Adrian BOTEZ: Magia neagră a unei istorii a românilor…

14 Jun 2018 by admin, Comments Off on Adrian BOTEZ: Magia neagră a unei istorii a românilor…

MAGIA NEAGRĂ A UNEI ISTORII A ROMÂNILOR…FĂCUTĂ DE TRĂDĂTORI ŞI DE „ALOGENI”…!

(marginalii şi dezvăluiri în premieră)

Zi de zi şi zi după zi, vedem cum se caţără pe noi tot felul de căpuşe, de păduchi, de mici jivine, şuierând şi sâsâind, cumplit nerăbdătoare, de lăcomia de-a ne mistui, de tot, sângele. Toţi mârlanii şi toate „curvele morale” se înghesuie, din toate părţile, să ne convingă de faptul că, noi, românii, nu mai suntem buni de altceva decât de hoit.

…Pe pielea noastră, se fură cum nu s-a mai furat: nici tătarii cu „capete de câine”n-au făcut-o, cum nici fanarioţii. Pe pielea noastră, fojgăie tot felul de contracte, prin care, ce era al nostru, din moşi-strămoşi, ni se dovedeşte, cu terfeloaga „legii” în faţă, că n-a fost niciodată al nostru, ci trebuie să fie al oricui, numai al nostru, NU!

…Pe pielea noastră, trebuie să suportăm tot felul de aranjamente „magice (de „magie neagră”, prăpăditoare de Neam!), după care, când ne uităm în oglindă, nu mai dăm doi „bani răi”, noi pe noi înşine…! Uitaţi-vă, numai, ce scrie pe HotNews.ro, miercuri, 19 mai 2010, 13:16 :

Camera Deputatilor a adoptat miercuri articolul 37 din Legea educatiei in varianta Guvernului, prin care Limba si literatura romana va fi singura disciplina care nu poate fi studiata si in limba materna de catre minoritatile nationale,  informeaza Mediafax. Liberalii nu au participat la vot.

In varianta Comisiei de invatamant, articolul prevedea ca si disciplinele Istoria romanilor si Geografia Romaniei sa fie studiate in limba romana de minoritatile nationale, prevedere adoptata de comisie la propunerea liberalilor.

<<Va anuntam ca nu vom participa la acest vot, la acest articol, e un vot antinational si va asumati responsabilitatea ca cetatenii Romaniei sa nu stie ce inseamna istoria si geografia acestei tari>>, a explicat Eugen Nicolaescu.

Articolul, adoptat in forma Executivului, cu 111 voturi pentru, 45 voturi impotriva si 10 abtineri, prevede ca “in cadrul invatamantului preuniversitar cu predare in limbile minoritatilor nationale, toate disciplinele se studiaza in limba materna, cu exceptia disciplinei Limba si literatura romana“.

Jurnalul Flacăra Iaşului este mult mai incisiv şi mai “ager la ochi”, în această problemă gravă a României de azi:

Majoritatea deputatilor au votat posibilitatea predarii istoriei si geografiei Romaniei in limba maghiara. UDMR a tinut mult la acest detaliu, continut altminteri si in proiectul Legii Educatiei. PNL si PSD au protestat cu vehementa si i-au acuzat pe pedelisti, udemeristi etc. de tradare a natiunii romane.

Pe de alta parte, sa ne gandim ca in Harghita si Covasna, oricum, istoria si geografia Romaniei erau deja predate in limba lui Petöfi. Normal ar fi fost ca macar aceste doua discipline sa fie asimilate de catre compatriotii nostri de origine maghiara IN LIMBA ROMANA, limba oficiala a statului in cadrul caruia sunt si ei cetateni. Ce sens are aceasta discriminare pozitiva? In SUA, geografia si istoria sunt predate in limba engleza, in Franta franceza e unica limba oficiala admisa, in Grecia – limba greaca si exemplele ar putea continua.

Sa zicem ca noi, romanii, vrem sa demonstram intregii lumi ca putem fi cei mai democrati de pe planeta. Macar de-ar fi scrise viitoarele manuale de istorie si geografie intr-o maniera atractiva, inteligenta si echilibrata, chiar de-ar fi redactate in maghiara. Or, majoritatea celor scrise in limba romana sunt greoaie, incarcate cu tot felul de detalii inutile, plictisitoare sau, pur si simplu cu multe omisiuni de continut.

Nu supradragostea de democratie i-a determinat pe reprezentantii PDL sa sustina aceasta propunere a UDMR, ci pacatosul de calcul politic. In acest moment, fara sprijinul UDMR, PDL ar conta in Parlament doar pe UNPR, procentaj insuficient pentru a se mai mentine la guvernare. Astfel, liderii UDMR isi mai ating un scop, pedelistii se executa fara cracnire, intr-un moment extraordinar de greu pentru partidul portocaliu, in vreme ce PSD si PNL mai sufla nitel in trombonul patriotismului discursiv.

Iar pe ei, pe etnicii maghiari din Harghita si Covasna, nu cred ca i-a intrebat la modul serios nimeni daca acest aspect ii preocupa cel mai mult in acest moment. Acolo sunt sosele distruse, intreprinderi falimentate, oameni muncitori, saraci si cu mult bun simt, somaj cat incape si munti cheliti la greu de catre angajatii grofului postdecembrist, putredul de bogat Verestoy Attila…”

***

…Vedem pe forum tot felul de comentarii ale limbricilor “epocii de aur” băsesciene, “juni” educaţi la şcoala uitării, a trădării naţionale PRIN UITARE: că “aşa trebuia de mult”, că “aşa este europeneşte”…:

Daca istoria si geografia Romaniei este predata asa cum trebuie, ce conteaza limba? Important e sa nu se faca dezinformari…atat.

Plus ca un copil ungur invata mai bine in limba lui decat in romana.
Nu vad problema…
” – sau: “Dumneavoastra uitati ca la ora actuala suntem in UNIUNEA EUROPEANA. Un singur spatiu, un singur teritoriu, o singura piata si mai multe culturi. Dar poate ca dumneavoastra nu sunteti inca cetatean al UE. (…) Mult noroc si…..toleranta.

Astfel de avortoni şi clone, scoşi/scoase de prin sticluţe şi eprubete, nici nu merită să trăiască prea mult, că infectează aerul României şi Terrei! Auzi, cetăţean UE!!! Dar Dimitrie Cantemir, membru al Academiei din Berlin, nu este cetăţean UE, măi, hârtie de turnesol?! Dar Boirebista şi ai lui, care stăpâneau Europa, cu care tot meliţezi din “bucale”, nu-şi întindea “cetăţenia” de la Marea Nordului la Mediterana şi până dincolo de… “middle europe”?! Dar toţi voievozii noştri, Muşatini şi Basarabi, care erau supranumiţi (dar niciodată ajutaţi!) de papi, “Campionii Creştinătăţii”, nu numai că au fost “cetăţeni ai Europei”, ci TOCMAI EI AU FĂCUT POSIBILĂ SUPRAVIEŢUIREA CIVILIZAŢIEI EUROPENE!!! – întru acea spiritualitate terestră supremă, pe care Masoneria de la Strasbourg refuză s-o consemneze în Tratate (inclusiv în cel de la Lisabona, atât de disperat, în a fi semnat…de toţi trădătorii ţărilor pe care masonii i-au “ales democratic”, să le guverneze!): spiritualitatea creştină?!

…Şi relaţia dintre noi şi unguri/secui este de azi dimineaţă, de la ora şase jum’ate…sau sunt o mie de ani de despotism şi crimă maghiară, în Ardealul-Suflet Românesc?! Cum să acceptăm să-şi facă ei, în Ardealul nostru, Istoria şi Geografia,pe ungureşte”?! Păi, a face Istoriape ungureşte” înseamnă, cum am auzit noi, cu urechile noastre (de la un propagandist iredentist maghiar, venit tocmai din Australia, aici, în Ploscuţenii Vrancei, cu populaţie majoritară de ceangăi, pentru a-i convinge că-s urmaşii, get-beget, ai lui… Attila!!!), să se ajungă la afirmaţia că Bogdan I, întemeietorul Moldovei Suverane[1], a “combătut” oastea regelui Ungariei…cu unguri! Iar dacă le daţi voie ungurilor să ne facă Georgrafia pe ungureşte”, atunci, nu doar că vom re-avea Koloszvar pentru Cluj-Napoca şi Temesvar, pentru Timişoara… – dar până şi Bucureştii vor deveni, cumva, ceva de genul BukarestLato, Bukarestben sau chiar … Örülnivar!!!

Oare chiar se uită de către decerebraţii noştri concetăţeni, cât dispreţ au avut maghiarii şi cât dor (peste orice măsură de înfocat!) de a ne stinge neamul (întru fiinţă şi Duh!), în Ardeal, până la primul război mondial… – şi după Diktatul de la Viena… – …şi dorul ăsta crâncen nu-i părăseşte, nici acum , o clipă, măcar?![2]

…Noroc că mai vedem şi opinii suficient de lucide, ale “păţiţilor” (chiar dacă oleacă agramaţi, trăgându-li-se din  ciuma “limbajului mesengeristic” al calculatorului/Internetului…!), altfel am zice că scopul “suprem şi ultim” al UE a fost atins deja, noi ajungând o ţară de tălâmbi model şi mancurtizaţi perfect:

“Astia nu stiu nici sa vorbeasca romaneste, darami-te sa mai studieze in alta limba. Nu-ti va spune niciodata “te rog”, ci cel mult “kerlek”. Stiu ce spun ca doar sunt din zona. Cat despre respectarea standardului legal privind denumirile in romana… praf in ochii lumii. Stiu ce spun ca nevasta-mea e profa de romana chiar in buricu’ ungurimii. Ce credeti ca i-au zis la ultimele teste nationale, conationalii de etnie maghiara? De ce nu preda dupa manualul pentru minoritati? Limba si literatura romana predate dupa un manual editat la Budapesta sau in secuime, ca sa fim precisi. Credeti ca vor invata despre Eminescu, Blaga, Arghezi, Sadoveanu, Creanga sau Rebreanu? Fiti siguri ca nu asta veti gasi in manualele lor “acreditate”. E mult prea greu…haideti sa-i ajutam, sa le facem viata mai usoara. Iar cand termina scoala si facultatea (tot in maghiara, ca romaneste nu mai stiu deloc) si ocupa posturile cheie din sanatate, invatamant si administratie, daca esti roman, stai la coada daca mai apuci. Asadar ce credeti ca se va preda la istoria si geografia Romaniei? Cine credeti ca le vor fi profesori si ce manuale vor folosi? Manualele minoritatilor in care apar adevaratele dezinformari si manipulari ale tinerilor etnici, predate tot de catre conationalii lor. Credeti ca vor spune adevarul despre tragediile de la Ip, Trasnea, Moisei, despre unirea sub Mihai Viteazul sau Marea Unire? Nici nu vor aminti sau vor rastalmaci evenimentele. Iar profii romani vor fi pusi pe liber pentru ca nu vor sti sa predea la nivelul “cerut de lege” in limba maghiara. Sa vezi atunci cum se vor bulversa catedrele.

Si apropo, stimabile, cum crezi ca-i vor spune (nu cum va scrie in manual) lui Stefan cel Mare? Nagy Pista? Ei, află că si ungurii au un Stefan, chiar mai mare decat al nostru. Si nu e decat un pas pana la a crea o confuzie, poate chiar dorita” – precum şi o lămurire necesară, ca să ştim cum stăm, întru adevăr, cu “drepturile colective”, în Vestul-cel-Decizional-asupra-noastră-şi-a-Istoriei-şi-Fiinţării-noastre:

Desi sunt 4 milioane de arabo-berberi musulmani in Franta, istoria si geografia Frantei se preda in limba franceza, oriunde pe teritoriul francez. Inclusiv in departamentul Seine-St.Denis (echivalentul unui judet romanesc), unde 91% din populatie e de origine etnica straina, majoritar araba, berbera si africana (…) Placute bilingve nu exista in Marsilia, desi a fost o zona ocupata sute de ani de arabi si are 247.000 de locuitori de etnie araba sau kabila!

Istoria si geografia Germaniei nu se predau in limba turca in scolile publice germane, desi exista 3 milioane de turci si de kurzi turcofoni in Germania! Dupa luxemburghezi, portughezii sunt a doua etnie ca numar in Luxemburg, insa istoria, geografia sau orice alta materie, la scolile publice luxemburgheze nu se predau in portugheza.”

***

…Există, însă, pe lângă trădătorii noştri din Parlament, Guvern şi Preşedinţie (dar şi din Academie, din aşa-zisa “societate civilă”, ptiu! – şi chiar din…bordeie, prin inconştienţa “săracului” manelist!!!), şi alţi binevoitori, râvnitori, de zor, de a ne face şi desface istoria. Şi geografia, pe cale de consecinţă…[3]

Şi asta, nu de azi, de ieri…Eminescu, cel care-i numea “alogeni”, pe “re-făcătorii-mistificatorii” ăştia de meserie (mai ales “pe unii”…!) – şi-i acuza de distrugerea accelerată a ţării, a şi fost atacat, ucis civil, iar apoi, asasinat de-a binelea…iar azi, lucrurile nu s-au schimbat DELOC (numai geniile/Spiritele Dumnezeieşti – precum Hristos, şi Eminescu! – pot fi ucise în mod repetat, cu fiecare păcat contra Sfântului Duh al Neamului!): “Este vorba de un atac politic organizat la adresa celui mai mare poet al românilor. Iniţiatorul acestui atac este un perfect anonim, C.P. Bădescu, care recunoaşte fără ocolişuri că el a propus revizuirea operei lui Eminescu ca temă de dezbatere.

Este de domeniul incredibilului ca nişte scriitori, care nu au ajuns nici la călcâiul lui Eminescu, să-l foarfece într-un mod primitiv, cu agresivitate nedisimulată.

Dintr-un început am gândit că este o răzbunare de rataţi. Dar sextetul de articole inserate îmi dovedeşte ceva mult mai grav. Aşadar, ce deranjează în opera lui Eminescu grupul respectiv, ca să nu zic comandoul filosemit cu ingrediente ţigăneşti, compus din: C.P. Bădescu, I.D. Lefter, R. Rădulescu, Foarţă, Radu, Târtărescu, Bobe, Cornea, Preda? La care nu înţelegem ralierea lui Nicolae Manolescu.

Membrii grupului sus numit sunt deranjaţi nu atât de fondul estetic, ci de fondul social-politic al operei lui Eminescu, de actualitatea lui şi în zilele noastre.

C.P. Bădescu, în argumentul său debitează că poezia lui Eminescu nu-l încântă, că poetul pentru el nu există, că este ceva inert, ridicol, ca o statuie goală pe dinăuntru şi cu un dangăt spart. Păi, şi Gioconda îi lasă reci pe unii, dar aceasta nu înseamnă că nu este operă de artă!

Abia la Zigu Ornea, cu toată ipocrizia sa, se vede clar. Zigu Ornea deconspiră totuşi complotul grupului filosemit, grup care a stat îndelung la taifas, distribuind fiecăruia lucrul pentru acasă. Abia la Zigu Ornea apare cauza acestei acţiuni concertate de blasfemiere a lui Eminescu ca poet naţional şi universal.

Eminescu, ca gazetar, a consemnat o stare de fapt din anii 1880, 1881, şi anume <<…că pătura superpusă – avocaţi, funcţionari, politicieni, comercianţi şi alţii – este compusă din alogeni şi este străină de neam>>” (cf. Leonida Lari-Iorga, Intervenţia parlamentară din 10 martie 1998).

…Dezvăluim, în premieră, conţinutul (secvenţe publicabile…) unei scrisori imunde, a evreului Cezar Lazarovici, din 8 martie 1990, trimisă din Tel Aviv (se poate verifica autenticitatea ei, prin adresele electronice ro.altermedia.info, sau: cersipamantromanesc.wordpress.com) – şi adresată lui Faust Brădescu[4], cel mai important ideolog (fireşte, după Codreanu!) al Mişcării Legionare/Legiunea Arhanghelului Mihail (Arhanghelul Spiritului), singura mişcare spirituală terestră, din epoca modernă, care a săvârşit metanoia (“schimbarea/întoarcerea pe dos” a sufletului, spre Lumina Lui Hristos!) a unei întregi generaţii, a Neamului Românesc, cum zicea Emil Cioran, în 1940: „Într-o naţie de slugi, el (n.n.: Corneliu Zelea Codreanu) a introdus onoarea şi într-o turmă fără vertebre, orgoliul.”

Iată ce zice un reprezentant (turbat!) al „binefăcătorilor” noştri din ultimele două veacuri – „turbatul” anti-român neomiţând, Doamne fereşte, să ne blagoslovească, pe noi, românii, din trei în trei rânduri de scrisoare, cu apelativul „porcilor” (…probabil că medicul lui curant i-a interzis, precum musulmanilor, consumul de carne de râmător…care, he-heei, ce bună era, odată, în „Valahia aia puturoasă”!):

Măi Brădescule, tu nu eşti român, eşti ţigan şi, nu orice ţigan, un ţigan mahalagiu şi împuţit.
Nu ai nici ruşine şi nici bun simţ. Cum ai îndrăznit tu, măi dobitocule, să insulţi poporul ales al lui Dumnezeu, nu vezi că noi “evreii” stăpânim lumea, sau vrei să-ţi punem ca lui Le Pen, un ochi de sticlă? Ce ai crezut imbecilule, că dacă dispare Ceauşescu din România, noi nu avem pe altcineva să punem în locul lui şi vă lăsăm pe voi, haite fasciste să-i luaţi locul? ROMÂNIA ESTE GRĂDINA “EVREILOR” ŞI NOI VOM FĂURI ACOLO NOUL ISRAEL
(s.n.), aşa că să-ţi iasă din capul tău sec, că tu şi organizaţia ta naţionalistă “Garda de Fier” va mai ajunge vreodată la putere în România. NUMAI NOI “EVREII” SUNTEM ÎN MĂSURĂ SĂ DECIDEM CINE SĂ CONDUCĂ ROMÂNIA, PENTRUCĂ NOUĂ NE-A DAT DUMNEZEUL LUI ISRAEL ACEASTĂ PUTERE SUPREMĂ ASUPRA VOASTRĂ (s.n.). Voi românii nu sunteţi capabili de nimic, pentrucă voi aveţi un creier atrofiat şi îmbibat de prostie, voi niciodată nu v’aţi putut autoconduce singuri (n.n.: ??!). Prof. Silviu Brucan, pe care voi îl urâţi de moarte pentrucă este “evreu”, a avut perfectă dreptate când a spus că în România trăiesc trei milioane de oameni deştepţi şi 20 de milioane de proşti. Cele trei milioane de deştepţi sunt “evreii”, ungurii, iugoslavii, ruşii şi alte naţii, iar cele 20 de milioane la care s-a referit Brucan, NU SUNT ALTCEVA DECÂT NIŞTE FIINŢE BIPEDE, care-şi dau importanţă, spunând că sunt români(…) NOI (n.n.: evreii şi masonii) V-AM ADUS ÎN ŢARĂ UN MARE REGE, DINTR-O VENERABILĂ FAMILIE DE EVREI, DAR VOI NU AŢI MERITAT ACEASTĂ CINSTE. PORCILOR!

(…)Acum nu mai e niciun secret pentru nimeni, noi l-am pus pe Ceauşescu la cârma ţării şi tot noi l-am dat jos(…). I-a îndepăratat (n.n.: Ceauşescu, precum Stalin…) pe evrei de la putere şi i-a înlocuit cu membrii familiei, nişte olteni jegoşi şi păduchioşi, a refuzat să mai facă împrumuturi la băncile noastre şi intenţiona să facă în România un socialism naţional(…) Am aranjat să aruncăm cadavrele de la morga din Timişoara într-o groapă comună şi să spunem că acele cadavre au fost masacrate de securişti(…) Pe ai noştri îi vom scoate basma curată (…) şi-i vom acuza (n.n.: indescifrabil) le vor putrezi oasele în puşcărie, aşa cum le-au putrezit la mulţi idioţi utili de care ne-am folosit în trecut.. Ştim că aţi încercat, bandiţilor, să profitaţi de situaţia din ţară şi aţi vrut să-i atrageţi pe securişti şi Armata Română de partea voastră, dar am avut noi grijă să aranjăm în aşa fel lucrurile, încât să fugă lumea de voi (…). Am aranjat împreună cu comuniştii o nouă dictatură şi tot noi i-am plătit pe indivizi care au spart geamuri, au devastate sinagoga din Oradea şi au comis acte de huliganism în numele vostru. În curând vom pune legi foarte aspre. Şi pentru a fi siguri că din naţia voastră nu se va mai naşte vreun diavol antisemit, vă vom şterge pe toţi românii de pe faţa pământului (…) Vom face din voi un popor de homosexuali şi lesbience (…) Le vom da mână liberă hoţilor şi miliardarilor şi-i vom ajuta pe unguri să vă spulbere, până şi copilul din burta mamei(s.n.:) (…). Niciun român nu va scăpa de mânia şi urgia lui Dumnezeu, care va vărsa sângele vostru, de slugi necredincioase şi păcătoase (…) Faceţi-vă pregătirile de prohod” – şi semnează, cu infinită bunăvoinţă şi dezinvoltură : Cezar Lazarovici…( “Z”-ul semănând a “s”).

…Păi, dacă ne-am lua după elegantul şi academicul domn Lazarovici, lucrurile cu istoria românilor se cam leagă:

1-şi cu ungurii… – vorbele dlui Lazarovici seamănă, precum două picături de apă, cu cele ale dlui Dücso Csaba, din Nincs Kegyelem (Budapesta, 1939): “Voi suprima pe fiecare valah ce-mi va iesi în cale! Pe fiecare îl voi suprima! Nu va fi îndurare.

Voi aprinde noaptea satele valahe! Voi trece prin sabie toată populatia. Voi otrăvi toate fântânile si voi ucide până si copiii din leagan!

In germene voi distruge acest neam de hoti si ticălosi! Nu va fi pentru nimeni nici o milă! Nici pentru copiii de leagăn, nici pentru mama care va naste copil…

Voi suprima fiecare valah si atunci nu va mai fi în Ardeal decât o singură nationalitate, cea maghiară, natia mea, sângele meu!” – …ceea ce înseamnă că se rezolvă enigma finalului de război al doilea mondial: ungurii, care chiar i-au ajutat zdravăn pe nazişti, să-i “holocaustizeze” pe eveii din Ungaria şi din Nordul Ardealului, “câştigat” de unguri cu hapca, prin Diktatul de la Viena… – nu sunt acuzaţi de Holocaust, pe când românii, care i-au scăpat cu viaţă pe evreii din România, nu doar că sunt acuzaţi, dar şi plătesc, ca “VINOVAŢI DE HOLOCAUST”, câte un milliard de dolari pe an…precum Germania, Elveţia şi Polonia! – …care va să zică, evreii îi “ţin de sămânţă” pe unguri, tocmai ca să-i folosească împotriva noastră, “până va dispărea şi pruncul din pântecul mamei lui de valah” – de ce ne-ţi fi urând atâta, musiu? – probabil, pentru că vă facem concurenţă, la capitolul “popor ales”…! –

2-şi cu “cazul Ceauşescu”, dar, mai ales, cu

3-soarta noastră de Neam, atent, mult prea atent supravegheată de “alogenii” ăştia “speciali”, de ne-au “înfipt” în spinare şi o dinastie “regală” (“venerabilă” – adică, ce mai, “frişca masonilor”!) evreiască…! – nouă, urmaşi ai voievozilor eroici şi martiri! – nidecum tranzacţionişti şi ucigaşi de Neam!

…Cât de atent este supravegheată soarta românilor, de către “alogenii” cu pricina (evident, nu ne referim la evrei, în genere, ci la unii dintre “coreligionarii” lor, ajunşi în Marea Finanţă Mondială), pentru ca nu cumva Neamul Românesc să scape cu viaţă! – … dau mărturie nişte rapoarte ale “ale foştilor ofiţeri SRI”, strânse sub titlul O ţară subjugată economic şi politic de concernele evreieşti – se pare că nu prea luate în serios de guvernanţii noştri de azi (prin aceste rapoarte devine mult mai evident de ce criza este “mai cu foc” în România şi de ce toţi ne vor prăbuşirea…”alogenii speciali” -…în special! –  cu jurămintele lor… din perciuni, bată-i vina!):

Mugur Isărescu a fost recrutat de către Concil Foreign Relations (CFR), în 1990. (…) CFR (organizaţie controlată de familiile bancherilor evrei Rockefeller şi Rotschild, susţinuţi de Morgan) a recrutat un număr semnificativ de specialişti, potenţiali înlocuitori ai celor ce guvernau la vremea respectivă în ţările est-europene. (…) Pe tot parcursul anilor 1990-1992 s-a purtat un intens război mediatic de dezinformare, în toate misiunile economice, subliniindu-se greşeala făcută de România prin plata datoriei externe şi exemplificându-se prin ţări care aveau mari împrumuturi(…) – principala formă de control al unei ţări este cea financiară – specialitatea CFR.

Potrivit surselor, Mugur Isărescu ar fi fost pregătit în vederea accederii la fotoliul de premier. De aceea, soluţia Mugur Isărescu, în conformitate cu dispoziţiile CFR, a fost devalorizarea masivă a monedei naţionale, ca politică monetară, şi o rată derizorie a tuturor creanţelor României (ex. Egipt, Irak), pas susţinut şi de prim-ministrul impus de mass-media, de fapt de Oculta Financiară, Theodor Stolojan (…). În 1991, Theodor Stolojan a naţionalizat valuta aflată în bănci, ceea ce a dus la un adevărat recul pentru investiţiile străine scăpate de sub controlul şi manipularea Ocultei de la New York. Un alt aspect de menţionat îl constituie jocurile interbancare << premise şi încurajate>>, prin intermediul cărora importante fonduri valutare au părăsit România. Deşi BNR are o Direcţie de Supraveghere şi Control Valutar, nu a luat măsuri pentru repatrierea valutei (…). Faptul că Isărescu a fost recrutat de CFR poate fi susţinut de argumentul că niciodată, indiferent de forţa politică ajunsă la putere, el nu a fost schimbat, cu toate incidentele penale ale afacerilor familiei sale, cu cetăţeanul Heinrich Schorsch, bănuit a fi agent dublu (…).

Unul dintre cei doi evrei americani care monitorizează şi dirijează România de la cel mai înalt nivel este Mark Meyer, american de origine română (…) . Firma sa Hertzfeld & Rubin a fost implicată în derularea a numeroase privatizări din România. Personajul a fost consilierul lui Ion Iliescu, dar şi al lui Emil Constantinescu. Pe vremea acestuia din urmă, uşa palatului prezidenţial era permanent deschisă evreilor Tom Lantos (n.n.:senator american, maghiaro-evreu! – vajnic luptător pentru „drepturile maghiarilor din România”…) şi Alfred Moses (n.n.: informaţia apare şi în Justiţiarul sibian, nr. 4 din 2010).

(…) În 2005, când preşedintele Traian Băsescu a efectuat prima sa vizită la Washington, Mark A. Meyer a fost invitatul special al şefului statului la o întâlnire particulară (s.n.). Meyer are firmă de avocatură în România – este cea care a obţinut pentru Dominic de Habsburg şi familia acestuia retrocedarea Castelului Bran. Mark Meyer e şi preşedintele Camerei de Comerţ Româno-Americane din New York. (…). Organizaţia a fost creată la Bucureşti în 1993, chiar cu sprijinul lui Ion Iliescu, alături de Meyer avându-l la conducere pe evreul Elias Wexler, originar tot din România (n.n.: România şi-a clocit toţi şerpii la sân, şerpi care acum o devorează, gurmanzi, pe-ndelete!). (…) Deşi principal iniţiator al acţiunii, prin firma Herzfeld & Rubin, este Meyer, pentru publicul românesc iniţiativa aparţine unui grup mai larg(…). A fost ocazia ca gruparea „Oamenii de Afaceri Americani” să trimită invitaţii companiilor americane evreieşti, şi nu numai, să profite din plin de ocazia de a cumpăra ieftin întreprinderile româneşti. Organizatorii secreţi (Hertzfeld &Rubin, adică Mark Meyer), pentru a fi mai convingători, s-au gândit să expună, ca garanţi, responsabilii economici din România, aşa că au fost plimbaţi de la Bucureşti la Chicago reprezentanţi ai Guvernului român, preşedinţi şi directori executivi ai celor mai influente bănci şi fonduri mutuale din România. (…)Mesajul transmis a fost următorul: Economia României este de vânzare, puteţi să vă exercitaţi dreptul în consecinţă, putem aranja privatizările. Cel mai convingător s-a străduit să fie Mircea Geoană, ambasador al României în SUA la acea dată. Geoană a făcut parte dintre studenţii privilegiaţi de înalţii ofiţeri ai fostei Securităţi(…). Generalul Pacepa, pe vremea când era şef-adjunct al spionajului românesc (DIE), a avizat favorabil numele lui Geoană Mircea, fiu al generalului Geoană, pentru a pleca la studii în SUA, în rândurile ambasadorilor prieteniei” (…). Desfăşurat la Hotel Hilton & Towers din Chicago, în perioada 29 sept.-3 nov. 1997, Forumul (la care participa tânărul Mircea Geoană) scotea, practic, economia României la mezat, în faţa unor mari bănci americane evreieşti: Chase Manhattan Bank, Smith Barney Europe, First Chicago Bank, Mercantile Stock Exchange, Global Securities USA. (…) În perioada 30 martie – 3 aprile 1998, în SUA, acţiunea Forumul s-a repetat spre a fi oferite afaceri în România la peste 200 de mari companii americane, în domeniul bancar şi în cel al pieţei de capital, industrie uşoară, materiale de construcţii, electronică, telecominicaţii, infrastrctură etc. De data asta, organizatorul anunţat era chiar de la vârful finanţelor americane evreieşti, AMROINVEST INC (baronii finanţelor mondiale, familia evreilor Rotschild) (…) dar regăsim şi firma Herzfeld & Rubin, deci pe Mark Meyer.(…) Ex-modelul Janine a fost năşită de Mircea Geoană, iar cumnatul acestuia din urmă, Ionuţ Costea, a funcţionat ca Secretar de Stat la Ministerul Finanţelor, în intervalul 1997-2000. Înclinaţia evreilor pentru posturi de televiziune româneşti este dovedită şi de cazurile posturilor (fost) Tele 7 ABC (al evreului Fredy Robinsohn), Prima TV , B1 (publicul crede că e al fraţilor Păunescu: George Păunescu aparţine, însă, la B’nai B’rith, loja masonică pur evreiască!). (…) Mark Rich – magnat evreu cu cetăţenie americană, apropiat de Mosad. El s-a aflat în spatele firmei canadiene Gold Corporation, companie cu 80% acţionariat pestriţ, pe care îl controlează însă Rich (…) Ca urmare, zăcământul de la Roşia Montană urmează a fi epuizat de către Gold Corporation Roşia Montană LTD în numai 15 ani, Statului Romn revenindu-i numai 2% din acestă exploatare (n.n.: deşi de otrăvit, otrăvesc pentru cel puţin 100 de ani, zone de multe sute de km, de urlă până şi ungurii, că le „arde” Tisa lor!).

(…) Yoav Stern, israelian, face şi el parte din grupul oamenilor din România ai magnatului evreu Mark Rich, preocupat de petrolul românesc (…). Un alt personaj este Motti Zisser, care controlează, alături de firma Control Centers, consorţiul Europa – Israel Group, companie importantă, la proprietatea căreia participă, din anul 2002, şi banda Leumi Le – Tel Aviv(…). Odată cu preluarea firmei Elbit Medical Imaging acum câţiva ani, Motti Zisser a preluat şi subsidiara acesteia, firma israeliană Elscint, căreia i-a oprit activitatea, vânzându-i toate bunurile şi mijloacele de producţie (…). Totodată, ridică mall-uri, cum e cel din Timişoara, unde a preluat ieftin terenul necesar de la o firmă de stat românească, după care a revândut foarte scump o parte din suprafaţă chiar Primăriei oraşului. (…). În 1998, a dorit să preia privatizarea Hotelului Bucureşti (din Bucureşti…). (…) Eli Papouchado construia două mari centre comerciale, finanţat de Banca Internaţională cu domiciliul la Tel Aviv, este unic distribuitor în România al produselor Kodak, prin firma sa M.TIL.ROM, cu sediul la SITRACO CENTER, Piaţa Unirii, administrată de partenerul ei de afaceri, israelianul Eliashu Rasin, cu care mai deţine Hotelurile Opera şi Central, din Bucureşti.

(…) Tonya Halpern rezidează în România cu mulţi ani înainte de 1989, locuind la apatamentele Hotelului Bucureşti (pentru privatizarea căruia s-a şi implicat direct, alături de Alex Bittner), iar soţul ei, Moshe, specialist în tehnică aviatică (…), reprezintă în România Eastman Kodak, firma care, alături de Standard Oil, Xerox, U.S. Steel, IBM şi multe bănci evreieşti americane, susţine şi activează pentru CFR! (…). Eliahu Rasin, născut la 24 noiembrie 1947, la Tel Aviv, în Israel (…) a dezvoltat în România o afacwere piramidală, a cărei bază o reprezintă o cutie poştală cipriotă, respectiv off-shore-ul Monilen Enterprises LTD, înfiinţat în august 1997, cu care controlează mai multe firme din România (…). Deţine totodată Hotelul Sinaia din Sinaia, pe care l-a încredinţat spre administrare lui Marian Schwartz, ofiţer în rezervă din Serviciile Secrete israeliene, născut la 3 iulie 1954, în Bucureşti. (…)

La Banca Leumi Le, sucursala din Londra, în contul firmei lui Rasin, MONILEN ENTREPRISES LTD, a fost vărsată suma de 2, 92 milioane dolari americani, comision pentru privatizarea Hotelului Bucureşti (…). În zona din centrul Capitalei, mai ales în zona Unirea, şi pe care le-a transformat în Business Center), Eliahu Rasin a avut drept clienţi firme şi instituţii precum ARDAF, IBERNA, Pepsi Cola International, Gelsor, Elite România, Sharrom-Sharp etc. (…).

(…) Bernard Shraer, evreu de origine maghiară, fondator al băncii israeliene Leumi Le-Tel Aviv, după 1989, a început să-şi dezvolte afacerile preponderent în Ungaria, îndeosebi prin compania Danubius Hotels, unde era implicat şi Dan Fisher (…). În prezent, posedă peste 50 de hoteluri (…). Pentru a-şi extinde afacerile , în România – interesat îndeosebi de staţiunile din Transilvania (n.n.: măi, să fie, ce mai face dragostea de Ardeal, dintr-un evreu ungur!), a apelat şi la consultanţa lui Rudos Ernö (fost ambasador ungur la Bucureşti). (…) Aşadar, Shraer, ca şi Rudos Ernö, nu e străin de încercarea de preluare a Băncii Comerciale Române de către Banca Ungariei. (…).

(…)Rudos Ernö, cetăţean român cu dublă cetăţenie, maghiară şi britanică, fost ambasador al Ungariei (n.n.: cum se găsesc toţi şi se strâng, în ”cuibul de şerpi”, care a devenit România!) –face afaceri preponderent în România. Surse din sistemele de informaţii apreciază că originea sa reală este evreiască. (…) A fost arestat la Constanţa, pentru deţinere şi consum de droguri, împreună cu câţiva tineri români. Una dintre afacerile sale mari a fost cea cu Bell Helicopters-SUA, în tandem cu Elbit System-Israel (…). Mandler este ajutat de Decebal Traian Remeş, în afacerea Bell Helicopters-SUA, prin semnarea tuturor actelor. (…) Premierul Israelului, Ariel Sharon (cel anchetat pentru obţinerea de fonduri electorale, în cuantum de 1,5 milioane dolari), este amestecat, direct sau prin fiul său. (…) Fiul lui Sharon nu e străin de cazul Dacia Felix (Eurombank), precum şi Avital Benesh (preşedintele băncii) , Fredy Robinson (proprietar principal al băncii) şi Liviu Mandler (fost preşedinte al băncii) , Sorin Beraru/Samuel Bergovici etc. (…) Sorin Beraru e unul din cei mai mari infractori evrei care au operat în ţara noastră (Adrian Năstase nu e străin de acest caz). (…). Moshe Pesach e, de asemenea, partenerul de afaceri al lui Sorin Beraru-Bergovici. Traficant de arme, ce a acţionat pe teritoriul României, dimpreună cu Shimon Nahor (…). Israelienii din familia Ofer, cunoscuţi drept fraţii Ofer (David, Sami şi Iuli) – copii ai lui Josef Herscovici(acelaşi nume de familie ca şi Shimon Nahor) (…) David a fost şeful unui    Serviciu Secret israelian, Iuli a avut înclinaţie spre funcţiile publice, deţinând, mult timp, şi funcţia de CONSUL AL ROMÂNIEI LA TEL AVIV (n.n.: ăsta da, patriotism!) (…) – iar Sammy s-a concentrat asupra afacerilor. (…) Afacerile din România au fost demarate în ultimii ani de octogenarul Sammy Ofer, iar în prezent (n.n.: 2010!) sunt conduse de fiul său, Eyal Ofer. Familia Ofer este co-proprietară, alături de alte familii   evreieşti, precum Pritzker, din SUA, asupra multor companii de turism, ce oferă croaziere în toată lumea – peste 50 de itinerarii şi peste 140 de destinaţii (Caraibe, Bahamas, Bermude, Mexic, Panama, Alaska, Hawai etc. etc. – cu 14 vase moderne, vase de până la 164.800 tdw. Această companie administrează şi vasele altor firme evreieşti, precum flota Rosemont, Trans Union Corp. Sau cele 10 vase ale OP Holding LTD (n.n.: n-or găsi, rătăcită, printre vase, şi flota „expiată” de Băsescu?!). (…) Se bănuieşte prezenţa sa (Ofer…) activă şi masivă, deşi invizibilă, în proprietăţile din Constanţa, mai ales în port (n.n.: unde „şef” e Mircea Băsescu!) – unde presa nu poate scrie decât ceea ce vrea el. La conducerea Magazinului Tomis din Constanţa a numit-o pe Daiana Voicu, fiica unui magistrat, Marin Voicu. (…) De multe ori, Eyal Ofer e mandatat de oficialităţile de la Cotroceni să reprezinte România în faţa forurilor internaţionale, încât el cunoaşte politica de culise a Guvernului romn mai bine decât…Guvernul! (…).

Dan Fisher, de cetăţenie română şi israelită, s-a numit şi Frâncu, nume sub care a fost cunoscut ca sportiv al clubului Ministerului de Interne, Dinamo (echipa de polo). S-a remarcat prin implicarea sa în recuperarea creanţelor României de la diverse state. Rolul lui Fisher se rezuma la a intemedia (cu mari comisioane) vânzarea acestor creanţe. Fisher a intermediat obţinerea de credite, pentru România, de la altă bancă evreiască americană, Credit Swiss First Boston, fiind apropiat în afaceri de fostul secretar de stat de la Finanţe, Ionuţ Costea (…). Fostul şef al SIE, Cătălin Harnagea, ar fi cerut de la ofiţerii din subordine dosarele a 19 personalităţi politice, pentru a le discredita sau şantaja. În acest context, atunci când un om de afaceri nu cotizează la Fischer sau la AVAD, i se face imediat dosar penal. Are un Serviciu de interes personal, pentru a răsounde anumitor comenzi politice, lucru valabil şi azi, la Traian Băsescu (…).    Hugo Weinstein apare în poziţii cheie, ca reprezentant al României : reprezentant al Camerei de Comerţ ARGUS, reprezentant al UZINEXPOERT, ce deţinea monopolul exportului şi importului României, în domeniul construcţiilor de maşini (…)”

…Păi, n-avea dreptate ăla care, după 1989, când îl întrebai „Unde mai sunt evrei în România, că nu-i mai văd?!” – arăta în sus, sus de to-o-o-oot…?!

…Să mai zică cineva, despre vreun aşa-zis „om politic” român, că ar putea fi nevinovat, când toată şerpăraia asta de interese israelito-româneşti (CU TOTUL TRANSPARTINICE!!!), în România, a funcţionat, pentru toţi cei „dedulciţi la putere, precum un veritabil Maëlström: i-a sorbit, pe „coordonata” lăcomiei şi iresonsabilităţii/trădării naţionale, PE TOŢI! Niciun aşa-zis „om politic” român NU ESTE NEŞANTAJABIL!!! – DE ACEEA, DE LA MANDAT LA MANDAT (prezidenţial, senatorial, deputăţial…), SE ACOPERĂ UNII PE ALŢII, ŞI TOŢI – PE ISPITITORII LOR, AGENŢII DIN MAREA FINANŢĂ MONDIALĂ!!!

…Numai că mass media românească (cam toată!), în loc să-i demaşte pe trădători, ce credeţi că face?! ÎI ŞANTAJEAZĂ ŞI EA, PE BANI BUNI ŞI MULŢI! – …şi uite cum lucrurile se scurg, egale cu ele înseşi, pe apa destinului greşit numit „mioritic” (de fapt, anti-mioritic şi anti-spiritualist/ANTI-CREŞTIN!) – şi „ne ia gaia”, pe toţi cei neiniţiaţi în „misterele” diverselor…”kabale”!!! Moartea noastră, a Neamului Românilor, însă, ce bine va aduce Terrei?! Probabil (cel puţin aşa se va pretinde!), „renovarea şi restaurarea poporului ales”…!

…Din păcate, acest „popor ales” nu mai este, de mult, ales de Dumnezeu, ci de luciferismul său narcisiac… Se tot amăgeşte, cu auto-alegerea… – pentru a împlini nişte misiuni anti-spirituale grave, pe care le menţionează (pentru cine, dacă toţi ne-am „zăluzit”?!) Apocalipsa lui Ioan! Aşa că Terra ar face bine să nu se uite indiferentă la stingerea, prin sugrumare ritualică, a României… – dar cine, pe Terra, şi-a mai păstrat minţile întregi? Nici măcar, sau, în primul rând…românii (poporul românilor fiind cel mai obosit dintre toate popoarele sărmanei nostre planete… – istovit total, de atâtea atacuri letale sau/şi paralizante, lansate de Anti-Hrist!!!) nu mai au pic de luciditate şi coerenţă în gândiri şi „simţiri”. Aproape că am devenit, din Fiii Divini ai Lui Zalmoxis/Lupul Fenrir-Învietorul-Purificatorul şi din Fii şi Fraţi ai Dumnezeului Creştin-Hristos-Lumina Lumii – nişte handicapaţi mental (numai bancurile mai sunt de noi…!), râzând într-aiurea, în loc să punem mâna pe celebrul Bici Cristic – şi să-i alungăm pe „zarafi” din Templul Tatălui Ceresc… – dar, în primul rând, PE TRĂDĂTORII DE ŢARĂ ROMÂNEASCĂ!!!

Prof. dr. Adrian Botez

 


[1] – Bogdan I, voievodul român din Maramureş, este considerat întemeitorul Moldovei suverane. .În anul 1359, el decide  să treacă munţii în Moldova, unde tocmai murise Sas , fiul lui Dragoş . Învinge oastea urmaşilor lui Sas şi alungă pe fiul acestuia , Băliţă (Balc). Bogdan scoate Moldova de sub tutela regelui Ungariei  şi stabileşte capitala  la Baia.

[2] – Maghiarizarea susţinută a sistemului educaţional din Ungaria a făcut ca numărul şcolilor în limbile minoritare să se micşoreze constant. Date din statisticile oficiale prezentate de statul maghiar la Conferinţa de pace de la Paris din 1919 arată discrepanţa dintre ponderea şcolilor maghiare şi cea a celorlaltor naţionalităţi:

  Maghiare Româneşti Slovace Germane Sârbeşti Rutene
Pondere in populaţia totală 54.5% 16.1% 10.7% 10.4% 2.5% 2.5%
Grădiniţe 2.219 (98%) 4 1 18 22
Şcoli elementare 14.014 (81%) 2.578 322 417 47
Licee de scurtă durata 652 (98%) 4 6 3
Licee reale 33 (92%) 1 2
Colegii pedagogice 83 (85%) 12 2 1
Licee teoretice de băieţi 172 (93%) 5 7 1
Licee teoretice de fete 50 (98%) 1
Şcoli economice 105 (100%)
Şcoli comerciale 65 (98%) 1

 

[3] -Cf. art. România – a doua Palestină? – pe adresa electronică: www.dezvaluiri.go.ro

[4]Faust Brădescunãscut în 1912 la Bucureşti, doctor în Drept, la Bucureşti, şi în filosofie politicã, la Paris. La terminarea rãzboiului, doreşte sã se întoarcã în ţarã, dar autoritãţile consulare îl sfãtuiesc sã rãmânã în Franţa. Dupã un an, este invitat de poliţia francezã sã pãrãseascã ţara, la cererea autoritãtilor româneşti. 1946, Faust Brãdescu se stabileşte în Brazilia. Înfiinţeazã Editura Dacia, sub egida cãreia editeazã studii consacrate problemelor româneşti. Activeazã ca profesor la Universitatea Pro Deo, din Rio de Janeiro, unde predã dreptul şi filosofia politicã. În 1971, se întoarce în Franţa, unde devine şeful secţiei de programare, studii şi documentare a Mişcãrii Legionare din exil. Colaborator apropiat al lui Horia Sima. Cu 48 de titluri publicate, dr. Faust Brãdescu este unul dintre cei mai prolifici analişti şi specialişti ai fenomenului legionar. S-a stins din viaţã în anul 2000.

Comments are closed.

Cuvânt și Iubire

Cuvânt și Iubire

„De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. Şi [&hellip

Comments Off on Cuvânt și Iubire

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!
,,Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește". (Corinteni 13,4)
 

Carţi în format PDF

Articole Recente

Reviste de cultură și spiritualitate

Linkuri Externe

Multimedia

Ziare

Vremea

Ultimele Comentarii