Sandra Craioveanu: “Timpul nu va putea șterge durerea și tristețea care ne-a îndoliat sufletele”

27 Oct 2013 by admin, Comments Off on Sandra Craioveanu: “Timpul nu va putea șterge durerea și tristețea care ne-a îndoliat sufletele”

“Cu lacrimi și enormă durere în suflet, amintim că, în 28 octombrie se împlinește un an de la trecerea în neființă a celui care a fost soț, tată, bunic, frate, MIRCEA CRAIOVEANU.

Timpul nu va putea șterge durerea și tristețea care ne-a îndoliat sufletele acum un an, când a plecat pe drumul fără întoarcere al veșniciei.

Chipul lui drag, bucuria pe care ne-a dăruit-o în viață, sufletul lui ales vor rămâne mereu în amintirea noastră. El va fi mereu lângă noi și cu noi, va fi mereu în mintea și în sufletul nostru.

Recunoștința celor care îi păstrează o clipă de amintire, care nu l-au uitat, care l-au iubit și apreciat, caci a fost un truditor al științei și un om deosebit, care și-a găsit locul printre cei aleși, așa cum i-a fost rânduit.

Dumnezeu să-i vegheze odihna în lumea celor drepți.”

Familia

Comments are closed.

Cuvânt și Iubire

Cuvânt și Iubire

„De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. Şi [&hellip

Comments Off on Cuvânt și Iubire

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!
,,Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește". (Corinteni 13,4)
 

Carţi în format PDF

Articole Recente

Reviste de cultură și spiritualitate

Linkuri Externe

Multimedia

Ziare

Vremea

Ultimele Comentarii