ÎNDRĂGOSTITĂ BRUSC DE AFRICA

21 Jun 2012 by admin, Comments Off on ÎNDRĂGOSTITĂ BRUSC DE AFRICA

„Sîntem invadaţi de ţînţari uriaşi, care printr-o înţepătură pun viaţa în pericol!” Ei vor muşca nu numai seara, precum ţînţarii clasici, ci şi la prînz, avertizează specialiştii. Au mai sosit medicamente noi care trebuie testate şi vîndute urgent. Cumpăraţi cît puteţi antihistaminice şi antiinflamatorii! Vă rog, nu lăsaţi companiile farmaceutice să se înece. Destul s-au scufundat navele portocalii în inundaţiile din 10 iunie. Unii s-au ales cu rîsul şi petrec, alţii, în doliu, cu plînsul după redutele pierdute, înghiţind pastila amară din sacul cu voturi. Gata cu plînsul, dragi tovarăşi! Veţi primi înapoi pietrele aruncate spre adversari. Mai că-mi dau  şi mie lacrimile! Cît de multe au înfăptuit pentru ţară, încît au fost în stare să rupă harta economică, s-o mototolească şi s-o bage în propriile buzunare.

 

În concluzie, la modă fiind, o companie farmaceutică a descoperit leacul pentru proaspăta isterie a ţînţarilor uriaşi, tocmai acum, cînd Guvernul a decis că virusul HoRoPa poate să trăiască liniştit în afara I.C.R. Bravul conducător va stinge prin ordonanţă lumina, va închide uşa institutului pe dinafară, credulii vor cumpăra medicamentele din reclame, cu toate că democraţia îşi va bate joc de noi în continuare, înfuriind ploile, tornadele, temperaturile şi ţînţarii împotriva noastră. Aviara, porcina, mexicana, ovina, cabalina, căpuşele, E.coli, s-au pensionat pe caz de boală, locul în teren fiind luat de ţînţarul uriaş. Populaţia trebuie testată periodic cu privire la anumite tipuri de tratamente şi de ştiri inducătoare de panică. Odihniţi la minte, specialiştii globalismului ne lovesc periodic cu cîte o înţepătură la sănătate, încît, în curînd, ne vom trezim injectaţi prin Constituţie cu cipul buclucaş sau împotriva extratereştrilor.

 

Atunci, cum să nu mă îngrijoreze soarta guvernanţilor postdecembrişti care au riscat enorm? Nu propriul buzunar. Visteria naţiunii. Paznici cu mîna lungă, „angajaţi” ai instituţiilor financiare mondiale, oameni de serviciu, bine remuneraţi, ei au ţinut „de şase” la valizele cu bani  ale acestor organisme. Hoţia şi aroganţa au dat naştere omului capitalist de tip superior, cu diplome simultane la Oxford, Harvard şi Şcolile din Obor. Dacă toate statele s-ar decupla de la Banca Mondială şi de la F.M.I., pe planetă n-ar mai fi „morţi vii”, precum Grecia (leagăn al civilizaţiei europene şi universale), astăzi, pămînt de sclavie, la mîna lui Lagarde, care dă cu Atena de pămînt, pentru că nu poate dormi de grija copiilor din Africa. La ei, spune ea, se gîndeşte, ca un îndrăgostit, tot  timpul, cum că ar avea mai multă nevoie de ajutor decît grecii. Mutarea era de  prevăzut. De fapt, gîndeşte neîncetat cum să jecmănească Africa subsahariană – continent cu o creştere demografică spectaculoasă, extrem de bogat în resurse naturale (gaze, aur, diamante, petrol). Nu-i aşa că ar fi „drept” ca şi acele populaţii sărace să „beneficieze” de împrumuturi în schimbul bogăţiilor subsolului? Europa trebuie să înţeleagă,  nu prea mai are ce oferi, pentru a mai  influenţa politicile financiare ale F.M.I. sau ale Băncii Mondiale. „Primăvara arabă” a fost preludiul dezastrului african, aşa că, sub pretextul asistenţei financiar-umanitare, „se cuvine” ca F.M.I să jecmănească şi Africa subsahariană.

 

După o lună de la instalare, socialistul francez dă curs promisiunilor din campanie. Hollande umblă la legile parafate de Sarkozy, face o contrareformă şi dă anii de pensionare înapoi la 60. România rămîne o jucărie în mîinile organismelor financiare mondiale, U.E., acelaşi for incapabil să apere continentul de fulgerele de la orizont, fiind ceea ce iniţial se dorea a fi: o magazie de maşini şi unelte pentru Washington sau un aparat de radio american, gîjîind între lungimile de undă Atena, Deveselu, Spania, Kogălniceanu, Italia…, pînă se va găsi un curajos să mute scala, să închidă butonul sau să lase tunerul fără curent. Germania vrea să demonstreze lumii că e un Atlas cu Europa în spinare, iar politicienii noştri, care ar trebui să pledeze împotriva ilegalei taxe radio-TV, încasată silit cu factura de energie electrică, prin care se abuzează de milioane de contribuabili români, în condiţiile în care birurile, băncile şi criza i-au pus la pămînt, ei bat apa în piuă cu datoriile colosale ale TVR. Criza rămîne planul deştept împotriva ţărilor „eliberate” şi ocupate de bancheri şi corporatişti,  nici măcar încălzire globală nu există, ci o afacere mondială, omenirea este condusă de conjuraţii secrete care fac ce vor cu omuleţii-jucărie, iar datoriile statelor s-au transformat într-un monstru îngrăşat printr-un proces de autoîntreţinere, de aşa greutate, încît nu mai poate fi controlat, ci doar exterminat. Datoriile statelor au ajuns la 1000 de trilioane $. Nici nu se ştie ce înseamnă acest număr.  

 

Maria Diana Popescu, Agero

www.agero-stuttgart.de

Comments are closed.

Cuvânt și Iubire

Cuvânt și Iubire

„De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. Şi [&hellip

Comments Off on Cuvânt și Iubire

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!
,,Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește". (Corinteni 13,4)
 

Carţi în format PDF

Articole Recente

Reviste de cultură și spiritualitate

Linkuri Externe

Multimedia

Ziare

Vremea

Ultimele Comentarii