Sergiu Găbureac: Delete & Refresh

14 Jun 2015 by admin, Comments Off on Sergiu Găbureac: Delete & Refresh

Un amic din Piaţa Universităţii 2013 îmi aminteşte, uşor iritat, că am votat USL. Corect! Am votat proiectul USL. Nu PSD, nu PNL! Atunci, proiectul era necesar pentru înlăturarea infiltratului Sistemului Cripto-Mafiot (SCM) pe Dreapta. De fapt, tot un membru al stângii FSN-iste, cu CV de mafiot 100%.

Parlamentul a devenit, astfel, ilegitim, iar guvernul toxic. Şi tot mai penal! Alegerile anticipate sunt singura soluţie pentru a pune capăt crizei politice declanşată zilele acestea şi care în ciuda zidului de monolit al baronilor în jurul conducătorului iubit se va accentua în lunga vară fierbinte.

După ce USL-ul a sucombat la ordinul păpuşarilor, PDL-ul spărgându-se în mai multe cioburi, talibanii regrupându-se în PMP-ul udrenian, un alt proiect a devenit prioritar. Unificărea Dreptei. Principalul reproş al Stângii monolite era că Dreapta nu e unită. Era o realitate, ce avea oarecare acoperire. Cum să existe, dacă pe Dreapta fuseseră infiltraţi, la greu, oamenii SCM-ului în frunte cu demisul naţional? Şi în prezent mai sunt în noul PNL multe rămăşiţe. Plantate din timpuri iliesciene.

După mişcarea politică de unificare necesară, deşi riscantă, Dreapta are, în sfârşit o singură voce. În ciuda reactivării agentului de influenţă, PMP-ul băsescian este tot mai izolat, udreniana trecând pe la Beciul Domnesc, ca mulţi alţi mulţi infractori ajunşi, temporar, la vârful Puterii. Punerea pe tapet a cazului Ponta-Münchausen, legat ombilical de fratele potlogar Dan, căpitan de autostradă, încinge plaja politică românească. Socialiştii sunt obligaţi să-şi apere capo de tutti capi. Constituţia şi bunul simţ, devenind cârpe de spălat cadavrele politice.

Paradoxal! Cu cât este „mai salvat” de şobolanii săi şparlamentari şi baronii locali, cu atât Pinocchio va dispărea mai rapid de pe scena politică! Sper ca PNL-ul să se cureţe în timp scurt. Să scape de şobolanii roşii vopsiţi portocalii, ca şi de liberali dalmaţieni. De fapt, deratizarea politică e o problemă generală. A tuturor partidelor din România, inclusiv a ong-ului UDMR, ce defilează ca partid, deşi maghiarii din România au propriile partide!

Cu siguranţă, Predoiu nu va fi prim ministru. Chiar şi el a înţeles acest lucru. E doar joc de glezne. De fapt, acum, nu e nevoie de un guvern PNl, ci unul de tehnocraţi şi alegeri anticipate. Parlamentare şi locale. Repet. Am votat, ca mulţi alţii, USL! Nu PSD. Cum USL-ul e împăiat, parlamentul rezultat din acele alegeri este ilegitim, ca şi guvernul! Pentru rezolvarea crizei politice tot mai adânci, cu urmări economice previzibile, urnele sunt singurele care îi pot pune capăt.

Constat că Ponta a ajuns să copieze până şi graficele de succesuri ale lui Ceauşescu, în timp ce datoria externă urcă pe culmi de neatins pentru acele timpuri!Iar deficitul ţării sporeşte, sporeşte!E din ce în ce mai bine! Comportamentul premierului Copy Paste, identic cu al marinarului-bişniţar, ajuns pentru două cincinale „şef de stat”, nu mă miră deloc. Acelaşi discurs, aceleaşi fraze! Amândoi, semănând cu ciuruitul aflat pe ultima sută de metri ai puterii discreţionare. Nu mai miră pe nimeni că demisul şi pisicul erau înţeleşi pe dedesubt, în public certându-se de mama focului. Pentru distracţia şi aburirea boborului!

Cât despre imaginea României, ce să mai afecteze? Şi aşa suntem consideraţi cretinii Europei!Din punct de vedere politic. Ce se întâmplă în România confirmă, de fapt, ceea ce Europa taxează de multă vreme. Şobolanii îşi dau, din nou, în stambă! Olanda, porta vocea U.E. ne anunţă blocarea la mantinelă, pentru o lungă perioadă de timp, intrarea în spaţiul Schengen. În Europa adevărată! Planeta democratică râde şi cu spatele de fanfaronii noştri. Politici. Care ne tot ameninţă cu Moscova! Tot vine 13 iunie, când bătrânul Iliescu, cu voia Moscovei, şi-a ucis, ca şi la Revoluţia confiscată, proprii semeni numai ca să rămână la putere. Dar Justiţia nu vede!

Cu votul din Camorra deputaţilor se împiedică Justiţia să-şi facă treaba. De fapt se repetă scenarii cunoscute. Unde, aţi văzut la americani vot secret în parlament. Cum, să nu ştiu cum a votat senatorul sau deputatul pe care l-am votat? Asta-i democraţie? Ne aflăm într-o premieră mondială pentru o ţară ce mimează democraţia. Cu un premier urmărit penal! Noi suntem români! Urmaşii dacilor?!

Abia acum criza politică s-a declanşat cu adevărat. Urmează o nouă vară fierbinte!A câta ? Nu vă atingeţi de penalul nostru iubit !…, strigă la unison şobolanii mafioţi. Văd că se adună mii de şobolani care să interzică votul prin corespondenţă. Cu siguranţă, moţiunea de cenzură pe acest subiect a Opoziţiei nu va trece. Cum să fie şobolanii de acord cu aşa ceva.

În criză economică ne-a mai băgat Băsescu cu gaşca lui de nenorociţi. La câtă finanţare europeană aveam, trebuia să trecem fluierând pe lângă criză. Guvernul Boc (în realitate, Băsescu) nu a fost în stare să tragă GRATIS fonduri de miliarde de euro pentru mari proiecte: autostrăzi, metrou, canal Dunărea-Bucureşti, sisteme de irigaţii, investiţiiîn turism, agricultură, industrie care generau locuri de muncă şi duceau la creşterea consumului, implicit a a nivelului de trai. Situaţia e aproape în acelaşi punct. Trăiască noua victorie a Ssitemului Cripto-Mafiot asupra democraţiei şi poporului român!

Culmea! Cum s-ar fi aşteptat neamţul să voteze şparlamentarii SCM? Ce spera Johannis? Ca aleşii socialişti să aibă vreo tresărire de conştiinţă? Ăştia o vând şi pe mă-sa! Televiziunile roşii au luat foc! Interesul naţional!? Aiurea! Să piara ţara, doar ei să se salveze. Tot Justiţia trebuie să rezolve problema. Ca infatuatul Ponta mai sunt câteva mii bune de penali. Sistemele mafiote din judeţe colcăie de şobolani roşii, dar şi de alte culori. DNA, şo pe ei!

Pilula destresantă 

– Soră, spune-mi te rog, ce avem de făcut azi?

– La început două operaţii uşoare! Un pacient de la un accident frontal de maşini şi un pacient cu traumatisme din construcţii. Apoi o operaţie mai dificilă: un soţ care a refuzat să spele vasele!

*

Toate bune!?!

Ai nevoie de o informaţie?

Mică, mică? O rezolvăm împreună.

Trimite mai departe! Mulţumiri! Să se vadă! Ne-am eliberat de frică!

————————————————-

Sergiu GĂBUREC

http://blogulluigabu.blogspot.ro

http://www.facebook.com/sergiu.gabureac.3         

Bucureşti

sâmbătă, 13 iunie 2015

Comments are closed.

Cuvânt și Iubire

Cuvânt și Iubire

„De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. Şi [&hellip

Comments Off on Cuvânt și Iubire

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!
,,Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește". (Corinteni 13,4)
 

Carţi în format PDF

Articole Recente

Reviste de cultură și spiritualitate

Linkuri Externe

Multimedia

Ziare

Vremea

Ultimele Comentarii