“La Fântana Albă vor fi comemorate victimele masacrului din anul 1941”

30 Mar 2012 by admin, Comments Off on “La Fântana Albă vor fi comemorate victimele masacrului din anul 1941”Cu prilejul Zilei Naţionale în memoria românilor – victime ale masacrelor de la Fântâna Albă, Secretarul de stat pentru românii de pretutindeni, Eugen Tomac, va participa, duminică, 1 aprilie, în această localitate, la o ceremonie dedicată evenimentului din 1941.

La slujba de pomenire a victimelor de la Fântâna Albă vor participa clerici din mănăstirile bucovinene, oficialităţi, reprezentanţi ai autorităţilor locale, supravieţuitori ai tragicului eveniment din 1941.

În Duminica Paştelui (1 aprilie 1941), peste 3.000 de români din satele de pe Valea Siretului din Bucovina, care doreau să fie repatriaţi, au fost împuşcaţi la Fântâna Albă de către trupele sovietice.

http://www.dprp.gov.ro/

Comments are closed.

Cuvânt și Iubire

Cuvânt și Iubire

„De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. Şi [&hellip

Comments Off on Cuvânt și Iubire

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!
,,Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește". (Corinteni 13,4)
 

Carţi în format PDF

Articole Recente

Reviste de cultură și spiritualitate

Linkuri Externe

Multimedia

Ziare

Vremea

Ultimele Comentarii