Ion Marin Almăjan: „Nu vă purtaţi ca slugile, căci veţi fi trataţi ca nişte slugi“

8 Mar 2013 by admin, Comments Off on Ion Marin Almăjan: „Nu vă purtaţi ca slugile, căci veţi fi trataţi ca nişte slugi“

Excelent acest articol al lui Ion Maldarescu („Pagini cenzurate, pagini ocultate”)! Ar fi trebuit sa figureze pe prima pagina a tuturor ziarelor din Romania.Ca romanii sa -si aduca aminte sau pentru ca cei tineri , multi dintre ei imbecilizati de political correctness si de alte asemenea ideologii subversive, sa priceapa de ce am ajuns in situatia de acum, de tara fara capatai, de tara pusa la mezat de catre banditi, tradatori si alte asemenea ipochimene.Cu argumentele evocate si aici, istoricii si presedintele Ion Iliescu ar fi trebuit sa i se opuna evreului roman Elie Wiesel si celorlalti conationali ai sai care au acuzat Romania de holocaust. Sa se dovedeasca lumii intregi, americanilor, celor doi senatori care s-au opus reabilitarii maresalului Antonescu ca acesta a fost unicul aparator al evreimii in Europa bantuita de ciuma hitlerista, reusind cu demnitatea sa care i-a impus si dementului Hitler sa nu aplice solutia finala.Imi pare rau ca cei ce au incercat reabilitarea juridica a lui Antonescu nu s-au adresat si Tribunalului de la Haga.Merita aceasta experienta cu toate ca solutia data de acesta este lesne de ghicit.Am scris la randu-mi, ca nu inteleg de ce statul roman , prin reprezentantii sai nevrednici, fie ei de dreapta sau de stanga sau de cacao, nu au facut demersuri pentru ca evreimea si maghiarimea , respectiv statele lor, sa-si cera scuze pentru holocaustul facut romanilor in Ardealul de Nord si in Basarabia si Bucovina de Nord.De ce suntem umili? De ce plecam mereu capul acceptand batjocura si silnicia asupra noastra? Antonescu spunea in anul 1941 : “Nu va purtati ca slugile, caci veti fi tratati ca niste slugi.” Dar noi continuam sa ne purtam ca slugile.Iar Imnul nostru national suna in van. Si acesta batjocorit de pigmeii neamului. Din pacate, multi , ticalosi si prosti.

ION MARIN ALMAJAN

http://ionmarinalmajan.blogspot.ro/


Comments are closed.

Cuvânt și Iubire

Cuvânt și Iubire

„De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. Şi [&hellip

Comments Off on Cuvânt și Iubire

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!
,,Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește". (Corinteni 13,4)
 

Carţi în format PDF

Articole Recente

Reviste de cultură și spiritualitate

Linkuri Externe

Multimedia

Ziare

Vremea

Ultimele Comentarii