Maria Diana Popescu: ROŞII ŞI OUĂ PENTRU PARAZIŢI

19 Sep 2012 by admin, Comments Off on Maria Diana Popescu: ROŞII ŞI OUĂ PENTRU PARAZIŢI

Se zvoneşte că îmbogăţiţii peste noapte, jefuitorii fără milă, de la politician la clanurile mafiote, precum şi gealaţii lor, măi răi ca hoardele tătare, vor cere în mod public să li se confişte averile (ca în legea anti-mafie din Italia). Palatele, viile, pădurile, apele, vilele, fermele, livezile, domeniile de vînătoare, terenurile deţinute de ei şi de rudele acestora, vor fi retrocedate poporului român, care va trăi bine după reţeta germană pe care o regăsim în pactul Ribbentrop-Molotov: Europa, sub cizmă ocrotitoare, made în Germania, capacităţile energetice în turbinca rusească – vezi pactul eurasiatic încheiat recent de Putin, iar resursele, sub oblăduirea unchiului Sam. Doar de aceea a fost inventat euro: ca să faciliteze preluarea resurselor, desfiinţarea capacităţilor de producţie, îndatorarea ţărilor creştine şi preluarea administrativă a Europei de către nemţi. Ei doresc expansiune, expansiune…, asta au făcut de-a lungul istoriei lor: războaie, pe care de altfel le-au pierdut mereu… vor pierde în curînd! Pînă la ameţirea Puterii europene, noi ne mîndrim cu politica noastră – o poiată în care s-au aciuat diverse zburătoare, claponi tuciurii, traficanţi de legi, cocostîrci şi alte exemplare ale faunei capitaliste. În toată făcătura de acasă şi din lume, o mînă de nelegiuiţi ne conduc spre dezastru. Cum să nu defileze cu tupeu romantic Barroso şi Angela prin întreaga Europă? E doar sub porunca lor.

Pe 17-18 octombrie vor fi la Bucureşti, la Congresul P.P.E., să ne vorbească despre libertate, solidaritate şi responsabilitate. Sînt aşteptaţi şefi de state şi de guverne din ţări nemembre ale U.E., preşedintele Consiliului European, lideri ai partidelor, comisari europeni, europarlamentari, delegaţi din partidele şi organizaţiile membre P.P.E. Mai bine veneau la nunta Ebei cu acelaşi efect. De fapt, este vorba de libertatea lor, de solidaritate între ei, împotriva propriilor popoare. Cred că românii vor sacrifica nişte roşii, nişte ouă pentru democraţii ăştia din vîrful Europei care se înghesuie la pomană! Congresul se va ţine, evident, pe banii romanilor săraci! Aşadar, asiguraţi-vă iute locuinţa, trebuie să susţinem o armată de paraziţi. Cele două poliţe de asigurare pentru locuinţă, în loc de una, sînt furt ca în codru, menit să îmbogăţească firmele de asigurări. Obligîndu-i pe oameni să-şi facă asigurare, adunînd cîte 10 sau 20 de euro de la fiecare locuinţă în fiecare an, închipuiţi-vă cît cîştigă firmele de asigurări! Legea a fost creată special ca să îmbogăţească companiile de asigurări şi pe ei înşişi. Nimeni nu te poate obliga să plăteşti. Nu doreşti serviciul respectiv nu trebuie să plăteşti. Pentru a semna o poliţă de asigurare trebuie să contactezi un avocat. Societatea de asigurare este o forma de hoţie, scuze, „bisnis”, de la bişniţă, în limbaj capitalist, „afacere”, în care rechinii investesc minim şi cîştigă maxim de la popor. Asigurarea obligatorie este un bir suplimentar şi mă întreb de ce mai plătim atunci impozit pe locuinţă, pe terenul patriei mele, care este al meu, şi în schimbul acestui impozit nu primim nimic? De ce sîntem siliţi cu asigurări şi cu alte şmecherii financiare fără să primim nimic în schimb? Pentru că, Doamne fereşte de dezastru, firma va găsi clauza scrisă cu Arial 8 din contractul kilometric prin care se spală pe mîini. De ce mai locuim în aceasta ţară dacă sîntem obligaţi să plătim impozit pe pămîntul de sub tălpi? Democraţia asta buclucaşă ne-a virat spre vest, şi vestul ne va pune să plătim şi aerul tras pe nări. Politicienii care au subminat economia naţională, au trădat şi au vîndut ţara timp de 22 de ani nelegiuiţilor capitalişti ai Occidentului, de aceea stau agăţaţi de Putere ca liliecii. Fără imunitate, se tem de mînia poporului.

Bine aţi venit în era sclaviei moderne! „Criza fabricată la comandă a întărit legăturile dintre bănci şi mafie”, afirmă Roberto Saviano. Suveranitatea Ţării există doar în Constituţia încălcată zilnic, de la preşedinte la politicianul de baltă. Trăiască guvernatorul benere, unul dintre cei mai vestiţi prestidigitatori! Statul plăteşte dobînzi uriaşe băncilor în fiecare secundă. Suma ar fi suficientă pentru construcţia unui kilometru de autostradă la fiecare patru zile. Pentru fiecare leu, statul plăteşte (cui, ştim noi) un leu şi jumătate. În prima jumătate a acestui an statul român a plătit, în medie, cîte 90 de euro pe secundă în contul dobînzilor aferente împrumuturilor luate de la bancheri, adică o medie zilnică de circa 2,5 milioane de euro pe zi de lucru. Statul se împrumută atît pentru a acoperi deficitul bugetar, respectiv diferenţa dintre cheltuieli şi venituri, cît şi pentru a „rostogoli” datoriile vechi ajunse la scadenţă. Ne-am pecetluit soarta! În sclavie vom trăi pînă la moarte, fiindcă nu facem nimic ca să ne schimbăm viaţa. Ori dispărem noi, ori dispar bancherii, că de plătit nu avem cum. De la care bancheri s-a împrumutat statul roman? De la băncile străine care operează cele mai mari hoţii în România. Ele, la rîndul lor, s-au împrumutat de la Banca Naţională, nu? Că doar n-au vreo fabrică de bani! Iar Banca Naţionala s-a împrumutat de la F.M.I., B.M. şi B.C.E. Uite-aşa băncile şi „bancherii” au intrat în circuitul vicios, iar noi plătim paraziţii. Şi îi plătim bine!

Dar, despre bănci şi tătucul mugur, pe larg, data viitoare. De ce credeţi că a sărit ca arsă presa internaţională, cînd românii au optat pentru demiterea preşedintelui? Era vorba de valetul Înaltelor Porţi, care promite şi dă totul în schimbul funcţiei lui. Pentru că un număr mare de locuitori deţin apartamente cumpărate înainte de ‘89, se consideră că România mai are de unde scoate bani. S-a pus la pămînt sănătatea, iar educaţia, terfelită şi ea, va pregăti pe bandă rulantă chelneri, electricieni, tîmplari, ospătari, cum a dorit preşedintele. Deci, lumea va lucra pentru a da 99% din venit pe chirie, asigurare medicală şi alimente. Nici pe vremea fanarioţilor ciuma hoţiei nu s-a întins astfel. Au îndatorat ţara cu mult peste suta de miliarde, pe care le vor plăti zeci de generaţii de acum încolo. Aveau trecere la F.M.I. şi banca Mondială şi puteau să ia după poftă. Banii din buget i-au furat cu „investiţiile” în telegondole, bazine de înot, consultanţă, autostrăzi, patinoare şi parcuri în sate fără canalizare şi alte golănii. Acesta e unicul scop al „economiei” de tip occidental. Un imens Caritas care se va prăbuşi în curînd, deoarece aceşti bani nu există, nici la propriu nici în acoperire de aur pe care au anulat-o vicleneşte secolul trecut. La fiecare miliard de euro „împrumutat”, salariile plătite unor oameni care au muncit efectiv reprezintă maxim 10 milioane de euro, restul de 990 de milioane sînt cifre în conturi off-shore! Din păcate pentru bănci, nu vor putea plagia bani la nesfîrşit. Apusul lor e aproape!

Maria Diana Popescu, Agero

www.agero-stuttgart.de

Comments are closed.

Cuvânt și Iubire

Cuvânt și Iubire

„De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. Şi [&hellip

Comments Off on Cuvânt și Iubire

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!
,,Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește". (Corinteni 13,4)
 

Carţi în format PDF

Articole Recente

Reviste de cultură și spiritualitate

Linkuri Externe

Multimedia

Ziare

Vremea

Ultimele Comentarii