Victor Roncea: “Mănastirile Petru Vodă și Paltin strălucesc sub aura Părintelui Justin Pârvu. Un interviu despre cumplitele chinuri din închisori suferite de Părintele Justin”

13 Aug 2013 by admin, Comments Off on Victor Roncea: “Mănastirile Petru Vodă și Paltin strălucesc sub aura Părintelui Justin Pârvu. Un interviu despre cumplitele chinuri din închisori suferite de Părintele Justin”

“Manastirea de maici Paltin, cu hramul Adormirii Maicii Domnului si Sfantului Mare Mucenic Pantelimon, ctitorie a Parintelui Justin, are un nou site in continua dezvoltare. Gasiti AICI numeroase date despre lucrarea Parintelui si ascultarile maicutelor.

Manastirea de calugari Petru Voda, cu hramul Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil, inchinata martirilor din inchisorile bolsevice, prima ctitorie a Parintelui Justin, continua sa ne informeze prin site-ul sau cu date despre viata si jertfa Parintelui Justin. Cel mai recent interviu publicat de PetruVoda.Ro prezinta ingrozitoarele suferinte la care a fost supus Parintele in anii de temnita. Il gasiti AICI: PĂTIMIRILE UNUI MONAH (interviu din anul 1991 cu Părintele Justin Pârvu)

Victor Roncea

Mai multe pe adresa: http://roncea.ro/2013/08/13/manastirile-petru-voda-si-paltin-stralucesc-sub-aura-parintelui-justin-parvu/

Foto  : Cristina Nichitus Roncea

Comments are closed.

Cuvânt și Iubire

Cuvânt și Iubire

„De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. Şi [&hellip

Comments Off on Cuvânt și Iubire

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!
,,Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește". (Corinteni 13,4)
 

Carţi în format PDF

Articole Recente

Reviste de cultură și spiritualitate

Linkuri Externe

Multimedia

Ziare

Vremea

Ultimele Comentarii