“Copiii sunt adevarata comoară a neamului nostru românesc.”

12 Jul 2013 by admin, Comments Off on “Copiii sunt adevarata comoară a neamului nostru românesc.”


 

                Motto:

                   “Copiii sunt adevarata comoara a neamului nostru romanesc.” (Patriarhul Teoctist)

 

 Privindu-mi fiica, viata mea este ca un poem nesfarsit. Prin ochii ei imi pot masura timpul, clipele daruite de Cel Preainalt.

La inceput il primisem pe Vlad in dar, intr-o zi de 13…Apoi, venise Ioana tot intr-o frumoasa zi de 13 iulie…

Poemul meu primise contur, imbracat intr-o corola de lumina. Au fost ani frumosi si binecuvantati. Inca o fila intr-o carte deja deschisa, ma priveste acum curioasa, prin ochii lui Alexandru, ginerele meu. Iubirea, cea care ne-a fost mereu aproape, a imbobocit din nou…Sunt bogata! Dumnezeu mi-a daruit o comoara.

Nu vedem noi oare in copiii nostri, in candoarea fiintei lor, in simplitatea spiritului lor, in neprihana inimii lor, in toata preacurata lor faptura, ceva din frumusetea fara asemanare a raiului si a cerului cu ingeri?”( Nichifor Crainic)

In copiii nostri ne oglindim acum noi. Incercam sa-i intelegem, sa ne adaptam, pretuind fiecare clipa. Am invatat sa le daruiesc mereu neconditionat, dragoste. Nu am timp sa ma gandesc la batranete, prin ei devenind si eu parte a tineretii… Azi maine, nepoti ce ma vor duce spre  tainica frumusete, asemanatoare raiului ceresc.

Doamne, nu stiu cum sa-ti multumesc!

M-am straduit sa-mi cresc pruncii in credinta si adevar.

Intr-o perioada critica din viata, cand eram la o rascruce de drum, m-ai salvat, Doamne al meu…

Un intelept monah imi spusese ca ruga fiicei mele Ioana, catre Maica Domnului a fost ascultata…Parca acum il aud: “Fata ta, te-a salvat!

Iti multumesc Ioana! Puterea credintei,  rugaciunea, sunt “apa vie”…

“Pentru vremurile acestea atat de haotice pe care le traim, tinerii si noi toti trebuie sa apelam cu toata ravna la rugaciune. Rugaciune, rugaciune, rugaciune si nadejde in ajutorul lui Dumnezeu.”(Adrian Făgețeanu)

La multi ani, Ioana!

Fiti fericiti!

Mariana Gurza

13 iulie 2013

 

Comments are closed.

Cuvânt și Iubire

Cuvânt și Iubire

„De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. Şi [&hellip

Comments Off on Cuvânt și Iubire

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!
,,Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește". (Corinteni 13,4)
 

Carţi în format PDF

Articole Recente

Reviste de cultură și spiritualitate

Linkuri Externe

Multimedia

Ziare

Vremea

Ultimele Comentarii