Eleonora SCHIPOR: Concursul tradițional de dansuri populare în Bucovina de Nord

25 Feb 2019 by admin, Comments Off on Eleonora SCHIPOR: Concursul tradițional de dansuri populare în Bucovina de Nord

În fiecare an la nivel raional se organizează tradiționalul concurs al dansurilor populare la care participă majoritatea școlilor.

         Anul acesta, ca și în anii pecedenți, la acest concurs au participat și tinerii dansatori de la CIE Cupca. De această dată cu un frumos dans al fetelor au participat elevele clasei a 10-ea „A” sub îndrumarea dirigintei lor de clasă, doamnei Lucica Dușceac.

         Tinerele noastre dansatoare s-au plasat pe locul 3 în raion, primind și diplomă din partea șefului secției raionale a învățământului public, domnului Vasile Barariuc.

         Aducem sincere mulțumiri părinților și bunicelor acestor fete pentru pregătirea costumației cât și susținerea și înțelegerea de care dau dovadă. Sincere mulțumiri harnicei lor diriginte de clasă, doamnei profesoare de limba și literatura maternă Lucica Dușceac, pentru altoirea dragostei de grai matern, dar și a tradițiiloir, obiceiurilor, datinilor acestei vetre frumoase de români. Mulțumiri direcției CIE Cupca pentru susținerea și promovarea valorilor spirituale ale satului natal.

         Nu ne rămâne decât să le dorim succese pe viitor!

———————————-

Eleonora SCHIPOR,

Bucovina de Nord/Ucraina

25 februarie 2019

Comments are closed.

Cuvânt și Iubire

Cuvânt și Iubire

„De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. Şi [&hellip

Comments Off on Cuvânt și Iubire

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!
,,Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește". (Corinteni 13,4)
 

Carţi în format PDF

Articole Recente

Reviste de cultură și spiritualitate

Linkuri Externe

Multimedia

Ziare

Vremea

Ultimele Comentarii