Platforma Unionistă ACŢIUNEA 2012: Marea Adunare Națională la Chișinău, 5 iulie 2015

29 Jun 2015 by admin, Comments Off on Platforma Unionistă ACŢIUNEA 2012: Marea Adunare Națională la Chișinău, 5 iulie 2015

Cetăţenii Republicii Moldova vor vota Unirea cu România în cadrul Marii Adunări Naţionale de la Chişinău. Duminică, 5 iulie, toţi cei care consideră că Unirea este unica salvare în contextul crizei economice, politice şi sociale interne, dar şi în cel regional tensionat, ies în stradă pentru un viitor mai bun.

Convocată de Blocul Unităţii Naţionale (BUN), Marea Adunare Naţională va fi a patra astfel de manifestaţie din istoria statului format în urma destrămării URSS. După Marile Adunări Naţionale din 1989, 1990 şi 1991, anul 2015 este momentul cel mai oportun pentru a cere într-un glas Unirea şi pentru a forma o majoritate pregătită să participe la un referendum decisiv.

Marea Adunare Naţională reprezintă expresia voinţei populare şi dovada faptului că populaţia din satele, oraşele şi raioanele Republicii Moldova au un cuvânt de spus cu privire la deciziile pe care le iau politicienii şi care îi vizează pe ei în mod direct. În acest sens, reprezentanţii tuturor categoriilor sociale vor ţine discursuri pe scenă special amenajata în Piaţa Marii Adunări Naţionale din Chişinău.

Îi chemăm pe toţi oamenii din raioanele Republicii Moldova să se organizeze în echipe şi să vină la Chişinău, la Marea Adunare Naţională, pentru a contribui la schimbare, pentru a demonstra că împreuna suntem o forţă”, a declarat Constantin Codreanu, reprezentantul BUN.

Zeci de mii de cetăţeni ai Republicii Moldova au protestat stradal în ultimele luni la Chişinău. Ca o consecinţă a acestor manifestaţii, pe 16 mai a fost constituit Blocul Unităţii Naţionale, din 22 de entităţi nonguvernamentale, printre care şi Platforma Unionistă Acţiunea 2012, Mişcarea Civică Tinerii Moldovei, Forul Democrat al Românilor din Republica Moldova şi Asociaţia Foştilor Deţinuţi şi Victime ale Represiunilor din Moldova.

 

Platforma Unionistă ACŢIUNEA 2012

Chişinău, Republica Moldova

25 iunie 2015

 

Comments are closed.

Cuvânt și Iubire

Cuvânt și Iubire

„De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. Şi [&hellip

Comments Off on Cuvânt și Iubire

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!
,,Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește". (Corinteni 13,4)
 

Carţi în format PDF

Articole Recente

Reviste de cultură și spiritualitate

Linkuri Externe

Multimedia

Ziare

Vremea

Ultimele Comentarii