Un nou studiu asupra operei poetice şi aforistice a lui Ionuţ Caragea

30 May 2017 by admin, Comments Off on Un nou studiu asupra operei poetice şi aforistice a lui Ionuţ Caragea

Editura eLiteratura din Bucureşti a publicat în mai 2017 volumul de critică literară “Ionuţ Caragea – Oficiantul spontaneităţii“, semnat de Remus Foltoş. Volumul a fost lansat oficial la Bookfest şi a fost prezentat de editorul Vasile Poenaru. Această carte de 111 pagini reprezintă un studiu asupra operei poetice şi aforistice a lui Ionuţ Caragea. Pentru comenzi: editura eLiteratura (e-mail: office@epublishers.info sau tel: 0722 156 408). Fragmente din carte publicate în reviste, cât şi alte informaţii despre autor le puteţi afla accesând site-ul oficial al lui Ionuţ Caragea:

http://ionutcaragea.ro/aprecieri_files/carti%20despre%20caragea.files/oficiantul.htm

 

Menţionăm că în 2016, la editura Fides din Iaşi, a mai fost publicat un studiu asupra operei poetice şi aforistice a lui Ionuţ Caragea, sub semnătura criticului Cezarina Adamescu. Volumul este intitulat „Pasărea măiastră a cuvântului poetic” şi poate fi citit integral pe site-ul lui Ionuţ Caragea:

http://ionutcaragea.ro/aprecieri_files/carti%20despre%20caragea.files/pasarea%20maiastra.htm

Vă dorim lectură plăcută!

 

Comments are closed.

Cuvânt și Iubire

Cuvânt și Iubire

„De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. Şi [&hellip

Comments Off on Cuvânt și Iubire

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!
,,Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește". (Corinteni 13,4)
 

Carţi în format PDF

Articole Recente

Reviste de cultură și spiritualitate

Linkuri Externe

Multimedia

Ziare

Vremea

Ultimele Comentarii