Ecaterina Nicolae – „Odă prieteniei: Jurnal de călătorie în Noua Zeelandă” de Vasilica Grigoraş

1 Feb 2016 by admin, Comments Off on Ecaterina Nicolae – „Odă prieteniei: Jurnal de călătorie în Noua Zeelandă” de Vasilica Grigoraş

Un jurnal neozeelandez DEDICAT prieteniei cu o gălăţeancă

Cu ochii minţii am străbătut exact toate locurile vizitate de autoare. Rafinamentul domniei sale, spiritul de observaţie brodat de istoria acestui ţinut de basm, locurile care duc la imaginaţie, la descrieri copleşitoare, toate la un loc te invită la meditaţie, la comparaţie.

I-am simţit pe acei români care trăiesc în ritm cu noi, cei de aici, nu duc lipsă de carte românească, nu uită limba, tradiţiile.

Cu sufletul am simţit adânca prietenie între două fiinţe de înaltă calitate, nedespărţite, chiar dacă distanţa dintre ele este atât de mare.

Am găsit un jurnal valoros pentru toţi cititorii care vor avea prilejul să-l citească. Nu se putea ca aceste impresii de călătorie să rămână doar o amintire.

Apreciez gestul distinsei doamne Vasilica Grigoraş de a împrăştia darul acesta minunat celor ce simt româneşte.

În aşteptarea altor scrieri de valoare, cu multă preţuire,

Ecaterina Nicolae

Comments are closed.

Cuvânt și Iubire

Cuvânt și Iubire

„De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. Şi [&hellip

Comments Off on Cuvânt și Iubire

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!
,,Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește". (Corinteni 13,4)
 

Carţi în format PDF

Articole Recente

Reviste de cultură și spiritualitate

Linkuri Externe

Multimedia

Ziare

Vremea

Ultimele Comentarii