Maria Diana Popescu: “Obama, acuzat de crime împotriva umanităţii, şantajul Bruxelles-ului şi salariile primarilor “

18 Nov 2013 by admin, Comments Off on Maria Diana Popescu: “Obama, acuzat de crime împotriva umanităţii, şantajul Bruxelles-ului şi salariile primarilor “

“Cum orice naş îşi găseşte naşul, Obama, capul politicilor interlope mondiale, este acuzat de crime împotriva umanităţii, potrivit mignews.com. Cîţiva avocaţi din Egipt au depus o plîngere oficială la Curtea Europeană a Drepturilor Omului de la Haga. De aceleaşi fapte, alături de Obama, este acuzată conducerea „Frăţiei Musulmane” împreună cu comandantul suprem, Mohammed Badie. Plîngerea menţionează că „Obama a cooperat, a incitat şi a înarmat membrii «Frăţiei Musulmane» la săvîrşirea de crime împotriva umanităţii în perioada 3 iulie – 18 august 2013 pe teritoriul Republicii Arabe Egipt”.Personal, Obama este acuzat în mod special de crimele „Frăţiei Musulmane” împotriva egiptenilor de religie coptă, iar Administraţia Obama este acuzată că l-a susţinut pe preşedintele Mohamed Mursi în timpul conducerii căruia „copiii creştini au fost torturaţi, ucişi, violaţi şi obligaţi să se căsătorească cu violatorii lor”. Cum Obama ţine cu dinţii de putere, va fi liber în continuare, zburdînd pe crengile statelor lumii. Una din piesele redutabile în angrenajul politic European, Iulia Timoşenko, arestată arbitrar şi ilegal, revine în actualitate, pentru că ea reprezintă biletul Ucrainei pentru Europa. Şantajul oficial impus de Bruxelles pentru semnarea de către Kiev a Acordului de Asociere cu U.E. demonstrează, că politica U.E. este soră bună cu cea mai veche meserie din lume.

Afară cu F.M.I. din ţară!

La noi, trîmbiţata creştere economică inventată peste noapte n-a avut niciun impact asupra salariilor, preţurilor sau asupra nivelului de trai. În afară de parlamentari, politicieni, şefii companiilor, directorii, directoraşii, secretarii şi secretarele, alţi băgători în seamă şi masa înalţilor funcţionari, care au salarii de zeci şi sute de mii pe lună, muncitorii, profesorii, medicii şi alte categorii sociale trăiesc pe caietul de datorii lunare, exploataţi mişeleşte de patronii lor. Cetăţenii români n-au avut absolut nimic de cîştigat din capitalismul economic. De pierdut, da! Acordurile cu F.M.I i-au ruinat practic. Au pierdut economia, locurile de muncă, suveranitate şi demnitate naţională. România nu mai are nevoie de F.M.I. Prezenţa acestui vampir financiar, find o formă de interpunere a statului în economie, un gen de căpuşare oficială. Nicio măsură impusă de F.M.I n-a ajutat statul român. Dimpotrivă! A lovit dramatic şi premeditat sectorul economic şi social. Nimic bun nu s-a întîmplat în economia românească de cînd sîntem sub controlul acestui vampir financiar, care a ruinat toate ţările cu serviciile sale complete. F.M.I este o instituţie de ocupaţie financiară, ţinută în viaţă de ţările bananiere şi de cele a căror conducători le-au vîndut suveranitatea pe comisioane grase. F.M.I ar fi trebuit dizolvat încă din 1971, după prăbuşirea Sistemului de la Bretton Woods. Haideţi să analizăm cîte sute de întreprinderi s-au închis, cîţi români au rămas pe drumuri, cîte taxe au crescut, ce salarii şi pensii mizerabile au românii în comparaţie cu europenii! Guvernele care au acceptat astfel de măsuri au fost guverne incompetente, corupte, care nu au slujit Ţara, ci au uneltit împotriva ei. Posesoare a unei economii care duduia de sănătate şi exporta în peste 140 de ţări ale lumii, fiind un concurent serios şi de temut pe piaţa internaţională, România a ajuns o ţară de molluri, de cartiere de lux ale clanurilor mafiote, de vile ale politrucilor, de marcheturi, farmacii, sedii de bănci şi sedii de birouri pentru spălat bani.

În fruntea hoţilor stă mama lor!

Mă întreb cum domnişorica Lagard mai e încă în funcţie, de vreme ce justiţia franceză şi o serie de oficiali au trecut-o pe banca acuzaţilor pentru spălare de bani şi fraude fiscale ? Nu-i aşa că în fruntea hoţilor trebuie să stea mama lor ? Oricît de înfundaţi ar fi cu mîna în banii altora, corupţii aceştia de lux – un fel de „Hopa Mitică” – se dau peste cap şi tot în picioare pică.  Chiar şi în halul în care sunt, Guvernul român i-a primit întotdeauna cu pîine şi cu sare şi le-a dat cu asupra de măsură, în timp ce Ungaria a încheiat definitiv socotelile cu F.M.I.. Banca Naţională a Ungariei a închis biroul F.M.I din Budapesta, întrucît autorităţile ungare vor achita împrumutul luat în 2008 pînă la sfîrşitul acestui an, înainte de scadenţă. F.M.I. nu mai poate numi un înlocuitor al actualului reprezentant în Ungaria, al cărui mandat s-a încheiat în august. Printr-o scrisoare adresată lui Lagarde, autorităţile ungare au iniţiat procedura de închidere a biroului F.M.I. de la Budapesta. Bravo lor! O ţară cu conducători isteţi, care s-au trezit la realitate şi au închis uşa în nasul cămătarilor!

O duc greu primarii! Bieţii de ei!

În acest timp poporul nostru se zbate în mizerie, iar domnu’ Dragnea vine cu propunerea de majorare a salariilor primarilor. Sînt aşa nevoiaşi amărîţii de ei, au dus-o aşa de greu după lovitura de stat, încît au stîrnit mila vicepremierului. Mi se pare normal ca baronul să-şi răsplătească slujbaşii. Are obligaţii faţă de ei, şi e mai simplu să le plătească din buzunarul nostru, nu din al lui. În definitiv, orice bonus pentru ei e binevenit, la anul sînt alegeri şi mai ales la ţară, primarul face legea. Cum nu le mai poate da fonduri cu autoservire în funcţie de tupeu şi de hămeseală, mărirea salariilor îi obligă pe primari să fie aliaţi şi să lucreze „corect” la noile alegeri. Vă mai amintiţi reclama? „Dormiţi liniştiţi, F.N.I. lucrează pentru tine!” Daţi-le lor, că nu se mai satură, poporul acesta care îşi duce viaţa pe caietul de datorii, este irelevant, bun doar la jug şi la întors buzunarele pe dos. După capul guvernanţilor reţetele salvatoare pentru popor rămîn taxele, cele mai numeroase şi mai mari din Europa, în creştere continuă, şi cele mai mizerabile salarii din Uniune. Pentru siguranţa Ţării, în ochii vicepremierului e mai important un primar servil decît un medic sau un profesor, pe care nu-i poate controla după bunul său plac şi nu le poate ordona să măsluiască voturile în favoarea arondaţilor la Putere. Primarii au vile şi conturi, care se umflă precum aluatul la dospit. Medicii şi profesorii de ce nu au? Ce-au făcut concret unii primari, în afară de sîrbe şi hore, cînd sate întregi şi mii de gospodării nu sînt electrificate, iar uliţele arată ca în Evul Mediu? Ce-au făcut ei, ce merite deosebite şi ce obligaţii de serviciu speciale au, de li se măresc salariile? În concluzie, majorarea salariilor mi se pare normală, privită numai din unghiul devotamentului acestora faţă de treburile nevăzute ale obştii şi pentru aservirea lor (ig)nobilă. Dacă primarii, politicienii şi parlamentarii ar munci un an de zile fără salariu, adică ar fi prestatori de muncă patriotică, vă spun eu, politica ar ajunge un maidan pustiu.”

Maria Diana Popescu

Sursa: Revista ART – EMIS

http://www.art-emis.ro/editoriale/1953-obama-acuzat-de-crime-impotriva-umanitatii-santajul-bruxelles-ului-si-salariile-primarilor.html

Comments are closed.

Cuvânt și Iubire

Cuvânt și Iubire

„De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. Şi [&hellip

Comments Off on Cuvânt și Iubire

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!
,,Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește". (Corinteni 13,4)
 

Carţi în format PDF

Articole Recente

Reviste de cultură și spiritualitate

Linkuri Externe

Multimedia

Ziare

Vremea

Ultimele Comentarii