Dr. Viorel Roman – Alegerile din SUA și România

30 Oct 2016 by admin, Comments Off on Dr. Viorel Roman – Alegerile din SUA și România

Imagini pentru viorel roman gurzaAlegerile din SUA si Romania

din 8 noembrie si 11 decembrie a.c. vor lipezi atmosfera internationale si cea nationala.

In SUA establishmentul vrea, dupa un presedinte negru, o femeie, dar miscarea albilor saraciti de o plutocratie a tot puternica, opune o rezistenta acerba. Indiferent cine va castiga, lupta continua.

Partida occidentala (UE/NATO, Iohannis) si cea Orientala, ortodoxa (Rusia, PSD) se confrunta electoral in Romania, fara sa fie inca clara politica SUA: (1) va opta pentru dominatia mondiala; (2) pentru o dominatie mondiala selectiva; (3) pentru consensul, care a garantat pacea postbelica.

In Romania, 1946-1989, Partida ortodoxo-comunista conducea dictatorial. Partida Occidentala era interzista. Numai dupa 1989 putem vorbi de alegeri, mai mult sau mai putin maniputate, totusi ele ilustreaza curente de opinie politica, care sunt luate in considerare la formarea guvernului.

Rezultatul alegerilor din SUA, izolationismul sau globalismul, va influenta relatiile cu Rusia, care refuza pretentia SUA de a fie singura putere, dar si relatiile cu Europa si Islamul, si astfel climatul politic de la LIMES, din Romania, in calea tuturor rautatilor, in calea imperiilor si religiilor.

Dar daca sub rusii autocrati, romanii nu aveau de ales, acum ei, de cand au ales de a fi in tabara occidentala, democratica, sunt liberi sa aleaga si sa fie reponsabili de alegerea lor.

Link: http://www.agero-stuttgart.de/REVISTA-AGERO/COMENTARII/Frica%20de%20libertate%20de%20Roman.htm

www.viorel-roman.ro

viorel-roman-bremen.over-blog.de

Bremen la 30 octombrie 2016

Comments are closed.

Cuvânt și Iubire

Cuvânt și Iubire

„De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. Şi [&hellip

Comments Off on Cuvânt și Iubire

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!
,,Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește". (Corinteni 13,4)
 

Carţi în format PDF

Articole Recente

Reviste de cultură și spiritualitate

Linkuri Externe

Multimedia

Ziare

Vremea

Ultimele Comentarii