Carmena Tudoran: Singurătatea mea…

10 Feb 2014 by admin, Comments Off on Carmena Tudoran: Singurătatea mea…

„Dragostea e povestea inimii. Pasiunea e desăvârșirea ei.“
Beaumarchais

Sunt…tristă…mă simt singură… mai singură ca niciodată…

Viața este ca un trandafir…fiecare petală este o iluzie…și fiecare spin, o realitate…Se spune că trebuie să-ți urmezi inima…dar în ce direcție trebuie să o iei când inima ta este ruptă în două…???

Astăzi plouă și….este furtună în sufletul meu…Un gând hoinar nu-mi dă pace…dorul de tine…Ma plimb gânditoare printre amintiri….

Aștept să vina seara…

Sufletul meu să zboare spre cer… cu tine în gândurile mele…Să rog vântul să-ți sărute chipul cu fiecare adiere…Luna să-mi scrie pe cer, iubirea….Fiecare stea să-ți șoptească cât îmi este de dor…Te îmbrățișez cu fiecare gând…Te am în suflet…dar mi-e dor de tine…Lacrimez printre crengile sufletului…alerg desculță printre amintiri…fug departe să fiu doar eu și gândurile mele…pentru că, mă simt tot mai singură în singuratatea mea…

 

Carmena Tudoran

Comments are closed.

Cuvânt și Iubire

Cuvânt și Iubire

„De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. Şi [&hellip

Comments Off on Cuvânt și Iubire

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!
,,Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește". (Corinteni 13,4)
 

Carţi în format PDF

Articole Recente

Reviste de cultură și spiritualitate

Linkuri Externe

Multimedia

Ziare

Vremea

Ultimele Comentarii