Alexandru Nemoianu: Chemarea la acțiune a ,,imbecililor utili”

4 Nov 2017 by admin, Comments Off on Alexandru Nemoianu: Chemarea la acțiune a ,,imbecililor utili”

Organizatiile Ne Guvernamentale și cei care le controlează pun la cale un nou val de demonstrații în România. Scopul acestor demonstrații, dincolo de ambalajul lor otrăvit, este de a destabiliza România de a fărîmă și puțina stare de “stat de drept”care există.

Cu toții ne amintim că mai puțin de dousprezece luni în urmă în România au avut loc alegeri parlamentare. Rezultatul lor a însemnat o zdrobitoare victorie a Partidului Social Democrat și posibilitatea acestei formațiuni politice de a forma guvernul și de a controla puterea legislativă din România. Acest rezultat a fost obținut în urmă unor alegeri. Alegeri care au fost recunoscute ca libere și democratice. Este fără îndoială că formațiunile politice care au pierdut și care se află astăzi în minoritate nu sunt bucuroase și este de înțeles, nimănui nu îi place să piardă. Este iarăși adevărat că un mare număr de Români au ales să nu meargă la vot, era dreptul lor să facă asta și ei și l-au exercitat din plin. Ce nu este însă normal este ca oameni care nu au participat la vot să se vaite “post factum” și să se declare nemulțumiți de rezultatul alegerilor. De ce nu au mers la vot? Dar scandalos este faptul că aceiași oameni sunt gata să demonstreze și protesteze, să #reziste și iar să #reziste, din nou șidin nou. Este evident că cei care acționează în acest fel dovedesc inconsecvență în gândire, confuzie și nu în ultimul rând prostie. Câteva lucruri trebuiesc repetate.

Romania este, sau oricum se declara, a fi un “stat de drept”. Prima condiție pentru a te putea califica “stat de drept” este să respecți regulile ordinii democratice. Iar asta înseamnă să respecți rezultatul alegerilor liber exprimate. Cu ce drept grupul de înapoiați mintal amintit mai înainte vine și contestă voturile exprimate de circa 70% din votanții Români? Cu ce drept aceiași retardați pot cere ca demonstrațiile lor să fie criteriul de verificare al democrației? Cu ce drept aceast vermin își permite necuvința de care dă dovadă?

Actuala majoritate parlamentară, puterea legislativă a fost aleasă democratic și ea trebuie lăsată să își împlinească programul ei de guvernare. Opoziția, deci minoritatea, are dreptul să își exprime punctul de vedere și are dreptul să folosească mijloacele parlamentare care îi sunt îngăduite sub lege. Dar în momentul în care trece la violențe, șantaj și amenințări, majoritatea nu are dreptul, are OBLIGAȚIA să folosească toate mijloacele de care dispune pentru a menține ordinea constitutionala. (Și personal mă minunez de ce nu o face!). Iar cu aceasta trebuie să revenimla cei care se adună în stradă, la “imbecilii utili”.

Acești nătărăi sunt colectați dintre tinerei și tinerele total tulburați hormonal și care, în bună măsură, sunt racolați din progeniturile penibile ale neo-ciocoimii, a celor care peste noapte s-au făcut “patroni” și care zidesc sinistrele “bunkere de vacanță”, monumente ale prostului gust și ale neamului prost. Acelor tinerei cretinoizi li se alătură tomanteci rămași într-o adolescență fără rost și care umblă vandra, bătrânei năuciți și opozanți din temperament, scandalagii. Fără îndoială că această adunătură de dărâmați nu ar putea să se organizeze. Dar în spatele lor stau profesioniștii răului, Organizațiile Ne Guvernamentale plătite de către sinistrul “déjà” internaționalist, GeorgeSoros. Am mai avut ocazia să spun că aceste ONG sunt “militarizate”, adică organizate într-o manieră care să asigure mobilizarea membriilor ei și scoaterea lor în stradă rapid. Este suficient să ne uităm la similitudinea mesajelor pe care le-au lansat aceste ONG-uri în ultimele câteva zile. Ele sunt identice unor “manifeste de război” și ordine de mobilizare. Ele vorbesc despre “pericolul putinizării, orbanizării, erdoganizarii” și alte asemenea fabulații. Nu se obosesc să vadă mai degrabă cum au fost reprimate cereile de libertate în Catalunia. Dar aceste mesaje otrăvite sunt suficiente spre a scoate în stradă “imbecilii utili” și tinerelele pomenite, mai toate candidate la blenoragie.
Majoritatea românescă ar trebui să nu dea ascultare acestor iresponsabili. Aceste demonstrații nu promovează binele României. Aceste demonstrații vor să slăbească “statul de drept”, atâta cât este, și să asigure controlul din afară asupra țării. Să nu fie!

———————————

Alexandru Nemoianu
Istoric
The Romanian American Heritage Center

4 noiembrie 2017

Comments are closed.

Cuvânt și Iubire

Cuvânt și Iubire

„De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. Şi [&hellip

Comments Off on Cuvânt și Iubire

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!
,,Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește". (Corinteni 13,4)
 

Carţi în format PDF

Articole Recente

Reviste de cultură și spiritualitate

Linkuri Externe

Multimedia

Ziare

Vremea

Ultimele Comentarii