Provocare pe Facebook pentru timișoreni: Ce înseamnă pentru tine anul 1989?

13 Dec 2014 by admin, Comments Off on Provocare pe Facebook pentru timișoreni: Ce înseamnă pentru tine anul 1989?

Totul a pornit şi continuă pe Facebook, pe pagina „Ce înseamnă pentru tine 1989” . Acolo puteţi posta o fotografie cu acel cuvânt care defineşte anul 1989 pentru fiecare dintre voi, punând hashtag-ul #ceinseamnapentrutine1989.

„Alege cuvântul care consideri că te apropie cel mai mult de semnificația lui 1989, scrie-l pe o foaie simplă, afișează-l folosind exemplul celorlalți membri ai comunității noastre astfel încât să-l poată vizualiza oricine, folosește #ceinseamnapentrutine1989 în textul descriptiv al imaginii și transmite provocarea către prietenii tăi care au ceva de spus! #ceinseamnapentrutine1989?”, scriu iniţiatorii campaniei.

„Speranţă”, „Independenţă”, „Solidaritate”, „Şansă” sunt numai câteva dintre cuvintele pe care oamenii le-au găsit pentru acest an şi s-au fotografiat cu foaia de hârtie în mână, postând fotografia pe Facebook, pentru a transmite şi altora acest lucru.

„Suntem un grup de prieteni şi avem un mod foarte special de a marca şi cinsti simbolul lui 1989. Profitând de avantajele reţelelor de socializare derulăm o campanie prin care îndemnăm şi provocăm pe fiecare să spună, într-un cuvânt, ce înseamnă 1989, să afişeze o poză ţinând în mână cuvântul respectiv şi să o publice pe Facebook folosind #ceinseamnapentrutine1989. Simplu, uman, de impact, dorim să păstrăm vie nu doar amintirea, ci să preluăm spiritul civic, curajos şi liber al lui 1989. Apropo, #ceinseamnapentrutine1989?”, scriu cei care au iniţiat campania.

Sursa: http://www.tion.ro/provocare-pe-facebook-pentru-timisoreni-ce-inseamna-pentru-tine-1989/1486867

Comments are closed.

Cuvânt și Iubire

Cuvânt și Iubire

„De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. Şi [&hellip

Comments Off on Cuvânt și Iubire

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!
,,Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește". (Corinteni 13,4)
 

Carţi în format PDF

Articole Recente

Reviste de cultură și spiritualitate

Linkuri Externe

Multimedia

Ziare

Vremea

Ultimele Comentarii