Dorel SCHOR: Liana Saxone Horodi 60 de ani de pictură

14 Mar 2019 by admin, Comments Off on Dorel SCHOR: Liana Saxone Horodi 60 de ani de pictură

 Pictoriţa Liana Saxone Horodi împlineşte 60 de ani de pictură.

   Greu de crezut, cunoscându-i opera mereu tinerească, esenţa şi simplitatea inovatoare, firescul cu care explorează spiritual timpul şi spaţiul. Ea ne oferă o reflectare intelectuală şi emoţională a subiectelor, transmiţând  întotdeauna privitorilor un mesaj optimist. Şi de acea lucrările ei pot rezista unei analize estetice exigente, situându-se la confluenţa dintre originalitate şi tradiţie.

   Liana Saxone Horodi este o temperamentală. Ea dă dovadă de o continuă forţă exploratoare a culorii şi liniei, creiând firesc un întreg armonios în care coexistă mişcare, emoţie, ritm şi vitalitate. Picturile Lianei din ultima vreme însumează rezultatul îndelungatei experienţe artistice, efortul neobosit de a servi ideia, conceptul novator şi observarea naturii, a realităţii în context emoţional.

    Acum, la ceasul unui bilanţ parţial dar bogat şi, desigur, sărbătoresc, Liana Saxone Horodi participă cu o parte din ultimile  ei lucrări la expoziţia de pictură organizată în satul artiştilor de la Ein Hod. Îi dorim succes în continuare şi, bineînţeles, încă mulţi ani de activitate creatoare, spre satisfacţia numeroşilor ei admiratori.

——————————

Dr. Dorel SCHOR

Tel Aviv, Israel

14 martie 2019

Comments are closed.

Cuvânt și Iubire

Cuvânt și Iubire

„De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. Şi [&hellip

Comments Off on Cuvânt și Iubire

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!
,,Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește". (Corinteni 13,4)
 

Carţi în format PDF

Articole Recente

Reviste de cultură și spiritualitate

Linkuri Externe

Multimedia

Ziare

Vremea

Ultimele Comentarii