Maria Diana Popescu: Moartea lui Griffin, România – pendulând între riscuri majore şi cumplitele boli ale timpului

3 Sep 2014 by admin, Comments Off on Maria Diana Popescu: Moartea lui Griffin, România – pendulând între riscuri majore şi cumplitele boli ale timpului

Ucraina rămîne punctul nevralgic al fiecărei ore, consecinţele conflictului armat vor amputa în scurt timp traista cu merinde a Europei unite, nu şi ineficienţa birocraţiei stufoase şi cheltuitoare a Bruxelles-ului. Noi politici fiscale şi bugetare austere vor sugruma nu ţările bogate, ci, urmînd tradiţia, cele de sub scara Uniunii vor trece sub alte furci caudine. Fără soluţii economice şi politice fezabile, acum cînd atacurile vin din toate direcţiile, cînd resursele şi energia Ţării au încăput pe mîna „prietenilor şi aliaţilor” noştri, România pendulează între riscuri majore şi tot românii de rînd, din sărăcia lor, vor fi obligaţi să deconteze factura războaielor interne şi externe. Pe o poartă sînt băgaţi după gratii mafioţii Puterii de la Bucureşti, pentru a le face loc la butoane altor şuleri mondiali cu blazon. Baroana Arielle Malard de Rothschild, instruită în fuziuni şi preluări de tot felul, va juca pe degete energia românească şi a statelor din Estul Europei. A trecut un an de cînd şefa F.M.I.,Cristine Lagarde era pusă sub acuzare pentru corupţie şi deturnare de fonduri (scriam în 2013, în editorialele „Aşteptam de mult pe la gard”[1] şi „Scrisoarea secretă şi şmecherii de clasă”,[2]), iar presa internă abia acum consemnează decizia instanţei franceze. Unii dintre noi cred că dacă avem în Ţară ultimul model de iPhone, dacă avem baze militare americane şi HAARP pe teritoriu putem dormi pe-o ureche, nimeni nu ne va zice „dă-te mai încolo”, iar Lagarde va fi folosită la treburi „casnice”, conform scrisorii secrete găsite de poliţia franceză în apartamentul său: „Folosiţi-mă aşa cum credeţi că e mai bine!”, îl informa Lagarde pe Nicolas Sarkozy!

O lume controlată şi manipulată punct cu punct de minţi diabolice

Nu-i deloc simplu! Pacea mondială poate fi redusă la un punct microscopic de către minţile diabolice! Să sperăm că aceste conflicte armate şi ostilităţi vor trece ca norii de vară, fără să auzim cum pocnesc deasupra capetelor noastre tehnologiile de moarte ale „pacifiştilor” americani, strecuraţi pe poarta U.E. tocmai în coasta Federaţiei Ruse. Cine umblă la cuibul  cu viespi  să nu se mire dacă va fi înţepat! Ce baftă chioară pe chiriaşii de la Casa Albă să aibă toată lumea la picioare! Lumea asta haotică şi ameninţată programatic, controlată la buzunare prin acţiuni criminale, vaccinuri, alimentaţie, carduri, cipuri…! Ce tupeu să dispună de toate statele pe ale căror bogăţii au pus ochii, şi de conducătorii lor, apoi să întindă populaţiilor lovite de drone şi mitraliere mîna lor lungă şi „cerească”! Unde nu le merge cu machiavelismele provoacă cît ai pocni din deget revolte şi războaie! Aveți grijă, dragii mei, pe unde traversaţi vremurile acestea tulburi, cînd nu ştim dacă trăim în Neolitic sau în Evul Mediu, pentru că din apele tulburi ale Puterilor mondiale pîndesc aligatori fioroşi şi rechini cu poftă de sînge şi carne de tun! Aveţi grijă la planul Occidentului de a instaura anormalitatea ca pe o normalitate în sînul societăţilor! Presa aservită liderilor care conduc omenirea din camere secrete ne deturnează pe o cale greşită, adică ne invită să ne rătăcim pe mîna noastră. Suprasaturaţi de ştiri idioate despre corupţie, prostituţie politică şi legislativă, asediaţi de tot felul de informaţii despre conflicte militare, religioase sau interetnice la scară globală, maladii, virusuri, crize, cataclisme, vaccinuri ucigaşe, nimicire socială, crime, jafuri, asasinate în masă la comandă, am ajuns să trăim stări de disconfort psihic dar şi teama de a nu putea ţine piept unui eventual atac din exterior, devenind, astfel, o pradă uşoară într-o lume controlată şi manipulată punct cu punct de minţi diabolice. O ipotetică folosire a armelor de distrugere în masă ar mări, evident, pericolul declanşării unui proces de autodistrugere a speciei umane.

Indignare şi repulsie în rîndul oamenilor cu moral sănătos

Nu vă lăsaţi molipsiţi de nebuniile din afară, cum s-a întîmplat cu „Gangnam Style”, apoi cu „Harlem shake”,  dansul satanic, inventat în vestitul cartier Harlem din New York, devenit fulgerător extrem de contagios în Statele Unite, apoi în întreaga lume! Iată acum, practica „Ice Bucket Challenge”, luată cu copy-paste de la americani de către maimuţele cu ştaif, stîrneşte indignare şi repulsie în rîndul oamenilor cu moral sănătos. Nu sîntem nişte papagali care imită voci! Există destule modalităţi normale şi discrete pentru adunarea de fonduri destinate cercetării în domeniul sclerozei. Turnarea unei galeţi cu apă şi gheaţă pe cap este o isterie butonată, care a prins în mrejele manipulării exemplarele umane slabe sau teribiliste. Dacă cineva le-ar fi dat în cap oilor practicante cu un „manual de comportament şi protocol în societate” şi-ar fi dat seama că lovitura n-a fost o nebunie brutală precum găleata cu apă îngheţată, care a făcut cîteva victime mortale, ci posibilitatea de a-şi reaminti unele norme morale îngropate de manipulatorii capitalişti doritori de derută şi dezechilibru.

Vaccinurile administrate nou născuţilor şi copiilor le devastează sănătatea şi îi schilodesc pe viaţă

Ironia sorţii sau mînă divină? Tînărul Corey Griffin, în vîrstă de 27 de ani, manager la o companie din sectorul pieţei de capital, membru în „consiliul spiriduşilor mondiali” şi iniţiator al campaniei de infestare în masă cu practica unui botez întunecător al minţilor, sub masca unei acţiuni caritabile, a ieşit de pe scena vieţii într-un mod stupid. Aflat în vacanţă, acesta s-a înecat în largul coastei Nantucket, S.U.A., după ce a sărit în apă de pe acoperişul unei clădiri cu două etaje, loc folosit de localnici pentru sărituri în ocean.

Deşi milostenia adevărată se face cu discreţie şi iubire, nu prin ritualuri satanice în faţa camerelor de televiziune, am văzut cu toţii sute de personalităţi, milioane de oameni simpli cuprinşi de virusul prostiei şi manipulării, vedete americane de cinema, oameni de afaceri şi chiar nelipsitul Bill Gates (militant constant pentru reducerea populaţiei globului,) turnîndu-şi apă cu gheaţă în creştetul tărtăcuţelor înfierbîntate de microb, pentru donaţii în bani necesare tratamentului bolii Lou Gehrig – scleroza laterală amiotrofică (o boală care se manifestă printr-o pierdere progresivă a anumitor celule nervoase ale creierului şi măduvei spinării, denumite neuroni motori, ce comandă muşchii voluntari care fac posibilă mişcarea). Boala este progresivă, invalidantă, fatală – mersul, vorbitul, mîncatul, înghiţitul şi alte funcţii fundamentale, atrofiindu-se cu timpul. Cauzele maladiei ar fi, chipurile, necunoscute, afirmă specialiştii, cu toate că ştiu foarte bine că numai vaccinurile administrate nou născuţilor şi copiilor le devastează sănătatea şi îi schilodesc pe viaţă.

Dirijate din turnul de control al omenirii

Cele mai cumplite boli ale timpului care ne trăieşte, pentru că nu avem curajul să-l trăim, rămîn, totuşi, ignoranţa, orbul găinilor şi naivitatea în acceptarea unor modele, practici, obiceiuri, sărbători  şi maladii sociale agresive, dirijate din turnul de control al omenirii, prin purtători care contaminează tot mai mulţi oameni dezorientaţi, care au renunţat la Dumnezeu. Din păcate, manifestările care degradează fiinţa umană sînt copiate din tiparele occidentale, întotdeauna cu un ecou uriaş în ţara noastră. Consecinţă a unui nivel de trai scăzut, a nemulţumirilor, neajunsurilor şi stresului cauzat de lipsa siguranţei, de munca epuizantă, plătită mizerabil, sau de lipsa unui loc de muncă, de veniturile insuficiente traiului, de alimentaţia periculos chimizată, de corupţia şi imoralitatea vieţii publice, generaţia foarte tînără ajunge o pradă facilă în procesul de degradare la nivel planetar. Care ar fi soluţia? Revenirea la Creatorul Suprem, la tradiţiile verificate de-a lungul veacurilor, la comportament paşnic şi civilizat, prin respingerea fermă a exteriorizărilor alienate şi izolarea creierelor prost procesate, acolo unde le este locul, în aşezămintele de tratare a bolilor psihiatrice.

Maria Diana Popescu, Agero

www.agero-stuttgart.de

Comments are closed.

Cuvânt și Iubire

Cuvânt și Iubire

„De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. Şi [&hellip

Comments Off on Cuvânt și Iubire

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!
,,Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește". (Corinteni 13,4)
 

Carţi în format PDF

Articole Recente

Reviste de cultură și spiritualitate

Linkuri Externe

Multimedia

Ziare

Vremea

Ultimele Comentarii