Veronica Balaj – Medalion de scriitor la Ambasada României din Ottawa

10 Jan 2015 by admin, Comments Off on Veronica Balaj – Medalion de scriitor la Ambasada României din Ottawa

Ambasada României în Canada

Joi, 8 ianuarie 2015, Ambasada Romaniei a gazduit o intilnire a scriitoarei Veronica Balaj cu romanii din Ottawa. Seara literara a fost organizata de Asociatia Romano-Canadiana din Ottawa-Gatineau. Din partea ARCOG, Cristina Mihai si Madalina Voina au prezentat-o pe Veronica Balaj publicului. In continuare, scriitoarea a vorbit despre opera sa, a citit citeva poezii si a raspuns la intrebarile celor prezenti. La sfirsitul intilnirii, Veronica Balaj a oferit carti cu autograf participantilor. ARCOG multumeste Amabasadei Romaniei pentru sprijinul acordat.

Veronica Balaj – ambasador Maria Ligor

Veronica Balaj este membra a Uniunii Scriitorilor din Romania si membra asociata a Asociatiei Canadiene a Scriitorilor Romani. Detine mai multe premii literare, dintre care mentionam Premiul de Excelenta al Uniunii Scriitorilor din Romania pentru romanul Baltazara. Poeta, prozatoare si jurnalista, Veronica Balaj are o opera bogata, ce include cartile Parisul fara mine (1991), Sarbatori amanate (1992), Cu îngerul la arat (1997), Cafeneaua anticarului (1999), Intre alb si noapte (2000), Baltazara (2001), Carnavalul damelor (2005), Scut iluzoriu (2010), Ierusalim-Jerusalem (2013), Cina lupilor (2013) si Orasul alb (2014).

 

 

A consemnat,

Adrian Costea de la Ecouri, Ottawa

Sursa: http://bentodica.blogspot.ro/2015/01/veronica-balaj-medalion-de-scriitor-la.html

 

Comments are closed.

Cuvânt și Iubire

Cuvânt și Iubire

„De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. Şi [&hellip

Comments Off on Cuvânt și Iubire

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!
,,Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește". (Corinteni 13,4)
 

Carţi în format PDF

Articole Recente

Reviste de cultură și spiritualitate

Linkuri Externe

Multimedia

Ziare

Vremea

Ultimele Comentarii