Maria Diana Popescu – EXTRATEREŞTRII ŞI BANCHERII

29 Jul 2012 by admin, Comments Off on Maria Diana Popescu – EXTRATEREŞTRII ŞI BANCHERII
Autorităţile ruseşti vor să-şi mute capitala sau să aibă trei, situate în apropierea punctelor nevralgice. Nu cumva să le treacă prin cap să mute una la Bucureşti. De aprobat, s-ar găsi cine. N-ar fi prima dată cînd capitala Rusiei s-ar muta. În 1712,  Petru cel Mare a mutat-o de la Moscova la Sankt Petersburg, sperînd că vecinătatea cu Europa va ajuta Rusia să se modernizeze. Însă, după Marea Revoluţie din Octombrie 1917, în martie 1918, Lenin o mută înapoi în Moscova. Dar asta nu e totul. Cea mai bună veste vine de la Stephen Hawking, peste măsură îngrijorat de apropiata vizită a extratereştrilor. Fizicianul este adeptul evitării întîlnirii, pe care o  compară cu debarcarea lui Columb în America, luînd în calcul urmările nu prea  bune pentru băştinaşi. De fapt, extratereştrii îi caută pe bancherii corupţi, slujitori ai familiilor Rothschild şi Rockefeller. Dacă americanii n-au reuşit, deşi din secolul trecut au visat să spună nu criminalităţii financiare generate de aceşti bancheri, dar nimeni nu a îndrăznit să o facă, Islanda a aruncat la gunoi guvernul corupt şi a arestat toţi bancherii supuşi familiilor Rothschild şi Rockefeller. Şi naţiunea română ar obţine aceeaşi performanţă,  dacă plătitorii de taxe şi impozite ar spune: „gata!” Refuzul de a plăti taxele către un sistem corupt ar obţine mult mai mult decît manifestările de stradă. Islandezii, nu numai că au reuşit să scape de guvernul  corupt dar, au pus bazele unei noi Constituţii, care va garanta dispariţia criminalităţii financiare şi a dezastrelor naţionale.
Potrivit „Le Monde”, bancherii supuşi lui Rothschild şi Rockefeller, răspunzători de prăbuşirea economică a Islandei (ţara cu cea mai veche democraţie – anul 930), au fost arestaţi şi ard de nerăbdare să-i văd în dungi şi pe bancherii din ţara noastră, care au abuzat milioane de români. Nicio ţară din lumea a treia nu a fost furată aşa grosolan, precum cele peste 40 de bănci din ţara noastră. Cînd îi vor face românii pe bancheri să tremure de frică pentru criza din tastatură care a zdruncinat ţara, cum s-a întîmplat cu Barclays, la Londra şi Bankia la Madrid, care au falsificat dobînzile împrumuturilor dintre bănci, au manipulat conturile pentru a intra la Bursă. Cînd vor refuza românii să plătească rechinilor financiari datoriile puse de stat pe spinarea lor? Cînd îi vom vedea pe bancherii şi directorii de bănci (sigur, şi guvernatorul), părăsind ţara în masă, ca şobolanii? Milioane de români au fost şi sînt fraudaţi cu dobînzi uriaşe, cu dobînzi la dobînzi şi comisioane necontrolabile. Bancherii au transformat Leul într-o pisică de maidan, căreia benere îi azvîrle cîte un bănuţ, cică  pentru a rezista atacurilor valutelor. Practica hoţiei instituţionale este demult o regulă şi ar fi timpul ca poporul să treacă la „epurarea” sistemului financiar românesc.
Ce-ar avea de spus Angela, care a catalogat ca inacceptabilă „suspendarea” preşedintelui, invocînd încălcarea  principiilor de bază ale statului de drept într-o ţară membră a U.E.. Ar  fi normal să-şi vadă de politica de acasă şi să lase poporul român să-şi decidă singur soarta. De ce nu se ocupă de achitarea datoriei Germaniei către România? De ce nu se cramponează de încălcarea drepturilor constituţionale ale românilor, care plătesc taxe europene din salarii de lumea a treia? Europenii primesc între 1500 şi 3000 euro lunar, românii între 200 şi 300 euro, iar sărăcia erodează în continuu societatea românească. În curînd vom vedea şi la noi imaginea copilului din India care se hrănea cu laptele unei căţeluşe. Şi totuşi, Cancelarul  german nu favorizează pe nimeni mai mult decît i-o cer interesele, potrivit cărora imediat face stînga-împrejur şi „Radu o cheamă”.
Deşi erau nedespărţiţi (vezi cuplul „Merkozi”),  cînd poporul francez s-a dispensat de Sarkozy, l-a dat subit uitării, încercînd să-l îmbrăţişeze pe Hollande. După transferarea preşedintelui nostru pe ţărmul realităţii, pentru doamna-cancelar nu va mai fi decît un personaj care a dansat cu ţigăncile, a umilit poporul, a minţit, a dezbinat, a poruncit, a ameninţat, a trădat, a lovit, a şantajat, s-a înrudit cu membrii clanurilor mafiote şi cu ţiganii, a făcut praf politica internă şi externă,  a încălcat constituţia, a dat liber teroristului Haisan,  a înscenat răpirea unor jurnalişti, a ameninţat şi a făcut presiuni asupra Justiţiei, a spălat cu poporul puntea navei şi mai nimeni nu l-a luat în serios pe afară, cu toate că şi-a trimis mezina agramată la odihnă în Parlamentul European. Din aceste pricini avem o economie imaginară, datorii uriaşe, viitorul amanetat, iar corupţia, şantajul şi gunoaiele de prestigiu au ajuns endemice în România. Din aceste pricini sistemul sanitar şi învăţămîntul sînt la pămînt, internele distruse, aparatul administraţiei de stat înţesat de trîntori, hoţi şi reţele de prostituţie. Citînd titlul unui film românesc, „Angela merge mai departe”, privind cu satisfacţie cum proştii dau cu capul de pragul de sus, şi-i lasă. Pînă una alta, la probele scrise ale examenului naţional de acordare a definitivatului în învățămînt, potrivit unui bilanţ dat publicităţii, aproape 20 de profesori (dintre cei care au copiat în şcoala şi au experienţă la copiat) prinşi cu mîţa în sac, au fost scoşi din examen, iar alţi 293 s-au retras, speriaţi de camerele de luat vederi.
Iar eu, ca să mă pot obişnui cu războiul psihotronic care  ne va face verile tot mai fierbinţi şi iernile glaciare (avînd în vedere prezenţa tehnologiei H.A.A.R.P. pe teritoriul românesc), va trebui să fac economii drastice ca să-mi pot cumpăra haine cu aer condiţionat, cu sistem de răcire-încălzire, inventate de japonezi.

 

Maria Diana Popescu, Agero

 

Comments are closed.

Cuvânt și Iubire

Cuvânt și Iubire

„De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. Şi [&hellip

Comments Off on Cuvânt și Iubire

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!
,,Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește". (Corinteni 13,4)
 

Carţi în format PDF

Articole Recente

Reviste de cultură și spiritualitate

Linkuri Externe

Multimedia

Ziare

Vremea

Ultimele Comentarii