Tănase TASENŢE: Examenele Cambridge se echivalează cu proba de competențe lingvistice de la bacalaureat

21 Apr 2015 by admin, Comments Off on Tănase TASENŢE: Examenele Cambridge se echivalează cu proba de competențe lingvistice de la bacalaureat

Cum se poate obține această diplomă?

 

Începând cu anul 2014, examene  Cambridge ca Preliminary English Test (PET) și First Certificate in English (FCE) sunt echivalate cu proba de evaluare a competențelor lingvistice din cadrul examenului de bacalaureat. În plus, copiii cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani au ocazia de a absolvi examenul Cambridge Young Learners (YLE), etapa anterioara lui PET si FCE.

 Prin parteneriatul internațional pe care Helen Doron English l-a încheiat cu reputata universitate britanică Cambridge, centrele educationale din această rețea de școli pentru învațarea limbii engleze sunt recunoscute drept centre oficiale de pregătire a copiilor pentru a participa la toate tipurile de examene Cambridge. Din acestea, se numără și examenul care se echivalează cu proba de evaluare a competențelor lingvistice din cadrul examenului de bacalaureat sau cu proba pe care elevii de clasa a V-a o vor susține pentru a accede într-o clasă de limba engleză intensivă.

Sesiunea de examene din acest an, pentru cele trei module Cambridge YLE (Starters, Movers, Flyers), va debuta la Centrele Internaționale Helen Doron English din România. În data de 13 iunie 2015, tinerii vor putea susține examenul Cambridge YLE la sediul Helen Doron English din Constanța.

“Este un mare avantaj pentru copiii cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani să obțină o certificare Cambridge pentru limba engleză. În această epocă, cine cunoaște limba engleză are din start un avantaj în fața unui alt copil care nu cunoaște o limbă străină. Statistic vorbind, peste 90% dintre cursanții Helen Doron English care participă la examenele Cambridge YLE obțin punctajul maxim la proba de engleză vorbită. De asemenea, profesorii Helen Doron English vor ști care este nivelul la care a ajuns fiecare copil, astfel încât aceștia să poată fi încadrați pentru examenul potrivit gradului de pregătire acumulat”, declară specialistul în educație Ștefania Filip, coordonatorul Centrului Helen Doron English.

Cei interesați pot cere informații suplimentare la numărul de telefon 0723.949.3930723.949.393 sau prin e-mail: se_romania@helendoron.com.

Helen Doron English este o instituție internațională cu un succes de 30 de ani în predarea limbii engleze pentru copii de la 0 la 18 ani . Peste 2 milioane de copii din intreaga lume  vorbesc astăzi engleza datorită Helen Doron English.

Transmite:

Dr. Tănase TASENŢE

Director General

Plus Communication

 

Persoană de contact

Ștefania Filip

Coordonator Helen Doron English

Telefon: 0722.204.3950722.204.395;

E-mail: se_romania@helendoron.com

 

Comments are closed.

Cuvânt și Iubire

Cuvânt și Iubire

„De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. Şi [&hellip

Comments Off on Cuvânt și Iubire

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!
,,Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește". (Corinteni 13,4)
 

Carţi în format PDF

Articole Recente

Reviste de cultură și spiritualitate

Linkuri Externe

Multimedia

Ziare

Vremea

Ultimele Comentarii