O Nouă Carte Românească – “Cuvinte de Minte”de Ioan Miclău

24 Apr 2012 by admin, Comments Off on O Nouă Carte Românească – “Cuvinte de Minte”de Ioan Miclău



…O noua carte romaneasca a iesit zilele acestea de sub tipar. Se intituleaza “Cuvinte de Minte”, iar autorul(subsemnatul) o considera a fi o incununare a trudei sale literare acum cand a trecut pragul septuagenar, si cum s-ar zice, s-ar pretinde o oarecare intelepciune! Cu acest gand doresc sa o lansez in lumea cartilor, sperand ca ii va placea cititorului care isi mai rezerva timp si pentru o carte de felul acesta!

Am iubit intotdeauna acest gen de creatie literara minimalist, proverbul; creand si adunandu-mi-le de-a lungul anilor, publicate apoi prin diferite reviste, carti, articole de diferite teme, din diferite perioade ale vietii mele. Asa, acum am gasit de bine a publica aceasta carte mica, dar lipita de suflet!

Multumesc Edituri “Cuget Romanesc”-Barda, Mehedinti – Romania, precum si Tipografiei SITECH-Craiova, pentru exceptionala calitate in care cartea a fost produsa. Multumesc tuturor celor ce mi-au si raspuns cu frumoase aprecieri aduse acestei carti de proverbe si ziceri de intelepciune si duh romanesc!
Cartea se afla la Biblioteca “Mihai Eminescu” – Australia, la indemana cititorilor, si sunt sigur ca vor fi alaturi de mine a impartasi bucuria-mi pentru aceasta carte noua!

“Am crezut in iubire / In buna simtire /
Mi-am iubit copii / Nevasta si casa / Pragul si
masa / Pe cel de aproape / Pe cel ce nici nu l-am
vazut / Eu ura si invidie n-am avut / Ci, dupa
cum gandesc / Am suflet romanesc /”
(din cartea “Cuvinte de Minte” , pag.20)

Ioan Miclău


Sursa- http://ionmiclau.wordpress.com/

Ioan Miclău

Comments are closed.

Cuvânt și Iubire

Cuvânt și Iubire

„De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. Şi [&hellip

Comments Off on Cuvânt și Iubire

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!
,,Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește". (Corinteni 13,4)
 

Carţi în format PDF

Articole Recente

Reviste de cultură și spiritualitate

Linkuri Externe

Multimedia

Ziare

Vremea

Ultimele Comentarii