Horia Muntenus – Comunicat

19 Mar 2016 by admin, Comments Off on Horia Muntenus – Comunicat

Horia MUNTENUS

COMUNICAT

 

Pe data de 18 martie 2016, în Bucureşti, a fost convocată o şedinţă a Adunării Generale a Uniunii Scriitorilor. Nu voi putea participa deoarece calitatea mea de membru a fost suspendată în anul 2011 pentru neplata cotizaţiei, an în care am luat decizia să nu mai plătesc un ban acestei organizaţii până când USR nu va da publicităţii lista membrilor săi care au fost ofiţeri acoperiţi ai Securităţii, informatori ai Securităţii sau membri ai nomenclaturii comuniste şi până când USR nu va lua decizia excluderii lor din această organizaţie.

De asemenea, am hotărât să nu mai plătesc cotizaţia, în condiţiile în care USR se împărtăşeşte dintr-o lege pe care eu o consider discriminatorie şi anticonstituţională – legea care priveşte plata din bugetul statului a unor indemnizaţii de pensionari, membri ai USR, indemnizaţii care sunt exprimate de un procent de 50% din fiecare pensie.

S-a ajuns astfel în situaţia de a fi plătite sume fabuloase, din banii publici, în fiecare lună, de atâţia ani, unor învârtiţi grafomani, megalomani, în dezinteresul total faţă de susţinerea reală a actului creator. Subliniez că această lege funcţionează de ani buni, dar că ea poate fi atacată oricând de acum înainte. Verificarea dosarelor unor aşa zişi scriitori, membri ai USR, va evidenţia falsul grotesc pe care l-au folosit un imens număr de pensionari pentru a incasa bani publici, in mod fraudulos.

 

 

————————————

Horia MUNTENUS

Cluj-Napoca

17 martie 2016

Comments are closed.

Cuvânt și Iubire

Cuvânt și Iubire

„De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. Şi [&hellip

Comments Off on Cuvânt și Iubire

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!
,,Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește". (Corinteni 13,4)
 

Carţi în format PDF

Articole Recente

Reviste de cultură și spiritualitate

Linkuri Externe

Multimedia

Ziare

Vremea

Ultimele Comentarii