Victor Roncea: “New York, 11 Septembrie 2001. Cum am văzut turnurile gemene topindu-se ca două lumânări”

11 Sep 2013 by admin, Comments Off on Victor Roncea: “New York, 11 Septembrie 2001. Cum am văzut turnurile gemene topindu-se ca două lumânări”

“Pe 11 septembrie 2001 urma sa ma intorc de la New York dupa un periplu american. Plecarea avionului meu era pe la 5 PM, daca nu ma-nsel. Dimineata aveam stabilita o intalnire intr-una dintre cladirile WTC adiacente turnurilor gemene, pentru o eventuala colaborare publicistica. Daca eram neamt, ma trezeam mai devreme si ajungeam la birourile WTC inainte de ora stabilita. Dar sunt roman, asa ca am apucat sa vad pe geam acest peisaj sinistru si, cum mi s-a parut atunci, ireal.

Dumnezeu sa-i ierte pe toti nevinovatii morti in acest masacru programat!

Cititi si: Enigmele 911. O analiza de Vladimir Alexe

11 septembrie 2001 ramane o data-cheie in politica internationala, pentru ca a devenit justificarea unor actiuni militare ale SUA care vor avea, fara indoiala, grave consecinte in urmatorii ani. De aceea, ramane o chestiune vitala de a sti ce s-a intamplat, in realitate, pe 11 septembrie 2001.

PS: Imi pare rau ca nu-mi mai gasesc relatarile de la fata locului. Arhiva ziarului Ziua e rasa.”

Victor Roncea, jurnalist

Presedinte-fondator Asociatia Civic Media

Sursa: Victor Roncea

http://networkedblogs.com/OWqrD

 

Comments are closed.

Cuvânt și Iubire

Cuvânt și Iubire

„De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. Şi [&hellip

Comments Off on Cuvânt și Iubire

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!
,,Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește". (Corinteni 13,4)
 

Carţi în format PDF

Articole Recente

Reviste de cultură și spiritualitate

Linkuri Externe

Multimedia

Ziare

Vremea

Ultimele Comentarii