Viorel Roman: „Iulian Vlad-Confesiuni pentru istorie”

24 Nov 2017 by admin, Comments Off on Viorel Roman: „Iulian Vlad-Confesiuni pentru istorie”

Această carte, editată de Proema, Baia Mare, 850 p., se lansează azi la Gaudeamus și va face fără îndoială lumină în clarobscurul evenimentelor din anul revoluționar 1989, atât de controversate de trei decenii, după cum se poate vedea și din aceste puncte de vedere, însemnări fugare.

Claudiu Iordache (București): Încă o uzurpare de merit! Nu kgb-ul a înăbușit revolta muncitorilor brașoveni, nu kgb a tras în românii simpli în timpul Revoluției, nu kgb-ul pregătea o garda consolidată în jurul cuplului Ceaușescu! Dar românilor nu suporta istoria, doar pe plăsmuitorii ei!

Viorel Roman (Pattaya, Thailanda): Partidul marxist-leninist a pierdut la Moscova si KGB, Putin reface Rusia. Aniversarea a 100 de ani de la Marea Revoluție sau Marea Lovitură de Stat a trădătorului V.I. Lenin nu i s-a mai acorda atenție. Partidului marxist-leninist, revoluționarului Ion Ilici Iliescu i-a reușit Lovitura de Stat cu sprijinul Moscovei și diversiunea Teroriști-Securiști. Din cei 60.000 de morți planificați, numai 1.000 sunt martirii Partidului, pentru că gen. Vlad a subminat planul KGB, CIA etc. dezarmând Securitatea și a fost condamnat de Iliescu la 25 de ani, din care a petrecut 4 ani la Jilava.

George Gaina (Timisoara): Marele “erou”, Iulian Vlad…!!! Securist ca toți securiștii. Individ care, ca toți colegii săi, și-a trădat poporul pentru a apara un Partid adus la putere tocmai de cei pe care, cică, îi urmărea!

Viorel Roman (Pattaya, Thailanda): … decizia de a dezarma Securitatea a fost salvatoare pentru populaîie si pentru integritatea țării … de aceea e un erou național … Partidul mereu învingător arunca vina pe Securitate … pe acarul Paun … nimic original …

Claudiu Iordache: Erou național gen. Vlad? Este o blasfemie!!! Nu a dezarmat Securitatea decât atunci când și-au dat seama că totul s-a sfârșit pentru ei!

Viorel Roman (Faceebook): Securitatea nu putea să nu știe în 1989 că totul s-a sfârșit si pentru ea! …1989 era clar că Gorbaciov renunța la Comunism, Cortina de Fier, Lagăr și ca liberalul Iliescu vine în locul sinistrului Ceaușescu (Der Spiegel, etc) … si ca PARTIDUL ortodox moldo-valah FSN, PMR, PCR, FSN, PDSR, PNL, PSD, USL rămâne la putere … în schimb, SECURITATEA, organul, bratul înarmat al PCR e sacrificat, demonizat cu diversiunea Securiști-Teroriști … ați mintit poporul cu televizorul ! … SECURITATEA contra KGB, CIA etc. era absurd, așa că a ales rezistența pasivă, capul plecat, sabia nu-l taie, dezarmarea … în schimb PARTIDUL lui Iliescu luptă și azi împotriva dușmanilor, „Statul Paralel și Ilegitim“ (Dragnea)

https://admin.over-blog.com/write/89184840

Cu revoluționari corupți cu privilegiile ilegaliștilor comuniști, pensii speciale, spatii comerciale etc.  … din dec. 1989 o stafie bântuie la dreptcredincioșii moldo-valahi – „teroriștii – securiștii” – si legitimează atotputernicul PARTID.

http://vorba.16mb.com/generalul-iulian-vlad-erou-sau-tradator-2/

http://viorel-roman-bremen.over-blog.de/2017/09/iulian-vlad-confesiuni-pentru-istorie.html

http://ioncoja.ro/romania-aflata-in-calea-imperiilor-islamic-ortodox-si-catolic-care-lupta-pentru-mostenirea-imperiilor-roman-de-rasarit-bizantin-si-otoman/

http://viorel-roman-bremen.over-blog.de/2017/11/gen.iulian-vlad-1931-2017.html

http://www.ziaristionline.ro/2011/12/22/prof-dr-viorel-roman-generalul-iulian-vlad-erou-sau-tradator/

https://admin.over-blog.com/write/88281299

 Material primit de la Viorel Roman

——————-

Viorel Roman

24 noiembrie , 2017

Comments are closed.

Cuvânt și Iubire

Cuvânt și Iubire

„De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. Şi [&hellip

Comments Off on Cuvânt și Iubire

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!
,,Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește". (Corinteni 13,4)
 

Carţi în format PDF

Articole Recente

Reviste de cultură și spiritualitate

Linkuri Externe

Multimedia

Ziare

Vremea

Ultimele Comentarii