am redebutat in noua ZIUA – ZIUAnews – care apare saptamanal si pe hartie si a carei echipa este tot cea formata de inegalabilul ziarist Sorin Rosca Stanescu (in prezent senator si adeseori ziarist-senator). Ca o continuare a articolului jurnalistei de politica externa si dezvaluiri Luciana Pop, “Cei mai puternici oameni ai planetei au pus mâna pe petrolul sirian“, am publicat un foto-reportaj cu accente de analiza despre cum se vede lumea de pe Inaltimile Golan. Multumesc, ZIUAnews! 

…..

Victor RONCEA

De cititit integral aici:http://roncea.ro/2013/10/07/am-redebutat-in-ziua-golan-kosovo-ul-siriei-lumea-vazuta-de-pe-inaltimile-golan-exclusiv-ziua-news-cu-fotografii-de-victor-roncea/

Foto:  Victor Roncea

De vazut si :  http://roncea.ro/2013/10/07/video-roncea-ro-cu-ion-cristoiu-si-vlad-teodorescu-pe-inaltimile-golan/

 

Sursa: Victor Roncea

Comments are closed.

Cuvânt și Iubire

Cuvânt și Iubire

„De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. Şi [&hellip

Comments Off on Cuvânt și Iubire

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!
,,Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește". (Corinteni 13,4)
 

Carţi în format PDF

Articole Recente

Reviste de cultură și spiritualitate

Linkuri Externe

Multimedia

Ziare

Vremea

Ultimele Comentarii