Corneliu Leu: ANEXE NEDORITE

1 Mar 2015 by admin, Comments Off on Corneliu Leu: ANEXE NEDORITE

Vă informăm că în VITRINA EDITURII ON-LINE din portalul internet www.cartesiarte.ro  a apărut și poate fi descărcată gratuit cartea lui Corneliu Leu:

ANEXE NEDORITE

„…Șase dosare din arhivele Securității, dosarul unchiului meu, episcopul Grigorie Leu, care a fost ucis in 1949, dosarele arestării tatalui meu, dosarul unui văr al meu care a fost arhiepiscopul emigrației romane, rapit de KGB la Viena, dus la Moscova, anchetat si dupa aceea trimis in țară spre a fi condamnat la moarte și, in conjungere, dosarul meu de anchetat in procesul acela”, a spus joi Corneliu Leu la lansarea cărții. El a ținut sa precizeze că ultima parte a volumului nu este de fapt nici macar un pamflet: “E un amuzament al meu, să pot demonstra că până și teroarea, cand e birocratică, e penibilă cu desăvârșire. Că întotdeauna birocrația profitoare de buget de stat e în stare să inventeze anumite acțiuni de suspiciune, de urmarire, de acuzare, ca să-și justifice bugetul instituțional din care beneficiază toți paraziții”. Corneliu Leu si-a exprimat bucuria ca soarta i-a dat posibilitatea sa faca din aceasta culegere de documente un amuzament, si nu un “lamento”; el i-a îndemnat pe cei care-i citesc cartea să o privească numai sub aspectul umorului care îl caracterizează. (comunicat Agerpres)

Comments are closed.

Cuvânt și Iubire

Cuvânt și Iubire

„De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. Şi [&hellip

Comments Off on Cuvânt și Iubire

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!
,,Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește". (Corinteni 13,4)
 

Carţi în format PDF

Articole Recente

Reviste de cultură și spiritualitate

Linkuri Externe

Multimedia

Ziare

Vremea

Ultimele Comentarii