Sergiu Găbureac: Operațiunea marea izolare

11 May 2015 by admin, Comments Off on Sergiu Găbureac: Operațiunea marea izolare

De ce a trecut suta de zile a noului mandat al preşedintelui Johannis, sistemul cripto-mafiot (SCM) aplică, tot mai vizibil, măsura la care mă aşteptam. De fapt, e o reluare. Acelaşi lucru s-a petrecut şi, în 1996, la preluarea mandatului de către Emil Constantinescu. Închiderea preşedintelui, din afara FSN, în turnul de fildeş.

La vedere, în mass media apare consensul, chiar laude la adresa noului preşedinte, linguşeli din partea prim ministrului-plagiator… prin spate, însă, i se înfig atipicului preşedinte, fără încetare, cuţite. Prin agenţii de influenţă. Mai mult sau mai puţin subterani. Circuli cu autobuzul, tramvaiul, troleul şi, brusc, auzi o voce din senin: „Mai lasă-mă dom’le cu adormitul ăsta de Iohannis! Nu vezi că nu a făcut nimic pentru noi, poporul? Nu ne-a mărit salariile, nu a creat locuri de muncă…”

Mercenarii SCM, din lumea fizică sau virtuală, de pe site-uri cu nume conspirative, lansează tot felul de fumigene aruncând în spatele preşedintelui sarcini care în realitate aparţin altor instituţii. Încetineala cu care Parlamentul, ilegitim, lucrează la legile la care, teoretic, partidele îşi dau permanent acordul, la consultările cu preşedintele, declarând că sunt urgente şi necesare, demonstrează rezistenţa manifestată la cerinţele justificate ale preşedintelui.

Dacă la început de mandat prezidenţial, parlamentarii au votat rapid ridicarea imunităţii unor colegi puşcăriabili, acum îi cu tifla preşedintelui. Pe faţă, fără şovăială! „Ia să ne mai lase în pace! Ce, ne dictează el nouă?” De fapt, Johannis nu a dictat. Cere un lucru absolut normal. Aşteptat de toată lumea.

Activităţile cotidiene ale preşedintelui sunt tot mai rar mediatizate, expediate în scurte secvenţe televizate, fără comentarea semnificaţiei şi dezbaterea importanţei lor, mult mai breaking news fiind ştirile cu puşcăriaşii noştri de lux sau din lumea mondenă.

Stilul sobru de acţiune al lui Johannis nu este pe placul jurnaliştilor dornici tot timpul de zgomot. Boborul obişnuit cu declaraţiile belicoase, non stop, de pe vremea Demisului, pare a nu înţelege mesajele scurte, pline de conţinut ale noului preşedinte. Lumea vrea vorbe, vorbe, vorbe!… De aceea, mai băgat în seamă de televiziuni este gargaragiul marinar cu declaraţii tot mai aiuritoare. Pe acest fond, sunt modificate zeci de legi. Pe şest sau la vedere. S-a ajuns ca penalii să facă legea în Parlament! Până şi unchiul Sam s-a autosesizat!

Cum să nu te autosesizezi când vezi că din zece iniţiatori ai modificărilor Codului de Procedură Penală, menite să pună frână procurorilor, patru sunt cercetaţi penal! Inclusiv finul premierului Ponta! Se pune, astfel, cep luptei anticorupţie, spun experţii!?! Spre bucuria „aleşilor”. Q.E.D.! În timpul ăsta, legile electorale, legea modificării Constituţiei sau cea privind reforma administrativă, care ar mai destructura reţelele de tip mafiot din judeţe, sunt rostogolite spre Sfântul Aşteaptă!

Deschizi televizorul pe autointitulatele posturi de „ştiri”. Apar jurnalişti, analişti, comunicatori… care îţi sugerează că preşedintele are ca preocupare principală doar aruncarea paltonului sau vânzarea pădurilor!? E normal să taci când se leagă paparazzi de paltonul tău, dar când eşti acuzat că vinzi pădurile ţării, nu ai voie să taci Johannis!

Într-un asemenea context, de nu va avea reacţii rapide J(F)K se va trezi vorbind la pereţi. Dacă aşteaptă din partea Sistemului „o schimbare de conduită, mentalitate şi atitudine” se înşeală amarnic. În condiţiile în care Opoziţia e moartă-n coteţ! Doar Ludovic ce mai ţine piept, în rest zombie!

Există un pas de la sublim (încredere 76%) la ridicol, ar fi spus Napoleon! Emil Constantiescu poate confirma! A trăit din plin momentul. Boborul, manipulat şi neştiutor, nu mai are răbdare, iar SCM va exploata abil situaţia. Cu spor!

Pilula destresantă

Ora de biologie

– Bulă, ce conţin celulele ?

– Infractori, doamna profesoară !

Dacă doriţi să recitiţi accesaţi aici VREMEA NEMERNICILOR:

http://issuu.com/emanuelpope/docs/14.12_gsm_carte_vremea_nemernicilor

Volumul a apărut pe suport hârtie şi pdf.

*

Toate bune!?!

Ai nevoie de o informaţie?

Mică, mică? O rezolvăm împreună.

Trimite mai departe! Mulţumiri! Să se vadă! Ne-am eliberat de frică!

————————————————-

Sergiu GĂBUREAC

http://blogulluigabu.blogspot.ro

http://www.facebook.com/sergiu.gabureac.3         

Bucureşti

sâmbătă, 9 mai 2015

Comments are closed.

Cuvânt și Iubire

Cuvânt și Iubire

„De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. Şi [&hellip

Comments Off on Cuvânt și Iubire

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!
,,Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește". (Corinteni 13,4)
 

Carţi în format PDF

Articole Recente

Reviste de cultură și spiritualitate

Linkuri Externe

Multimedia

Ziare

Vremea

Ultimele Comentarii