Maria Diana Popescu: Grea pierdere pentru România, jale mare în Parlamentul European

1 Apr 2014 by admin, Comments Off on Maria Diana Popescu: Grea pierdere pentru România, jale mare în Parlamentul European

Tristeţe mare pentru întreaga Românie! Mare jale în Parlamentul European! O decizie istorică luată de curînd în cadrul partidului de buzunar, creat special pentru a fi pus la picioarele faliţilor, va schimba imaginea Ţării în lume. „Unde nu e moral, acolo e corupţie, şi o soţietate fără prinţipuri, va să zică că nu le are!… Auzi d-ta mişelie”, să te muţi precum pofteşti de la un partid la altul! Fără „prinţipuri”, după ciolan! Carevasăzică, cît le e bine la un partid, unii politicieni o fac pe-a patrioţii, fireşte, numai în declaraţii. Cum se iveşte o şansă mai mare se lepădă de ideologie în funcţie de interesele conjuncturale. Deşi se zice că peste o sută treizeci de inşi au iscălit „docomentul” de „catindat”, mezina nu mai doreşte în Parlamentul European! Grea pierdere pentru România, jale mare la Bruxelles! Apoi, „s-avem pardon”, probabil se gîndeşte la prezidenţiale! Că însăşi vocea de profet a lui tătîne-su, cu ceva vreme în urmă a glăsuit, asemenea clarvăzătoarei Vanga, că următorul prezident al României va fi o femeie. „Domnilor! Onorabili concetăţeni! Iertaţi-o, dacă emoţiunea a apucat-o aşa de tare şi ca orice român, ca orice fiu al ţării sale se gîndeşte la ţărişoara sa, la fericirea ei, la progresul ei, la viitorul ei”.Geniul care se chinuia să citească printre dinţi de pe hîrtie, liber-schimbist, antebelic şi ultra-progresist, chinuind limba română şi asaltînd Bruxelles-ul cu succesuri şi inexactitudini, s-a răzgîndit. Îl ascultă pe tăticu şi va sta cuminte acasă să facă mîncare. Foarte trist! Cine ne mai face nouă de rîs limba română în Europa? Ce vor spune occidentalii care se amăgesc că trăiesc în state de drept? Pe deasupra criticîndu-ne pe noi şi dîndu-ne sfaturi! Să te strici de rîs, pentru că, în fond, ei sînt manipulaţi la fel de politicienii lor, de presă, bănci, corporaţii, B.C.E., F.M.I, U.E.

Peste 50% din populaţia Ţării trăieşte cu mai puţin de cinci dolari pe zi

Va veni o vreme, şi vremea e aproape, cînd cu toţii se vor prinde de îmbrobodeală şi atunci să vezi „revoluţii de catifea”, neregizate de superputeri, împotriva supe-puterilor şi a capitalismului setos de sînge, bani şi putere, lacom şi acaparator, care a ajuns cu distrugerea pînă aproape de rădăcinile fiinţei noastre naţionale. Un fel de „viaţa bate filmul” va veni să evacueze din societate viclenii instalaţi la Putere în România şi vicleniile lor: libertate, democraţie, privatizări, investitori. „De fapt toate conflictele din România sunt pregătite afară. Cu atât mai uşor că avem nişte mameluci la conducere. Ce să-i mai criticăm. Nici nu merită. Trebuie trasă faţa de masă de dinaintea lor, cu tot cu tacâmuri, mâncare şi pahare.”, scrie domnul Viorel Cucu, directorul Editurii Vicovia. Iată, Islanda renunţă de bunăvoie la integrarea în UE. Noi le-am permis nevolnicilor şi corupţilor, care, chipurile, ne reprezintă interesele, să ne dea pe mîna N.A.T.O, F.M.I. şi U.E. Cine face din hoţie legalitate, cine cu ajutorul puterii aduce haos şi sărăcie, cine asupreşte, vinde şi cumpără popoare, antihrist se numeşte. Amintiţi-vă că Iisus a izgonit cămătarii şi zarafii din templu. Credeţi că degeaba a procedat astfel? Dumnezeu nu-i iubeşte pe aceşti cămătari corupţi care, de atîţia ani, huzuresc în fruntea Ţării, aşezaţi de-a curmezişul interesului naţional şi împotriva revirimentului economic şi social! Nu se deosebesc cu nimic de Fane Spoitoru, Sandu Geamănu şi alte capete de clan, decît poate prin faptul că sînt îmbrăcaţi asemenea cioclilor. În ciuda creşterii economice trîmbiţată de Guvern, Ţara noastră rămîne statul cu cel mai mare nivel de sărăcie din Uniunea Europeană. Peste 50% din populaţia Ţării trăieşte cu mai puţin de cinci dolari pe zi. Cinci dolari la preţurile din Ţară, însemnînd un nivel de trai egal cu cel din Zimbabwe sau chiar sub. Democraţia ar fi trebuit să însemne colaborare fără fisuri între cele patru, considerate, puteri în stat: preşedinţie, guvern, justiţie, presă. Lucru imposibil de realizat, atîta timp cît osul de ros este profitabil, iar una dintre puteri este aservită sau vîndută celeilalte, după cum bate vîntul şi curentul de corupţie.

Uite-i cum se îmbrîncesc din cauza propriilor escrocherii!

Deşi a trecut ceva timp, accidentul aviatic din Apuseni face şi acum victime. Preşedintele Ţării va rămîne (sau poate nu) fără timpanul secret. Depinde cît de repede şi ce anume va pune la cale, astfel ca legea să nu treacă de Senat. Guvernul român a hotărît să-i ia şefului statului controlul asupra Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, acesta urmînd să treacă în subordinea Ministerului de Interne. De parcă cei care vor pune mîna pe el nu-l vor folosi tot în aceleaşi scopuri. Garantat! În perspectiva apropierii alegerilor, bine ar fi să lăsaţi S.T.S. în pace şi să vă faceţi din timp stocuri suficiente de găleţi, lopeţi, umbrele pixuri, bere la pet, mici, fulare, ulei, zahăr şi făina. Acestea sînt adevăratele valori ale electoratului vostru! Ar fi cazul să reparaţi şi microbuzele şcolare, ca să poată transporta domnii primari alegătorii la birt, pardon, la secţia de votare! Useleul – sau cum o mai fi rebotezat -, înregistrează o enormă pierdere de imagine şi are mare nevoie de sprijin miraculos la alegeri. Cum lenjeria intimă a devenit drapel electoral, şi deci, trebuie fluturată pentru impresie, anul acesta vom avea parte de un spectacol pe cinstea lor! Nu cumva oamenii aceia ridicaţi la cer, au fost sacrificaţi special pentru aceste chelfăneli politice? Potrivit Premierului, eşecul operaţiunii de salvare a avionului prăbuşit în Munţii Apuseni, este tocmai eşecul S.T.S. „Cum era normal, de bun-simţ,” a declarat premierul, „şi la S.T.S. trebuia să existe o asumare a răspunderii, dar acest lucru, din păcate, în faţa opoziţiei preşedintelui Traian Băsescu, nu s-a întâmplat, deşi am solicitat acest lucru. Din punctul nostru de vedere este evident că preşedintele Băsescu nu are curajul – probabil că sunt lucruri cu care este şantajat – laşitate, interese personale, adevărul despre modul în care S.T.S. a fost implicat în alegerile din 2009 şi referendumul din 2012”. Uite-i cum se îmbrîncesc din cauza propriilor escrocherii!

Mugurel mai doreşte un mandat, dar ar trebui pensionat

Şi dacă tot vin alegerile, Guvernul s-a gîndit cum să-i mai păcălească pe români. Mai ales pe cei, care din raţiuni de sărăcie, au devenit sclavii băncilor. Gura de oxigen pe care Guvernul o promite acestora, nu va scoate mîna băncilor, băgată adînc în buzunarul românilor. După cum o Ţară întreagă ştie, Mugurel, care mai doreşte încă un mandat la B.N.R., deşi ar trebui pensionat, a dat liber bancherilor să întoarcă buzunarele românilor pe dos, prin comisioane, clauze abuzive şi penalizări frauduloase, care contrazic aşteptările democratice. Cum Ungaria, Croaţia şi Bulgaria au luat mult mai devreme măsuri împotriva băncilor care au abuzat clienţii, dar şi măsuri în favoarea celor împrumutaţi, Guvernul de la Bucureşti iese cu zăhărel cubic la înaintare. Să nu uităm că, unii decidenţi politici şi financiari care au adus criza în ţară, nu ca s-o omoare, ci s-o metamorfozeze potrivit intereselor finanţei internaţionale, au fost foarte uşor cumpăraţi şi apoi şantajaţi. Mugur Isărescu trebuia să practice o politică independentă, iar căpitanul corăbiei, care a zărit la orizont furtuna, s-a dus ca orbul în ea, n-a încercat deloc să cîrmească pentru a se îndepărta, altfel şi-ar fi pierdut susţinea de pe malurile înalte. Ce mai, ca să ajungi în fruntea Ţării duci o viaţă extrem de grea. Mai întîi trebuie să îmbrobodeşti numărul necesar de alegători, iar chinul abia începe, pentru că odată ajuns în vîrful Puterii, trebuie să înveţi cum să-i tragi în piept pe colegi sau să-i atragi în afacerile tale necurate. Stratagemele de luptă pe care aleşii le-au perfecţionat, de-a lungul celor 24 de ani, fac să roşească şi pe escrocii de top internaţional. În concluzie, stimaţi alegători, „catindaţii” promit slăbirea fără efort şi fără dietă, totul doar cu ajutorul unor pastile de adormit naivii.

Maria Diana Popescu

http://www.art-emis.ro/editoriale/2193.html

Comments are closed.

Cuvânt și Iubire

Cuvânt și Iubire

„De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. Şi [&hellip

Comments Off on Cuvânt și Iubire

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!
,,Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește". (Corinteni 13,4)
 

Carţi în format PDF

Articole Recente

Reviste de cultură și spiritualitate

Linkuri Externe

Multimedia

Ziare

Vremea

Ultimele Comentarii