O campanie frumoasă: “Alăptarea e iubire”. Cum a fost la expoziţia de fotografie a Cristinei Nichituş Roncea de la Muzeul Naţional al Satului “Dimitrie Gusti” şi de la Caffé D’arthé.

4 Aug 2015 by admin, Comments Off on O campanie frumoasă: “Alăptarea e iubire”. Cum a fost la expoziţia de fotografie a Cristinei Nichituş Roncea de la Muzeul Naţional al Satului “Dimitrie Gusti” şi de la Caffé D’arthé.

Asociația de Pediatrie si Consultanță în Alăptare în parteneriat cu Muzeul Naţional al Satului “Dimitri Gusti”, “IA Sibiu” şi Caffé D’arthé au organizat cu ocazia Săptămânii Mondiale a Alăptării şi Expoziţia de Fotografie “Alăptarea e Iubire”, a fotografei Cristinei Nichituş Roncea. Un demers inedit, care, prin prezentare a zeci de mame alăptând, în port naţional, îşi propune să reamintească firescul hrănirii naturale, în contextul dramatic al României de azi, în care 88% dintre bebeluşi sunt deprivaţi de laptele matern fiind intoxicaţi de la primele lor zile, prin intermediul părinţilor neinformaţi, cu hrană artificială, produs al unei mentalităţi de consum, după cum au evidenţiat organizatoarea Mara Popescu, de la Asociația de Pediatrie si Consultanță în Alăptare şi doamna Elena Solunca Moise, publicist la Ziarul Lumina şi redactor la revista Academica a Academiei Române, la evenimentul alăptării-sincron şi vernisajul expoziţiei, de la Muzeul Satului.

Pentru cei care vor să-şi încânte privirea şi sufletul, fotografiile pot fi văzute pe site-ul Cristinei Nichituş Roncea şi pe Photo-Graphy.Ro.

Imagini şi filmări de la evenimentele de excepţie de la Muzeul Satului şi Caffé D’arthé, într-un foto-video-reportaj, de la Ziaristi Online.

Sursa : Victor Roncea

Comments are closed.

Cuvânt și Iubire

Cuvânt și Iubire

„De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. Şi [&hellip

Comments Off on Cuvânt și Iubire

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!
,,Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește". (Corinteni 13,4)
 

Carţi în format PDF

Articole Recente

Reviste de cultură și spiritualitate

Linkuri Externe

Multimedia

Ziare

Vremea

Ultimele Comentarii