Eleonora Schipor: ,,Steluța hliboceană” – concurs devenit tradițional

20 Oct 2017 by admin, Comments Off on Eleonora Schipor: ,,Steluța hliboceană” – concurs devenit tradițional

Zilele acestea a avut loc tradiționalul concurs ,,Steluța hliboceană” – 2017. Ca și în anii precedenți, elevii au fost împărțiți în trei categorii de vârstă (mică, mijlocie și superioară) și probele de  declamare, cântec și dans.

          Din partea CIE Cupca a participat la categoria mijlocie eleva clasei a 9a A Marta Belici, una dintre cele mai bune eleve ale școlii, președinta comitetului școlăresc.

          Marta a participat la toate cele trei probe, având succes la fiecare.  În rezultat a obținut locul III, fiind premiată cu foaie de laudă, medalie și o jucărie moale. Felicitări și mici cadouri a primit și din partea colectivului pedagogic, a colegilor de clasă. Membri comitetului școlăresc l-au felicitat și pe elevul clasei a 10 ea Nicolai Alerguș, partenerul la dans al Martei la proba de dans.

          Mulțumiri sincere Martei pentru stăruință, patenerului ei la dans Nicolai, membrilor familiei Martei pentru susținere, tuturor membrilor colectivului pedagogic, colegilor de clasă, membrilor comitetului școlăresc.

          În special aducem sincere mulțumiri profesoarelor de limba și literatura ucraineană Alina Alerguș, Maria Ovaciuc și Mariana Alerguș pentru ajutorul acordat Martei la pregătirea poeziei, coreografului din Pătrăuții de Jos, directoarei căminului cultural, doamnei Larisa Popescu-Chedic, pentru pregătirea dansului popular Hora, dirigintei de clasă, doamnei Lucica Dușceac, adjunctului pentru munca educativă Tatiana Miglei, directoarei CIE Cupca, doamnei Maria Lazurca, colegilor de clasă, membrilor comitetului școlăresc.

          Îi dorim Martei succese pe viitor. Degrabă va particapa la un nou concurs raional dedicat muzeului istoric din Cupca.

——————————–

Eleonora Schipor

Cupca

Ucraina

2017

Comments are closed.

Cuvânt și Iubire

Cuvânt și Iubire

„De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. Şi [&hellip

Comments Off on Cuvânt și Iubire

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!
,,Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește". (Corinteni 13,4)
 

Carţi în format PDF

Articole Recente

Reviste de cultură și spiritualitate

Linkuri Externe

Multimedia

Ziare

Vremea

Ultimele Comentarii