Uniunea Scriitorilor Europeni de Limbă Română: Concurs de poezie „Dor de Țară” cu prilejul Zilei Naționale a României

29 Nov 2017 by m.gurza, Comments Off

Dragi prieteni ai Cuvântului!

Poetul Gheorghe Stratan, unul dintre fondatorii Uniunii Scriitorilor Europeni de Limbă Română (USELR), a inițiat și desfășoară în perioada 29 noiembrie -1 Decembrie curent, proiectul personal – Concursul de poezie „Dor de Țară”, cu prilejul Zilei Naționale a României. În calitate de premii, sunt oferite două bilete la Concertul de caritate IN MEMORIAM poetul național Adrian Păunescu, preconizat pentru duminică, 3 decembrie, ora 16:00, la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici” din Chișinău. Evenimentul a devenit o tradiție și este organizat de fotbalistul Radu Gînsari, pasionat de creația păunesciană. La ediția curentă, fondurile sunt colectate pentru ajutorarea unei familii nevoiașe din raionul Călărași. Unul dintre partenerii este USELR. Vă invităm așadar, să publicați inspirate poezii patriotice pe pagina acestui eveniment, pentru a beneficia de oportunitatea savurării unui spectacol muzical de zile mari, cu participarea artiștilor îndrăgiți, cum ar fi: Valentin Boghean, Viorel Burlacu, Nicolae Jelescu, Patric Hanganu.

Vineri, 1 Decembrie. vor fi anunțate numele învingătorilor, care își vor putea ridica premiile înainte de concert.

Sentimentul iubirii de Țară ne reunește în visul Reîntregirii României Mari!

Basarabia e România!

Cu aleasă prețuire pentru condeieri,

Diana Ciugureanu-Zlatan,

președinta-fondatoare a Uniunii Scriitorilor de Limbă Română, Chișinău, 29 decembrie 2017.

Comments are closed.

Cuvânt și Iubire

Cuvânt și Iubire

„De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. Şi

Comments Off
,,Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește". (Corinteni 13,4)
 

Carţi în format PDF

Articole Recente

Reviste de cultură și spiritualitate

Linkuri Externe

Multimedia

Ziare

Vremea

Statistici accesare

Online: 0
Vizualizari : 28578

Ultimele Comentarii