Ziariști Online: “Mitingul anti-cip al preoților, călugărilor și mirenilor… Pentru libertatea tuturor românilor.”

15 Mar 2013 by admin, Comments Off on Ziariști Online: “Mitingul anti-cip al preoților, călugărilor și mirenilor… Pentru libertatea tuturor românilor.”

“Nu este de mirare că majoritatea celor ce însetează după adevăr şi dreptate pleacă din România. Dacă vrei să distrugi moralul unei naţiuni, astfel faci ştirile. Îmi este ruşine că  în România este o lipsă atît de crasă de bun simţ şi de profesionalism”, mi-a scris un cititor, revoltat. Eu zic sa le fie lor rusine!”

“Cinste celor ce s-au dus şi şi-au asumat crucea acestei ruşini inventate. Să dea Dumnezeu să se trezească cei ce încă mai cred în El”, ne-a transmis si un calugar din Muntii Neamtului prin intermediul portalului Ziaristi Online.”

Acum sper că e limpede pentru toata lumea ce simte şi ce crede presa dintr-o ţară creştin ortodoxă despre creştinii ortodocşi din acea ţară şi cum se prelucrează o ştire pentru a distruge o informaţie.

Documentare: Parintele Justin indeamna romanii sa mearga la mitingul impotriva actelor electronice de joi, 14 martie, orele 12 – 17, la Parlamentul Romaniei. VIDEO

UPDATE: Cuvantul Parintelui Justin Parvu: Aşteptăm un răspuns la cele 1 milion de semnături adunate împotriva actelor electronice.

Iubiţi fii ortodocşi ai acestui neam,

“Ortodoxia noastră românească, alături de celelalte popoare ortodoxe, mai apropiate sau mai îndepărtate, este în același cuget ortodox de a apăra fiinţa şi libertatea umană în faţa celui mai aprig atac îndreptat asupra vieţii noastre creştine, prin implementarea forțată a cipurilor electronice în actele noastre de identitate. Este un atentat asupra libertăţii umane, dăruită de Dumnezeu în actul creației. Nicio o forță din lume nu are dreptul sa atenteze sau să anihileze această libertate a omului, care este de origine divină. Vrem să fim tratați ca fii ai lui Dumnezeu, liberi, după chipul şi asemănarea lui Dumnezeu, iar nu ca infractori sau ca niște mașini, după chipul şi asemănarea omului modern, a omului satanizat.

Biserica Ortodoxă este mamă a neamului românesc. Acest popor s-a format şi menţinut la sânul Bisericii creştine. De-a lungul veacurilor Biserica Ortodoxă a fost sprijinul cel mai de seamă şi farul călăuzitor în toate nevoile şi suferințele acestui popor. Cât timp acest popor a fost însufleţit de oamenii Bisericii, Dumnezeu a revărsat binecuvântarea Sa asupra noastră şi ne-a ajutat să ieşim din toate strâmtorările.

Iată însă că acum se abate asupra noastră poate cel mai mare atac la fiinţa spirituală a neamului nostru. Avem datoria să conștientizăm pericolul de instaurare a unei dictaturi mondiale, prin urmărirea cetățenilor şi implantarea microcipurilor, începând de la actele de identitate până la corpul uman. Acesta este şi scopul: obişnuirea cu cipul şi implementarea în corpul uman, în cele din urmă, ceea ce va duce la transformarea noastră în nişte roboţi şi sclavi care nu vor mai putea fi stăpâni pe gândurile şi voinţa lor…”(Arhim. Justin Parvu)

SPUNETI NU IMPLANTARII MICROCIPURILOR!

Mai multe date: http://roncea.ro/2013/03/14/fotovideo-ziaristi-online-mitingul-anti-cip-al-preotilor-calugarilor-si-mirenilor-azi-la-parlament-1000-de-oameni-pentru-libertatea-tuturor-romanilor-roncea-ro-prezinta-revista-presei-anti-ortod/

Foto: Cristina Nichitus Roncea

 

Comments are closed.

Cuvânt și Iubire

Cuvânt și Iubire

„De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. Şi [&hellip

Comments Off on Cuvânt și Iubire

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!
,,Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește". (Corinteni 13,4)
 

Carţi în format PDF

Articole Recente

Reviste de cultură și spiritualitate

Linkuri Externe

Multimedia

Ziare

Vremea

Ultimele Comentarii