Dumitru ICHIM: Mesaj de suflet!

6 Oct 2018 by admin, Comments Off on Dumitru ICHIM: Mesaj de suflet!

Români,
Vă adresez un mesaj de suflet. Nu obișnuiesc să vă implic în politică și nici nu este politică aici. Vă atenționez să nu confundați ura voastră si nemulțumirile voastre pentru un sistem politic greșit zeci de ani de zile în România (PSD) , cu ura pentru firesc și normalitate. Ați vrut să fiți în Uniunea Europeană și ați plătit prețul.Păduri , fabrici,forța de muncă, intelectuali, pământuri apărate cu sângele strămoșilor și sfinților noștri. Totul v-a luat vestul pentru ca voi să vă ” mândriți” că sunteți” europeni, totul i- ați dat. Acum, ei cer, mai mult…Valorile morale și în primul rând sfințenia nunții ca unire dintre un bărbat și o femeie. Despre aceasta este REFERENDUMUL.Pe 7 octombrie vă chem să vă uniți și să fiți doar Români, și nu ”europenii” Sodomei și Gomorii. Apărați-vă familia și ceea ce are ea mai de preț – copiii. Pentru copiii voștri, ieșiți cu toții, mic, mare, bătrân, la VOT pentru Familie, Copii, Normalitate și firesc.
#Referendumpentrufamilie
#Romanialibera

——————————

Preot Dumitru ICHIM

3 octombrie, 2018

Comments are closed.

Cuvânt și Iubire

Cuvânt și Iubire

„De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. Şi [&hellip

Comments Off on Cuvânt și Iubire

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!
,,Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește". (Corinteni 13,4)
 

Carţi în format PDF

Articole Recente

Reviste de cultură și spiritualitate

Linkuri Externe

Multimedia

Ziare

Vremea

Ultimele Comentarii