Sergiu Găbureac: Stafia USL sau marele furt

5 May 2015 by admin, Comments Off on Sergiu Găbureac: Stafia USL sau marele furt

Cei cu ani în plete îşi amintesc cum a fost instaurat „democratic” comunismul în România. În noiembrie 1947 s-au organizat „alegeri libere” sub atenta supraveghere a şenilelor sovietice. Cu toată propaganda specifică regimului totalitar sovietic, rezultatul la urne a fost dezastruos.

– Nicio problemă, a spus comisarul Vîşinski, responsabil cu instalarea primului guvern de sorginte comunistă în România. – Inversaţi rezultatele!

Şi au urmat 42 de ani numai cu alegeri democrat-populare! 99,99% pentru cei care au numărat voturile. Nu înainte de venirea băieţilor care culegeau buletinele de vot cu diverse înscrisuri!

Acum trei ani, Piaţa Universităţii + alte pieţe din ţară şi străinătate, prin presiunea creată, reuşesc să dea jos Guvernul Ungureanu. După cel al lui Boc. Vă amintiţi incantaţia? „Hop, hop, hop!/ Ungureanu după Boc!” Pe fondul creării unui proiect politic, ce părea mai mult decât fezabil, este demis „şeful de stat”, marele panglicar al politicii româneşti al ultimelor două cincinale. Repus în funcţie în baza celebrei erate a CCR. Alegerile din toamnă duc la un scor nemaiîntâlnit în istoria postdecembristă. Pentru coaliţia USL cu al ei program destul de bine închegat.

Numai că, obiceiurile vechi nu se uită! PSD, urmaşul fidel al „câştigătorilor” din noiembrie 1947, pun presiune tot mai mare pe PNL şi reuşesc, prin metode specifice, neutralizarea lui Crin Antonescu, liderul incomod atât pentru PSD, cât şi pentru PDL. USL se pulverizează!

Într-o ţară cu o brumă de cultură democratică ar fi fost organizate noi alegeri. La noi, nu. Parlamentul devine ilegitim, la fel ca toţi aleşii locali de pe listele USL. Ei fuseseră votaţi pe o anumită realitate politică, care nu mai exista.

Ce fac şobolanii roşii? Nimic mai simplu! Fură, ziua în amiaza mare, programul USL, cu toate componentele liberale. Ca să dea o spoială de legitimitate, este scos din joben un aşa-zis partid de dreapta prin coruperea trădătorului manechin. Exact ca în 1947-1948!  Mai mult, corupe peste 5.000 de aleşi! De la toate nivelurile. Aleşii, fără onoare şi demnitate, au pus botul! Acum văd că le bate DNA-ul pe la fereastră!

De Crăciun, prezidenţialele sunt câştigate de reprezentantul noului partid de dreapta, proaspăt rezultat dintr-o combinaţie ciudată, dar necesară, a PNL-ului istoric cu ce mai rămăsese din PDL, după plecarea susţinătorilor Demisului naţional la PMP, ai Monicăi Macovei la M10 şi ai posesorului funiei de usturoi.

Noul PNL este luat în primire de mercenarii, unii vorbesc chiar de ofiţeri sub acoperire(!), din mass media, aparţinători sistemului cripto-mafiot şi forfecat zi de zi. La noul PNL există, încă, multe probleme de imagine şi comunicare.

Preşedintele Johannis vine cu o altă abordare în ale politicii româneşti, ce îi face pe jurnaliştii, susţinători ai şobolanilor roşii, inclusiv ai Demisului, infiltrat pe Dreapta, să nu-i poată găsi hibe de exploatat în plan politic. Atunci interpretează orice gest al preşedintelui. Lucruri nesemnificative! Preşedintele rezistă! Până când? Se va încerca izolarea, ca şi în cazul Constantinescu?

Justiţia se trezeşte după aservirea totală faţă de regimul băsescian dând semne de independenţă. Urmează o adevărată campanie de deratizare a partidelor aflată în plină derulare. Parlamentul îşi dovedeşte incapacitatea de înţelegere a demersurilor justiţiare. Aroganţa atinge limite maxime. În ciuda asigurării, de către liderii tuturor partidelor, a ridicării imunităţii oricărui şparlamentar dedulcit la oala cu miere a puterii. Locale sau naţionale.

Ies la iveală furturi de neimaginat. Zeci de reţele mafiote locale încep să fie destructurate. Televiziunile de toate culorile crează mari spectacole, abil întreţinute şi de organele specializate. Cu informaţii pe surse! De dragul sau de frica unor parlamentari, cărora DNA-ul le cere insistent ridicarea imunităţii, manechinul, răsplătit ilegal cu conducerea Senatului de către şobolanii roşii, şovăie. Ajunge să încalce, la vedere, Constituţia, prevalându-se de un regulament ilegal. Scandalul este imens!

Pe fondul ăsta, plagitorul-prim ministru iese la rampă susţinând că se sacrifică punând în aplicare programul USL, deşi nu mai are mandatul pentru a face acest lucru. În fapt, plagiază la greu ideile liberale ! În felul acesta speră să îşi securizeze postul ! Geaba se strofocă noul PNL cu tot felul de manevre!

Pe scurt. Ponta plagiază ideile liberalilor. Cu aplicarea lor e o problemă! Astfel, datoria externă a României pe termen lung este la 15 februarie 2015 de 74,5 miliarde euro, datoria publică directă ajungând la 30,7 miliarde euro!

http://www.bnr.ro/Datoria-externa—BPM6-11333.aspx

Ciuruitul jubilează prin nostalgicii săi!

Despre această „realizare” nu a scos un cuvânt la aniversarea, cu surle şi trâmbiţe, a trei ani de guvernare, când au fost prezentate semirealizări peste semirealizări ! Toate iscusit ambalate în poleiala multicoloră a reflectoarelor şi lansate cu sonorităţi stridente de rock-and-roll.

Cu mortul USL.2(!) în fereastră „cel mai cinstit guvern din România cu cei 14 miniştri ai săi puşcăriabili” o va duce până în 2016. Dacă scheleţii plagiatorului nu vor fi cumva scoşi din dulap, de doamna DNA, la vedere !?! După rezolvarea cazului Şova mai vorbim!

Constat că mulţi jurnalişti şi analişti autohtoni sunt buni de scris scenarii pentru filme politice. Pentru Hollywood! La noi nu are cine le regiza. Cert e un singur lucru. Minciuna are picioare scurte! Pinocchio a plătit, întotdeauna, cu vârf şi îndesat. Aşa m-a învaţat Carlo Collodi. În toate există o soluţie! Iar soluţia va veni de unde nu te aşteapţI!

 N.B. Victor Ponta pe 26 ianuarie 2015: „Aşa cum s-a întâmplat şi la ultimele cazuri aduse în faţa Parlamentului, PSD va vota de fiecare dată pentru îndeplinirea solicitărilor Justiţiei.” Să nu mai asculte şparlamanetarii PSD de şeful lor?! E a treia oară când îi dau cu tifla!

 

*

Toate bune!?!

Ai nevoie de o informaţie?

Mică, mică? O rezolvăm împreună.

Trimite mai departe! Mulţumiri! Să se vadă! Ne-am eliberat de frică!

————————————————-

Sergiu GĂBUREC

http://blogulluigabu.blogspot.ro

http://www.facebook.com/sergiu.gabureac.3         

Bucureşti

sâmbătă, 2 mai 2015

Comments are closed.

Cuvânt și Iubire

Cuvânt și Iubire

„De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. Şi [&hellip

Comments Off on Cuvânt și Iubire

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!
,,Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește". (Corinteni 13,4)
 

Carţi în format PDF

Articole Recente

Reviste de cultură și spiritualitate

Linkuri Externe

Multimedia

Ziare

Vremea

Ultimele Comentarii