Maria Diana Popescu: Fantezii cu MONA, hoţii de la ENEL şi ANR şi vânătorul de elefanţi

10 Jun 2014 by admin, Comments Off on Maria Diana Popescu: Fantezii cu MONA, hoţii de la ENEL şi ANR şi vânătorul de elefanţi

„Ce vreţi, domnule Cernea, ca fiecare nebun să îşi facă partid?” A fost replica preşedintelui Comisiei pentru Administraţie publică şi Administrarea Teritoriului din Senat, la iniţiativa deputatul Remus Cernea de a înfiinţa un nou partid, denumit Mişcarea pentru Oameni, Natură şi Animale (M.O.N.A.). Dacă tot a pierdut trenul spre Parlamentul European, Bruxelles-ul fiind astfel salvat de invazia unui măscărici aflat tot timpul în miezul unor scandaluri prin care susţinea nebunia Gay Pride, căsătoria între homosexuali şi scoaterea religiei afară din şcoli, deputatul are, printre păcatele sale, fantezii cu MONA. Poate de aceea şi-a anunţat intenţia de a candida ca independent la alegerile prezidenţiale din toamnă. Cu privire la partidul pe care îl va înfiinţa, deputatul a declarat că va fi un partid întru totul liber, care presupune, citez, „o preocupare specială pentru libertăţi şi drepturi individuale […] Remus Cernea face paradă cu libertatea sa dusă dincolo de extreme, curat antiromânească şi cu păgînismul său, manifestat în declaraţii publice oribile precum: „România va fi cu adevărat liberă şi democratică atunci când va avea preşedinte o femeie rromă, lesbiană şi atee, pentru că atunci oamenii înseamnă că vor alege un preşedinte trecând peste prejudecăţile lor”. Declaraţia spune totul despre şi n-ar mai trebui tolerat în fruntea poporului român. De cînd schema politicii româneşti este populată cu tot felul de specii ale naturii, de cînd s-au înmulţit medicamentele şi ne-au inundat farmaciile, prea mulţi politicienii au luat-o pe arătură, fiind o ruşine pentru popor. Dinspre ei vin doar veşti rele.

Dacă banca franceză P.N.B. ar fi avut la cîrmă un Mugur Isărescu…

Singura veste bună este că Simona Halep a făcut istorie la Roland Gaross. Respect pentru Simona! Pe frontul de Vest, însă, nimic bun de cînd arcul ţărilor din jurul Rusiei au căpătat interes pentru greii planetei, sub tălpile cărora s-a cutremurat Europa săptămîna trecută, cînd Yalta s-a mutat pe Sena. Poate doar imaginea lui Hollande, zdravăn şifonată de caldele, încă, aventuri a avut de cîştigat. Din motive diplomatice, cina servită de două ori, separat cu Obama, separat cu Putin, n-a potolit niciunuia foamea de Putere, dar nici Hollande n-a făcut indigestie în chestiunile care ţin de Siria, Ucraina şi de dosarul băncii P.N.B. din Franţa, amendată de Trezoreria S.U.A. cu suma record de 7 miliarde de euro, pentru încălcarea embargoului impus Sudanului şi Iranului. Un atac asupra euro? Se prea poate, dacă şi alte instituţii europene de credit vor fi sancţionate în urma anchetelor efectuate de autorităţi ale S.U.A. Dacă banca franceză P.N.B. ar fi avut la cîrmă un Mugur Isărescu, n-ar fi fost pusă la colţ de către americani. Venerabilul şi onorabilul domn de pe tronul B.N.R., chiar dacă ar trebui să iasă legal la pensie conform legislaţiei muncii, anul acesta la 1 august, premierul Ponta, nu şi nu! Îi mai îndeasă încă un mandat în traista fermecată, cu trei luni înainte de expirarea celui în curs. Şi tot aşa, mandat după mandat, doar Dumnezeu îi mai scoate la pensie pe „trilateralii-slujbaşi ai N.W.O., îndrăgostiţii de speculă şi putere.

Încă cinci ani de speculaţii pe cursul valutelor în favoarea escrocilor mondialişti

De ce credeţi că premierul i-a oferit guvernatorului încă cinci ani la conducerea B.N.R.? Pentru a scăpa de un contracandidat la prezidenţiale. Apoi, guvernatorul a manifestat tot timpul supuşenie faţă de poruncile celor din culise, mai precis, ale cluburilor N.W.O. din care face parte. Preşedintele Nicolae Ceauşescu a condus România doar 24 de ani, şi a construit ce n-au fost capabili toţi preşedinţii postdecembrişti la un loc! Aşadar, încă un mandat de cinci ani pentru Mugur Isărescu îl va duce direct, nu la pensie, ci în Cartea Recordurilor, la poziţia „cel longeviv guvernator al unei bănci centrale”. Interesant, nu!? Cum B.N.R. a tăiat legăturile cu Ţara în favoarea celor externe, reinvestirea sa înseamnă încă cinci ani de speculaţii pe cursul valutelor în favoarea escrocilor mondialişti, încă cinci ani de huzur pentru cămătarii celor 41 de bănci venetice şi flămînde, care, în goana după profituri ilicite şi facile, au invadat România şi au fraudat milioane de români.

Domnule prim ministru, daţi banii înapoi consumatorilor ENEL!

De un sfert de veac oamenii politici, o parte din ei săltaţi acum cu dubele de acasă (deşi mă tem că spectaculoasele arestări fac parte din scenariile menite să nu trezească naţiunea din somn) s-au ocupat cu speculaţii fabuloase, care le-au adus averi uriaşe şi fotolii de confortabile, în vreme ce mii de români săraciţi, bolnavi şi răpuşi de binefacerile capitalismului, sînt tot timpul controlaţi la buzunare, ca nu cumva să le rămînă vreun leu în plus pînă la retribuţia următoare. Instituţiile statului subminează existenţa poporului. Au devenit surse de înavuţire pentru cei care le conduc. Multe dintre ele şi-au dovedit ineficienţa şi participaţiunea la acte de hoţie şi ar trebui desfiinţate. La fel şi băncile! ENEL a suprataxat cetăţeanul, încasînd fraudulos, prin factură, de două ori taxa pentru energia verde, iar A.N.R. a protejat furtul. Domnule prim ministru, se impun măsuri urgente! Daţi banii înapoi consumatorilor! Statul nu se mai află în slujba cetăţeanului, ci a oligarhilor unui pseudo-sistem care duce spre unicul scop: pauperizarea poporului prin salarii mizere şi taxe înrobitoare şi îmbogăţirea fără limite a celor bogaţi. Sistemele de valori economice, sociale, politice şi morale, trebuie reclădite pe vechi fundamente trainice, şi verificate în timp. Şi da, putem înfăptui în mod paşnic această revoluţie, schimbînd sistemul politic despotic cu un sistem în care programele sociale promise în campanii să fie realizate pînă la ultimul punct. În caz de neîndeplinire, autorităţile investite prin vot să fie obligate să plătească cu averea dobîndită prin fraudă şi, după caz, cu libertatea.

Cineva, acolo, „Sus”, nu-i mai iubeşte

Trecînd graniţa noastră, vedem cum Marine Le Pen îi dă peste degete Doamnei Merkel în „Der Spiegel”: „politica Germaniei este pozitivă pentru dumneavoastră, dar dăunătoare pentru celelalte ţări. Dacă nu vedeţi suferinţele popoarelor europene din cauza austerităţii […] politica de astăzi a Germaniei va conduce la explozia Uniunii Europene.” Să nu-l uităm pe marele vînător de elefanţi, care, mai ieri, a abdicat în favoarea fiului său. Cel care şi-a ucis fratele mai mic, prin împuşcare, într-o cameră încuiată, la Estoril, unde nu se aflau decît ei doi, motivînd apoi că pistolul s-a declanşat accidental, culmea de două ori, nu o dată, povestea fiind repede muşamalizată, a fugit de la tron. Prea multe scandaluri pe la curţile regale! Cineva, acolo, „Sus”, nu-i mai iubeşte. Cert este că, regii au avut mai mereu mîinile murdare de sînge. Casele regale caduce şi costisitoare sînt perpetuări poleite cu titluri de hîrtie şi coroane din aurul coloniilor unui trecut crud, necurat şi acaparator în istoria omenirii. Într-o lume a dronelor, trăsurile şi pălăriile monarhice cu iz de naftalină, se vor depărta de bună voie spre zare. Apropos de abdicare: oare cînd vor abdica batalioanele de politicieni români, care şi-au croit mandate pe viaţă şi visează să părăsească scena doar cu picioarele înainte?

Maria Diana Popescu

http://www.art-emis.ro/editoriale/2318.html

Comments are closed.

Cuvânt și Iubire

Cuvânt și Iubire

„De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. Şi [&hellip

Comments Off on Cuvânt și Iubire

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!
,,Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește". (Corinteni 13,4)
 

Carţi în format PDF

Articole Recente

Reviste de cultură și spiritualitate

Linkuri Externe

Multimedia

Ziare

Vremea

Ultimele Comentarii