„Portret“ – George Balica

29 Dec 2011 by admin, Comments Off on „Portret“ – George Balica

  George Balica

 

 

“PORTRET”

 

As dori sa schitez un portret.Un portret al unui OM deosebit, care a stiut dintotdeauna sa fie la locul potrivit. GEORGE BALICA,  o prezenta si o voce speciala la Radio Timisoara.

Se vorbeste mult despre “puterea cuvantului”, asa cum indraznesc a aminti de “puterea simtirii”, a sufletului curat. Pe cele doua, le-am regasit in recitarea versurilor in direct la Radio Timisoara, sau la ocazii deosebite, lansari de carte, intalniri culturale. Alaturi de compozitorul Gheorghe Iovu, fiecare poem devenea simfonie.O simfonie a inimii.

GEORGE BALICA a stiut de fiecare data sa-mi priveasca sufletul. In momente grele, cand viata se juca cu mine, vocea sa inconfundabila imi transmitea prin unde gandul sau bun. Un indemn la VIATA!

Este omul care stie sa-mi transforme lacrima in suras.

Un munte de om, cu ochi blanzi, calzi, mereu intrebator…

Intuitia si inteligenta Domniei sale l-au ajutat sa razbata prin hatisuri. Stie sa pretuiasca oamenii! A invatat prin credinta sa, sa-i iubeasca, sa le stea alaturi.

Colaborand la CD-ul “Lacrima iubirii”, un dar ce insotea volumul de versuri cu acelasi nume, imi vine sa cred ca prietenia noastra s-a sudat si va rezista peste veacuri.

Sunt onorata prin tot ce mi-a daruit in ultimii ani. Un OM special care si-a gasit locul in universul meu sufletesc.

Iti multumesc GEO! “Lacrimile mele tacute” te vor urmari intr-un sirag de matanii…Si daca se vor rupe, va ramane blanda rugaciune…

 

MARIANA GURZA

22 Martie

Comments are closed.

Cuvânt și Iubire

Cuvânt și Iubire

„De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. Şi [&hellip

Comments Off on Cuvânt și Iubire

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!
,,Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește". (Corinteni 13,4)
 

Carţi în format PDF

Articole Recente

Reviste de cultură și spiritualitate

Linkuri Externe

Multimedia

Ziare

Vremea

Ultimele Comentarii