Valeriu Dulgheru: 98 de ani de la Unirea Basarabiei cu Patria-Mamă

28 Mar 2016 by admin, Comments Off on Valeriu Dulgheru: 98 de ani de la Unirea Basarabiei cu Patria-Mamă

Dragi prieteni unioniști !

 

Vă felicit cu evenimentul de ieri – 98 de ani de la Unirea Basarabiei cu Patria-Mamă, care a culminat cu un simbolic, dar foarte important în situaţia complicată de astăzi (alegeri prezidenţiale şi, posibil, alegeri parlamentare anticipate), congres de re-constituire a Sfatului Ţării, şi cu cel mai mare marş unionist din ultima perioadă.

Aceasta s-a întâmplat în pofida unui anumit boicot din partea unor partide pro-unioniste, în pofida uneltirilor tălâmbului Dodon cu punerea la cale a celor două provocări – apelul telefonic ca în Palatul Naţional ar fi fost plasată o bombă, şi un alt apel ca în scuarul Gării Feroviare, unde a avut loc finalul marşului Unirii şi un improvizat concert.

Evident ambele apeluri au fost false. Scopul lor era de a crea panică (în special, după atentatele de la Bruxel) şi a compromite lucrările Congresului şi a Marşului Unirii, în care au participat apr. 50.000 de unionişti.

Nu ne rămâne altceva decât să ne punem pe lucru şi să facem Re-unirea până în 2018) dar poate mai devreme?).

 

Cu deosebit respect,

 

Valeriu DULGHERU

Chişinău, Basarabia

28 martie 2016

Comments are closed.

Cuvânt și Iubire

Cuvânt și Iubire

„De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. Şi [&hellip

Comments Off on Cuvânt și Iubire

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!
,,Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește". (Corinteni 13,4)
 

Carţi în format PDF

Articole Recente

Reviste de cultură și spiritualitate

Linkuri Externe

Multimedia

Ziare

Vremea

Ultimele Comentarii