Andreea Sutton Bradeanu – Încă o zi de nedreptate

14 Jun 2016 by admin, Comments Off on Andreea Sutton Bradeanu – Încă o zi de nedreptate

Tribunalul 24. Liverpool Crown Court The Queen Elizabeth II Law Courts Derby Square, Liverpool Merseyside L2 1XA. –

Dumnezeu sa se indure de Andreea, dubla victima a unui (fost) sot marsav si a unui tribunal corupt. Nu stiu cum mai isi tine capul in sus si mai lupta impotriva unui sistem care nu cedeaza din interese meschine… Iata cum i-a mers ziua de azi:

Inca o zi de nedreptate 13 Iunie 2016. Acuzatorii nu au avut curajul sa ne priveasca in ochii cand au dat evidenta, au cerut sa fie pus panou intre noi sa nu ne vada.

Nu ne-a lasat sa interogam acuzatoriii. Nici unul din politisti martori nu au fost acolo pt a fi interogati. Din nou au mintit sub juramant si s-au balbait. Judecatoarea a acceptat evidenta scrisa de la martori fara sa fie prezenti pt a fi interogati. Au acceptat declaratia unui ofiter care a murit care nici el nu a fost pt ca a murit anul asta in Martie. Si acest ofiter a scris falsitati in declaratie, care inregistrariile nostre dovedesc acest lucru. Ne-a pus restrictie sa nu contactam fetele si sa nu intram pe strada lor.

Cand am spus judecatoarei ca plecam pt ca nu ne lasa sa interogam martoriii si ca nu ne-au dat cei de la politie tot ce trebuia, a spus ca daca iesim ne aresteaza. A amanat pana pe 13 Iulie cand va decide daca ne baga la puscarie. Pt a nu intra la puscarie, trebuie sa lucram cu ofiterul de probatie si sa acceptam ca comportamentul nostru este gresit. Comportamentul nostru nu este gresit ci a lor. Cum putem noi sa acceptam ca comportamentul nostru este gresit daca nu este asa? Nu vom accepta niciodata asa manipulare de la ei, sa acceptam ce nu este adevarat.

Cum poate gasi impotriva noatra cand nu au fost martoriii acolo, cand nu ne-a lasat sa-i interogam pe acuzatorii si cand au ascultat inregistrariile?

Judecatoarea si prosecutorul au recunoscut ca nu au fost intalnite toate criteriile pentru hartuire. Au mai recunoscut ca nu ne-au dat nici o avertizare de hartuire. Asta inseamna ca am fost arestati ilegal si tarati prin iad ilegal. Pe langa asta ne-a dat amenda 620 de lire si inca una pe 13 Iulie. Astazi ni sa spus ca ofiterul de probatie este pedeapsa noastra. Tot dreptul de la proces corect ne-a fost luat. Nu mai vreau sa vorbesc…… ma simt foarte ranita la cata nedreptate exista si nimeni nu intervine. Ma simt pusa jos emotional si mental, nu stiu cat mai pot duce. Astazi am fost declarati criminali, cand nu suntem…. criminali pt ca imi iubesc copiii si nu renunt la ei. Este foarte evident ca totul a fost fixat de la inceput si este un caz pierdut. Andreea

Pe langa lupta interminabila si epuizanta pentru copii, Andreea trebuie sa lupte si cu fostul sot, care va reamintim s-a casatorit cu Andreea si a scos-o din Romania la varsta de 16 ani. A avut trei copii cu ea si apoi CPS din Anglia i-a luat copiii pentru faptul ca sotul ei a fost acuzat de o fiica din prima casatorie ca ar fi abuzat-o. Asa si-a pierdut Andreea cei 3 copii pe care ii iubeste ca pe ochii din cap si lupta deja de cativa  ani ca sa-i recupereze, dar coruptia tribunalelor din Liverpool o opreste la fiecare pas. Recent, Andreea a dezvaluit motivul pentru care copiii au foat luati pentru ca a fost intrebata si multi nu au vrut sa sustina o cauza fara sa stie adevarul in acest caz, iar acum fostul sot al Andreiei o ameninta si el..

Andreea: Mesaje amenintatoare de la tata copiiilor Robert Sutton, pentru ca am spus la public motivul din care mi-au luat copiii. A fost necesar sa spun adevarul publicului. Daca vreau ca publicul sa ne ajute, trebuie sa fiu sincera cu ei si sa le spun tot ce sa intamplat. Daca nu spun ce sa intamplat, publicul nu ne poate ajuta. Cica ma da in judecata daca politia nu ne face nimic, dar el sa scrie in public acuzatiii false despre noi care le putem dovedi. Macar eu am spus adevarul si pot dovedi ca tot ce am spus este adevarat. Nu-i raspund si nu dau nici accept la mesajele lui depresante, tampite si manipulatoare. Se mai da crestin nascut din nou, are curajul sa imi spuna mie sa ma comport ca un crestin. Cica spune la media rolul pe care l-am jucat eu si Alex in luarea copiilor. Toata evidenta tribunalului spune clar um singur motiv pentru luarea copiiilor „EL”. Cand copiii au fost luati, eu si Alex nici nu ne cunosteam si el stie asta, este dus rau omul. –––- Threatening messages from Robert Sutton my children’s father, because I have gone public, because I told the public why my children were taken from me. I had to tell the public if i need the public’s help because if they do not know the facts, they cannot help us. I had to be honest with everything. Yes, he will take action against me if the police doesn’t for telling the truth. It’s ok for him to plaster in public fslse accusations about us, which we can prove they are false. At least, I told the truth and I can prove all that I hava said it’s the truth. I will not reply, will not click accept on his stupid, depressive and manipulative messages. He has the courage to call himself a born again christian and to tell me to act like a Christian. He said he will tell the media the part I and Alex played in having the children taken. All court evidence state only one reason for taking my children, „”HIM”” When my children were taken, I and Alex didn’t even knew one another and he knows this. This man is well gone with his head. Andreea

Sursa: https://rodiagnusdei.wordpress.com/2016/06/13/andreea-sutton-bradeanu-inca-o-zi-de-nedreptate/

Comments are closed.

Cuvânt și Iubire

Cuvânt și Iubire

„De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. Şi [&hellip

Comments Off on Cuvânt și Iubire

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!
,,Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește". (Corinteni 13,4)
 

Carţi în format PDF

Articole Recente

Reviste de cultură și spiritualitate

Linkuri Externe

Multimedia

Ziare

Vremea

Ultimele Comentarii