Părintele Justin Pârvu: “Temelia societății a fost dintotdeauna familia”

10 Nov 2013 by admin, Comments Off on Părintele Justin Pârvu: “Temelia societății a fost dintotdeauna familia”


“Temelia societatii a fost dintotdeauna familia. Toti copiii din lume ar trebui sa creasca si sa prinda aripi in familia aceea traditionala, pe care cu totii o stim

Seara, orice bun crestin isi face canonul, dupa care mai citeste un acatist, mai face cateva metanii, dar cel mai minunat lucru este ca toata familia sa se regaseasca in rugaciune. Vedeti dumneavoastra, daca copiii isi vor vedea parintii facandu-si cu evlavie rugaciunile, apoi vor face si ei o inchinaciune, o matanuta si uite-asa invata urcusul rugaciunii. Sa stiti ca cel mai bun pedagog nu este urechea, este ochiul. Copilul ce vede, aceea face si el!

Sa ne ajute Bunul Dumnezeu si sa ne apere de toate primejdiile astea grele, pentru ca toate tehnicile astea sa nu ne duca in fundul malului, pentru ca prea miroase a nenorocire si pustietate, prea ne afundam intr-o nesfarsita saracie spirituala.

Eu raman la parerea ca cineva are tot interesul sa ne duca la acea stare de fierbere, spre definitiva noastra pierzanie sufleteasca.

Eu ma tot rog la Dumnezeu sa ne dea noua tuturor mintea cea de pe urma si sa ne gasim sanatatea sufleteasca la putinii duhovnici adevarati, pe care ii mai ingaduie Dumnezeu.”

 

Părintele Justin Pârvu


Imagine: http://roncea.ro/2010/11/09/nunta/

Comments are closed.

Cuvânt și Iubire

Cuvânt și Iubire

„De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. Şi [&hellip

Comments Off on Cuvânt și Iubire

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!
,,Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește". (Corinteni 13,4)
 

Carţi în format PDF

Articole Recente

Reviste de cultură și spiritualitate

Linkuri Externe

Multimedia

Ziare

Vremea

Ultimele Comentarii