Invitaţie: Iurie BRAŞOVEANU “un licăr de lumină” în cadrul expoziției personale cu titlul ”Renașterea” dedicate Marii Uniri

26 May 2018 by admin, Comments Off on Invitaţie: Iurie BRAŞOVEANU “un licăr de lumină” în cadrul expoziției personale cu titlul ”Renașterea” dedicate Marii Uniri

În ANUL CENTENARULUI, Asociaţia VALEX PLOIESTI are onoarea de a vă invita la expoziţia de grafică, în cadrul evenimentelor dedicate Unirii, organizată la Sala Rotonda din incinta Palatului Culturii din Ploieşti.

Graficianul din Republica Moldova, IURIE BRAŞOVEANU, va expune lucrări de grafică în cadrul expoziției personale cu titlul ”Renașterea”, al cărei vernisaj va fi în data de 6 iunie 2018, începand la orele 13:00.
Evenimentul, organizat în scop caritabil, va fi urmat de alte manifestări culturale dedicate Marii Uniri.

Prin această expoziție personală îmi aduc aportul pentru înfăptuirea năzuinţei de Unire deoarece fac parte din generaţia re-unirii. Avem nevoie de Lumină în privinţa identităţii noastre naţionale, care să aducă beneficii comune într-o unică latinitate”, a declarat Iurie Braşoveanu.

În opinia Domniei Sale, expoziţia este doar “un licăr de lumină care va îndeplini chemarea strămoşilor, Marea Unire a României cu Republica Moldova”.

Comments are closed.

Cuvânt și Iubire

Cuvânt și Iubire

„De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. Şi [&hellip

Comments Off on Cuvânt și Iubire

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!
,,Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește". (Corinteni 13,4)
 

Carţi în format PDF

Articole Recente

Reviste de cultură și spiritualitate

Linkuri Externe

Multimedia

Ziare

Vremea

Ultimele Comentarii